Zet Je Ideeën in de Comments !

62 13 13
                                    

Vorige week maakte ik een hele hoop hoofdstukken over gelijkaardige onderwerpen. Het was de bedoeling om deze hoofdstukken in de loop van de week te publiceren, maar door bepaalde omstandigheden heb ik niet meer de intensie om deze hoofdstukken te publiceren.

Dit komt omdat ik een hoofdstuk had gepubliceerd dat niet zo goed over ging bij een bepaalde groep van mensen. Ik kreeg daarom veel kritiek van een paar mensen. Die kritiek ging over in een walgelijke foute weergave van mijn standpunten.

Direct daarna kreeg ik walgelijke comments van mensen die mijn boeken (waarschijnlijk niet lezen), mensen die alleen de comment gelezen hadden en me haat daarvoor gaven. Het was zelfs zo erg dat ik comments moest verwijderen. Dit allemaal omdat mijn standpunten hellemaal verkeerd waren voorgesteld door een paar mensen.

Ik wou niet langer haat krijgen voor dat hoofdstuk, dus ik maakte de beslissing om het hoofdstuk te verwijderen. Persoonlijk vond ik het een zeer correct hoofdstuk met een zeer goede boodschap dat we mensen moeten zien als individuën en niet als delen van een groep. Dit zou veel beter zijn voor die mensen om aanvaard te worden.

I don't care about groups, i care about the peoples in those groups!

Maar aangezien ik het eerste hoofdstuk offline haalde, kon ik de rest van de hoofdstukken die ik geschreven had niet meer publiceren. Het zou gewoon niet duidelijk zijn als je dat eerste hoofdstuk niet hebt gelezen.

Ik wil het er niet meer over hebben anders wordt ik nog deprie als ik terug denk aan de verloren tijd. Maar that's life.

Nu heb ik wel een groot probleem. Ik heb geen hoofdstukken meer die ik kan publiceren, en mijn ideeën zijn ook op.

Dus ik vraag aan jullie, de beste fans ter wereld; over wat kan ik het hebben deze week?

Laat een suggestie horen in de comments. Oh en NEE ik ga het niet over The Hungry Games, Barry Potter of Soylo: A Star Wars Storie hebben.

Ik was aan het denken om een top 10 de doen van mijn favoriete echte boeken, maar ik weet dat jullie niet zo gek zijn van top 10's.

Thanks voor het lezen, ik apprecieer het enorm :)

My OpinionWhere stories live. Discover now