Top 10 Video Games

59 14 17
                                    

Een hele hoop mensen vragen aan mij wat mijn favoriete games zijn. Tegenwoordig kun je als gamer kiezen tussen duizende goede games en soms komt dat nogal overweldigend over, daarom geef ik vandaag mijn Top 10 Video Games.

10. The Last Of Us (2013)

Dit is één van de meest emotionele games in deze lijst, het is ook meteen de enige horrorgame in de lijst

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is één van de meest emotionele games in deze lijst, het is ook meteen de enige horrorgame in de lijst.

The Last Of Us vertelt het verhaal van een man en een meisje die in een apocalyptisch Amerika rondreizen op zoek naar een geneesmiddel voor een soort van schimmelinfectie die mensen verandert in een soort van zombies.

De omgevingen in deze game zijn gewoonweg fantastisch en de karakters zijn één voor één geweldig, je voelt je gewoon verbonden met de hoofdpersonages en na een tijdje begin je te geven om de personages. Ze voelen menselijk en dat is zeer moeilijk om te doen in een game.

De game is wel nogal lineair, normaal gezien ben ik geen fan van lineaire games, maar bij deze game voelt het niet statistisch. De game voelt dynamisch, seizoenen veranderen en je hebt constant nieuwe omgevingen om te verkennen.

Deze game geef ik een 86/100. Het is al een tijdje geleden dat ik deze game nog heb gespeeld, er is namelijk niet veel replay value in. Daarmee wil ik zeggen dat als je de game uitspeelt, je daarna niet veel meer kan doen. Je kunt de game op een hoger level spelen, maar het blijft exact dezelfde game alleen iets moeilijker. Persoonlijk had ik The Last Of Us direct uitgespeeld op het hoogste moeilijkheid, dus er was niet veel rede om het nog eens te spelen.

Toch raad ik deze game echt aan. Het is verkrijgbaar voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Ik raad ook de prijwinnende DLC aan, volgens mij is die gratis als je de PS4 versie van de game hebt.

The Last Of Us 2 komt ergens in 2018- 2019 uit exclusief voor PlayStation 4.

9. Grand Theft Auto 5 (2013)

Dit is een absoluut meesterwerk

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is een absoluut meesterwerk. GTA 5 was één van de grootste mijlpalen in video game historie.

In Grand Theft Auto 5 speel je als drie karakters; Trevor, Michael en Francklin. Dit zijn drie gangsters die banken overvallen, geheime militaire wapens stelen en ga zo maar door. Dit vind bijna allemaal plaats in één grote open wereld genaamd Los Santos (parody Los Angeles).

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu