Brett Kavanaugh Situatie

38 10 1
                                    

De wereld kijkt al twee weken toe naar de VS omwille van de bevestiging van Brett Kavanaugh voor een plaats in 'the Supreme Court', dit is de hoogste rechtelijke instelling van het land. Jammer genoeg was er al controversie rondom de nominatie voordat er überhaut iemand werd genomineerd.

Let's talk about it

Kavanaugh's nominatie is een absolute clusterfock geworden; nooit in mijn hele leven heb ik zo'n smerige politieke trucs gezien als de manieren waarop de democraten de nominatie van Kavanaugh willen blokkeren of op z'n minst willen uitstellen.

Brett Kavanaugh werd namelijk een paar dagen voor zijn bevestiging beschuldigd van poging tot verkrachting.

Een vrouw beweerde dat hij haar zo'n 37 jaar geleden zou proberen verkracht hebben op een feestje. In eerste instantie had ik wat sympathie voor haar, ookal ging ik er niet vanuit dat haar verhaal waar was. Na een paar dagen was het gewoon zo duidelijk dat ze niet de waarheid sprak, het was gewoon een manier om Kavanaugh zijn reputatie door het slijk te halen en zijn nominatie te saboteren.

Ik zal eens uitleggen waarom ik dat gevoel heb.

1. Ze heeft geen idee waar en wanneer Kavanaugh haar verkracht zou hebben.

Dit is zeer handig aangezien Kavanaugh zichzelf zo nooit kan verdedigen als hij niet weet waar en wanneer de feiten zich zogezegd zou hebben plaats gevonden. Zo kan hij onmogelijk bewijzen dat hij daar niet was op dat moment.

2. Ze beweerde dat verschillende mensen haar verhaal kunnen bevestigen, maar letterlijk iedereen van die mensen heeft gezegd dat het niet waar was. Zo'n 4 getuigen hebben allemaal verklaard dat dit niet gebeurd is OF dat ze geen flauw idee hebben van het 'feestje' waar Kavanaugh Ford zou verkracht hebben.

3. De timing. De timing van deze verkrachtingsbeschuldiging kwam ideaal voor de Democraten, naar mijn mening was dit de laatste kans om Kavanaugh's nominatie te saboteren. Ze waren in eerste instantie niet van plan om dit aan het licht te brengen omdat ze er waarschijnlijk geen bal van geloofden. Ze doen alleen alsof ze haar geloven om zo de nominatie te saboteren.

4. Dit is misschien een kleinigheid, maar het toont exact hoe 'betrouwbaar' deze vrouw is. De vrouw beweerde dat ze niet durft te vliegen omwille van de dingen die Kavanaugh 'zogezegd' met haar zou gedaan hebben, hierdoor moet ze het land doorreizen met de auto om naar Washington te gaan om te getuigen. Maar ze zou al verschillende keren met het vliegtuig gevlogen hebben in de tussentijd. Ik vroeg me af waarom dat ze daarover zou liegen en toen zag ik het glashelder; het is een manier om de horing uit te stellen.

____________

Update 4

Het blijkt dat ik gelijk had want Ford zou constant vliegen. Het was een manier om de horing uit te stellen.

_________________

5. Het blijkt ook dat Kavanaugh's moeder (een voormalige rechter) een zaak had waar de vrouw haar ouders bij betrokken waren en hun huis hierdoor zouden hebben verloren. Ik snap dus zeer goed dat ze wraak zoekt, maar een man beschuldigingen van poging tot verkrachting voor wraak te hebben op de Kavanaugh familie is echt niet oke.

___________________________

(Update van dat laatste)

Het blijkt nu dat het statement bij punt 5 niet helemaal correct was. De moeder van Kavanaugh was inderdaad één van de rechters die moesten beslissen of Ford haar ouders hun huis zouden verliezen, maar ze pleitte tegen, dus met andere woorden ze wou niet dat ze hun huis moesten verkopen. Het huis moest uiteindelijk ook niet verkocht worden.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu