Ondankbaarheid

94 17 2
                                    

Iedereen kent wel iemand die je alleen maar in de buurt wilt als hij/zij je nodig heeft. De meesten zullen wel snappen wat ik bedoel. In een relatie tussen mensen (geen liefdesrelatie) moet je geven en nemen, maar de mensen waar ik het vandaag over wil hebben zijn mensen die alleen maar nemen.

Let's talk about it

Ik ben iemand die veel geeft, zowel fysieke dingen en mentale dingen. Ik doe dit graag, maar altijd zijn er zo van die mensen die misbruik maken van mij en mensen zoals ik.

Gisteren kreeg ik een bericht van mijn moeder, dit is zeer uitzonderlijk want ik hoor alleen maar van mijn moeder als het mijn verjaardag is OF als ze iets nodig had. Ze had een tafel gekocht bij mij in de buurt en ze zaagt al 3 weken tegen mijn vader of hij die tafel kan ophalen en naar haar kan brengen. Mijn moeder woont in een andere provincie dus mijn vader zegt al weken nee.

Gisteren kreeg ik dus een bericht van mijn moeder met de vraag of ik en mijn vader die tafel konden ophalen. Mijn auto heeft geen koffer en mijn vader zei nee dus ik moest me excuseren en zeggen dat papa zei dat we het niet gingen doen. Daarna hoorde ik niets meer van haar.

Achteraf besefte ik pas dat ze alleen contact zoekt als ze iets nodig heeft. Op mijn verjaardag belde ze me, maar ze had niet veel tijd dus zei ze dat ze me ging terug bellen..... niets.

Sommige mensen lachen hier mee als ik dit vertel, maar ik moet dit gewoon vertellen. Dus ik zei een paar jaar geleden eens aan mijn moeder dat ik het graag eens zou hebben als ze wat meer zou bellen of op zen minst haar gsm eens zou kunnen opnemen. Ze zei..... beloofde me dat ze voortaan veel meer zou bellen. Daarna heb ik haar een half jaar niet meer gehoord xD

Ik vind dat nu gewoon cringe als ik er aan denk, maar het overkwam me wel en toen was ik er ook helemaal niet goed van. Het meest cringe van al was dat ze volgens mij belde om te vragen hoe de printer bij haar thuis werkt?!? Dat kon ook mijn zusje zijn geweest, maar toch als je alleen naar je kind belt als je iets nodig hebt dat is messed up. We hebben nooit ruzie gehad ofzo.

Waarom vertel ik dit nu?

Ik wil dat iedereen die zulke 'vrienden' heeft ze gewoon uit je leven bant. Vrienden die je zo behandelen zijn geen echte vrienden, dit zijn mensen die misbruik van jou maken.

In mijn situatie kon ik niet kiezen welke moeder ik heb, maar vrienden dat kan je wel kiezen dus denk na over mijn situatie en als je dit soort van gedrag herkent bij je vrienden, ban ze uit jullie levens want je verdient beter!

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen.

Snappen jullie wat ik bedoel of klinkt dit als onzin? xD laat het horen in de comments :P

Het is niet zo'n goede dag voor mij, alles zit wat tegen vandaag dus ik hoop dat ik iemand kan blij maken met een NIEUWE YOUTUBE VIDEO!!! Wow slow down niet te hard juichen straks gaan de buren de politie bellen voor geluidsoverlast ;)

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu