Groepen Als Wapens

80 13 21
                                    

Voor ik aan dit hoofdstuk begin, wil ik verduidelijken dat dit een zeer algemeen hoofdstuk is. De groepen waar ik het vandaag over ga hebben zijn heel veelzijdig en verschillend, en ik wil dus verduidelijken dat niet alle groepen dezelfde methodes gebruiken.

Sommige groepen gebruiken geweld om hun doelen te bereiken zoals bijvoorbeeld Antifa, anderen zetten druk door middel van aanhoudende protesten en boycots.

Het enige wat de groeperingen allemaal gemeenschappelijk hebben is dat ze gebruikt (misbruikt) worden door allerlei machtige mensen en bedrijven als een soort van wapen om hun agenda te vervullen.

Dat wou ik even verduidelijken. Enjoy reading

In het vorige hoofdstuk vertelde ik jullie over dat ik een hoofdstuk over Pride Month moest offline halen omdat een kleine maar luide groep van een bepaalde community haat naar me stuurden.

Dit was niet omwille van mijn mening, deze haat kreeg ik omdat iemand mijn mening verkeerd voorstelde en me beschilderde als iets dat ik totaal niet ben. Ik was zeer positief tegenover homoseksuelen, het hele hoofdstuk draaide om die mensen zelfs te helpen.

Ik maakte het punt dat groepen misbruik maken van hen om hun eigen agenda uit te voeren, daarom vertelde ik dat het beter was voor hen om zichzelf niet te zien als een deel van de groep/community, maar wel als een individu.

Dit zou helpen voor hen om beter geaccepteerd te worden door de mensen om hun heen en de rest van de maatschappij. Een groot deel van de bevolking accepteert homoseksualiteit alleen maar omdat ze bang zijn van de haat die ze potentieel krijgen van mensen uit deze groepen/communities.

Deze groep gedraagt zich als de maffia. Ze dwingen mensen en bedrijven om te doen wat ze willen door middel van haat en boycots. Angst gebruiken om te krijgen wat ze willen.

Mensen die zelfs maar een beetje kritisch durven zijn tegenover de community, zullen haat krijgen en beschilderd worden als allerlei negatieve sleurs zoals: Racisten of over het algemeen gewoon haters. Dit doen ze omdat ze geen echte argumenten kunnen maken tegenover die kritiek.

'Je houdt niet van wat ze zeggen en je kan er niet tegen in gaan, dus stuur je haat of vervorm je hun argumenten zodat ze passen bij jouw agenda.' Dat is verkeerd!

Vroeger haatte ik de mensen die dit deden, maar in de loop van tijd zag ik in dat deze mensen misbruikt worden. Ze worden gemanipuleerd en ze worden gevoed door leugens en halve waarheden. Ze worden bijna geprogrammeerd om in te gaan tegen alle kritiek op welke manier dan ook.

'Het ergste is dat deze mensen geen enkel idee hebben van wat ze doen. Ze denken dat ze goed doen om hun eigen groep/community te beschermen, en ze snappen niet dat ze gebruikt worden voor een agenda.'

Ik heb het al meerdere keren gehad over dat er vaak misbruik wordt gemaakt van de zwakkeren en mensen met goede intensies. Zo zijn mensen nu eenmaal en of het nu 2018 is of 2200, dit zal nooit veranderen.

Deze communities/groepen willen ook de indruk wekken dat ze totaal onafhankelijk zijn, maar deze groepen/communities worden achter de schermen in stand gehouden door allerlei organisaties en bewegingen.

Maar laat je hier niet door misleiden, deze organisaties zijn slechts de touwtjes. De mensen die de touwtjes in handen hebben zijn de allerrijksten en de multinationals. Ze geven jaarlijks MILJARDEN aan allerlei organisaties die de groeperingen controleren.

Ik heb het al vaker gehad over George Soros, maar deze man geeft jaarlijks miljarden aan allerlei organisaties om zijn agenda uit te voeren. Dit doen ze niet omdat ze zo'n goede mensen zijn. Nee!!! Deze mensen hebben een eigen agenda die alleen maar goed is voor hen en hun familie. Ze geven niet om de doelen die ze promoten en de mensen waar ze misbruik van maken, het enige dat ze willen is een wapen dat ze kunnen inzetten voor allerlei doelen te bereiken!

Dit betekent niet dat de pionnen helemaal geen verantwoordelijkheid hebben voor de dingen die ze doen. Ze durven niet skeptisch te denken omdat ze in de community willen blijven. De mensen in deze communities zijn vaak verbonden door dingen zoals: ras, seksualiteit, geslacht, religie, sociale stand en ga zo maar door.

Ze willen gewoon niet skeptisch zijn omdat ze niet alles willen verliezen dat ze hebben binnen deze groeperingen. Mensen die anders denken worden buitengesloten en publiekelijk vernederd, dus ik begrijp dat ze bang zijn om te verliezen wat ze hebben.

Maar zo kan dit niet verder, volgens mij zal er na een loop van tijd als er niets veranderd een backslash onstaan waardoor er massaal agressie en discriminatie zal ontstaan tegenover deze mensen. Dit zal niet zijn omwille van de doelen die ze hebben, maar omdat mensen dit beu worden. Dit is absoluut geen oplossing en ik verafschuw iedere vorm van agressie en discriminatie tegenover wie dan ook.

Het laatste dat ik wil vermelden, is dat deze mensen constant 'offended' zijn van alles en nog wat. Als ik zou zeggen van 'deze mensen kankeren over alles', zullen die mensen klagen over dat ik het woord kankeren gebruik ookal gebruik ik het niet om mensen met kanker te beledigen.

Maar wacht, het kan nog erger!

In 2017, werd acteur Chris Pratt (Gaurdian Of The Galaxy & Jurasic World) aangevallen op sociale. Dit kwam er nadat Chris een opmerking had gemaakt. Hij zei 'Turn Up The Volume'...... ja daarvoor kreeg hij enorm veel haat van een bepaald soort van mensen. Deze mensen beweerden dat Turn Up The Volume discriminerend was tegenover doven en slechthorenden, daardoor vonden ze het gepast voor hem enorm veel haat te sturen en volgens mij zelfs doodsbedreigingen.

 Deze mensen beweerden dat Turn Up The Volume discriminerend was tegenover doven en slechthorenden, daardoor vonden ze het gepast voor hem enorm veel haat te sturen en volgens mij zelfs doodsbedreigingen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De meeste van deze haat kreeg hij niet van doven en slechthorenden, nee meer dan 99% van deze mensen deden dit gewoon om 'politiek correct' te zijn.

De groepen/communities waar ik het over had doen dit ook, als je nog maar een verkeerd woord zegt zul je aangevallen worden door legers van politiek correcte groepen en communities.

Gisteren las ik een hoofdstuk van iemand die over terrorisme wou spreken, die persoon was zo bang om aangevallen te worden dat ze letterlijk alles zo safe en PC mogelijk wou houden. Ik snapte al direct dat die persoon zich niet kon uitdrukken omdat ze gebonden was aan die politiek correcte manier, maar zo gaat dat niet! Volgens mij heeft ze zelfs het boek al offline gehaald, maar ik ben niet zeker.

Het punt is dat mensen bang zijn om over bepaalde problemen te praten omdat ze worden aangevallen door bepaalde groepen.

Durf te praten over deze groepen/wapens, ze zijn niet zo duidelijk als geweren en tanks, maar ze zijn even gevaarlijk en effectief!

Wees skeptisch en durf na te denken, dit soort mensen denken dat ze voor zichzelf denken maar dat is niet zo. Zij denken dat ze de touwtjes in handen hebben, maar in de werkelijkheid zijn ze niets meer dan gestuurde marionetten van mensen met een agenda!

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen laat jouw mening horen.

My OpinionWhere stories live. Discover now