I Want To Apologize

67 13 4
                                    

De laatste weken zijn zeer hectisch geweest voor mij. Een par delen geleden had ik het over dat m'n vriendin me liet zitten. Ik ga eerlijk zijn, ik ben niet meer mezelf nadat mijn vriendin me aan de kant had gezet meer dan een maand geleden. Het is veel moeilijker dan ik in eerste instantie had gedacht.

Ik hield van mijn vriendin en de manier waarop ik gedumpt werd was nogal wreed misschien? Idk. Het is echt niet zoals haar, maar misschien was ik wel verkeerd over haar. Iets dat het nog moeilijker voor me maakt, dat ik nog niet vermeld had in het vorige deel hier over, was het feit dat ik en mijn ex-vriendin het een paar keer hadden gehad over kinderen. Meestal waren dit conversaties voor even te lachen, maar soms waren ze serieus en sommige van jullie weten dat ik zeer graag op een dag vader wil worden.

Dit lijkt misschien gek om het daar al over te hebben, maar ik ben bijna 20 en het leven gaat zo snel vooruit.

Maar zo over kinderen praten met iemand die je graag ziet, het schept een speciale band en toen ik haar verloor, voelde het ook alsof ik de moeder van mijn toekomstige kinderen verloor. Dit klinkt misschien zeer vreemd, maar zo voelt het en het is moeilijk om het los te laten.

Het maakt me onzeker en kwaad. Ik ben daarom zeer humeurig tegenwoordig, tegen mijn familie, tegen mijn vrienden en ook tegen mijn lezers. Ik wil me daarom verontschuldigingen dat ik soms nogal snel negatief was de laatste weken/dagen tegenover sommige van jullie. Het spijt me daarvoor.

Dit wilt niet zeggen dat bepaalde dingen mijn schuld zijn. Er was een 'fan' die mijn standpunten verkeerd voorstelde en me weergaf als een homohater. Of je nu een fan bent of niet, dit is absoluut niet correct en ik vind niet dat ik een extremist moet zijn om niet meer gezien te worden als anti gay.

Ik wou tot een soort van compromis  komen, maar ik besef dat dat niet nodig was. Ik denk te veel na over zulke dingen en ik zie nu pas in dat dit een opmerking was die zeer ongepast was tegenover mij en dat ik absoluut geen aandacht moest besteden om te laten zien dat ik  niet hetgene was waar ze mij van beschuldigde.

Het deed me denken aan die keer dat ik een racist werd genoemd omdat ik maar durfde te zeggen dat IS moslims zijn..... ik herhaal omdat ik durfde te zeggen dat Islamitische Staat Islamieten waren. Een hoop mensen waaronder veel Moslims kwamen toen tot mijn verdediging omdat ze akkoord waren met hetgene dat ik zei. Maar dat even terzijde.

Ik wil het er niet meer over hebben. Ik ben al jaren een steun geweest voor heel veel mensen waaronder heel wat mensen die homoseksueel en biseksueel zijn. Ik laat mijn acties voor mij spreken in plaats van een random fan die denkt dat ze weet wie ik ben en wat ik denk.

Dat wou ik even verduidelijken, omdat ik met zo van die dingen blijf zitten en het constant overdenk en overdenk.

Ik wil me ook verontschuldigingen voor het vorige hoofdstuk, niet omwille van de inhoud maar wel omwille van de structuur. Ik heb te veel in 1 hoofdstuk willen zetten in zo weinig mogelijk woorden, het was ook een zeeeeer algemeen hoofdstuk en dat was om eerlijk te zijn ook de bedoeling. Er zijn honderden van deze groepen/bewegingen en door een stuk of 5 op te noemen zou ik de indruk geven dat het alleen die 5 groepen zijn.

De waarheid is dat ik het al vaker heb gehad over dat soort dingen in andere hoofdstukken en dat de meesten akkoord gingen met mij in die hoofdstukken. Uiteraard hadden die hoofdstukken wel een betere structuur dan het vorige hoofdstuk.

Dus ik wil me verontschuldigingen voor dat en ik ga in de loop van de week dat hoofdstuk ook wat verduidelijken.

Het volgende dat ik wil mededelen is dat ik een hele hoop goede suggesties heb gekregen voor hoofdstukken in privébericht.

Iemand gaf de suggestie om het over de doodstraf te hebben. Wat is jullie mening over de doodstraf laat het horen in de comments. Ik ben tegen, maar ik wil dolgraag jullie meningen eerst horen.

Iemand gaf de suggestie om het te hebben over E3. E3 is de grootste gameconferentie ter wereld en ik ga wachtentot het voorbij is om de highlights wat door te lopen. Ik weet dat de meesten van jullie totaal niet geïnteresseerd zijn in videogames en er niets van gaan snappen, maar ik hou van videogames

Ik wou het ook over de Trump- Kim meeting hebben deze week, maar ik ben niet echt in de mood om het te hebben over politiek. Ik heb vanochtend wel gekeken naar Trump's hele speech en ik ben zeer optimistisch over de hele situatie. Vandaag is de wereld weer een stuk veiliger geworden en dat allemaal door Mr Grab them by the pussy. Sorry ik kon het niet laten xD

Bedankt voor het lezen, ik eou het enorm waarderen als jullie jullie mening over de doodstraf in de comments zouden kunnen zetten. Moet niet lang zijn, voor of tegen is al voldoende.

My OpinionWhere stories live. Discover now