Vluchtelingen (en Migratie) Deel 2

88 21 6
                                    

Migratie kan iets zeer goeds zijn voor onze samenleving en onze economie, jammer genoeg is dat nu niet het geval. We leven in een tijd waar ongecontroleerde migratie de norm is en dat is niet juist.

Let's talk about it

Ik wil het eerst nog eens hebben over de zogenaamde 'vluchtelingen' en daarna ga ik het uitsluitend over migratie hebben.

De mensen die pro- vluchtelingen zijn, proberen hun daden te verantwoorden door middel van leugens en halve waarheden. Ik zal een paar voorbeelden geven van die leugens, halve waarheden en de manipulatie die er bij hoort.

Pro-vluchtelingen spreken over dat het grootste deel van die 'vluchtelingen', voornamelijk hooggeschoolden zijn. Ze geven dan voorbeelden zoals dokters en advocaten, maar in werkelijkheid is het grootendeel van die mensen laaggeschoold of zelfs niet- geschoold. Betekent dit dan dat er absoluut geen hooggeschoolden bij zitten?

"Er zitten dokters, chirurgen, advocaten en andere hooggeschoolden bij, maar het is slechts een klein deel en dat als argument gebruiken waarom dat we ze allemaal moeten binnenlaten is gewoon misleidend en manipulatief. Het grootendeel van die 'vluchtelingen' zijn namelijk laaggeschoolden."

Emotionele Manipulatie

Die 'vluchtelingen' worden ook vaak voorgesteld als vrouwen, kinderen en oude mensen. Dit is absoluut geen goede representatie voor die zogenaamde vluchtelingen, het grootendeel van die mensen zijn namelijke volwassen mannen.

 Dit is absoluut geen goede representatie voor die zogenaamde vluchtelingen, het grootendeel van die mensen zijn namelijke volwassen mannen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto's van die jonge vluchtelingen zijn gewoon een manier om medelijden te creëren voor de 'vluchtelingen'.

"Afbeeldingen zoals de afbeelding van het kind hierboven, zijn een manier om ons te manipuleren, terwijl het niet zo'n groot deel is als ze ons willen laten geloven

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Afbeeldingen zoals de afbeelding van het kind hierboven, zijn een manier om ons te manipuleren, terwijl het niet zo'n groot deel is als ze ons willen laten geloven."

Vluchtelingen riskeren het leven van hun kinderen voor geld en onze sociale voorzieningen, terwijl ze al veilig zijn. Dit heb ik al besproken in het eerste deel, maar duizende kinderlevens konden potentieel gered worden als Merkel de deuren van Europa niet had open gezet.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu