Drugs

166 26 31
                                    

Ik heb altijd al een sterke mening gehad in verband met druggebruik. Drugsgebruik is bij mij uit den boze. Ondanks dat ik tegen ben, sta ik toch open voor een beschaafde discussie in de comments.

Let's talk about Drugs Kids

Ik wil dit deel beginnen met een filmpje te tonen. Ik weet zeer goed dat velen niet zo'n fan zijn van Trump, maar voor dit onderwerp zou ik willen dat die mensen hun verschillen opzij zetten en luisteren naar wat hij zegt, want ik vind het namelijk zeer interessant wat hij zegt. De video duurt nog geen drie minuten, maar het is heel krachtig en de moeite waard.

Trump sprak op een zeer persoonlijke en emotionele manier over drugs en ik ga akkoord met alles wat hij in deze video zegt. Ik ga aan het einde van dit deel, verder ingaan over de inhoud van de video.

Als ik het over drugs heb, zal ik het voornamelijk hebben over 'drugs' (Cannabis, XTC, cocaïne,..) en niet over alcohol en medicatie omdat ik vind dat die twee dingen elk een apart deel verdienen.

Let's get started

Drugs zijn over het algemeen zeer schadelijk voor je gezondheid. Niet alle drugs zijn even slecht of hebben dezelfde effecten, XTC en Speed zijn bijvoorbeeld twee zeer gevaarlijke drugs.

Speed kan bij langdurig gebruik hersenschade veroorzaken en de mogelijkheid van hartproblemen na speedgebruik is zeer groot

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Speed kan bij langdurig gebruik hersenschade veroorzaken en de mogelijkheid van hartproblemen na speedgebruik is zeer groot. Deze drug is ook zeer verslavend en bijna 9% van alle Belgen in het uitgaansleven, hebben deze drugs genomen.

 Deze drug is ook zeer verslavend en bijna 9% van alle Belgen in het uitgaansleven, hebben deze drugs genomen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Bij XTC is dat cijfer zo'n 21,7% en het heeft zowat dezelfde nadelen als Speed.

Ik wil jullie niet vervelen met feiten, maar ik wilde jullie tonen hoe groot het probleem wel niet is. De risico's zijn gewoon te groot en voor wat? Voor een korte tijd een goed gevoel te hebben?

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu