Mijn Depressie....

60 6 1
                                    

Het is al een hele tijd geleden dat ik nog iets geschreven heb op Wattpad, als je stopt met schrijven is dat uiteraard niet meër zo vanzelfsprekend . Maar ik wil even duidelijkheid brengen aan de vele 'bezorgde' fans die me na jaren nog steeds wekelijks berichten sturen.

De waarheid is dat er de voorbije maanden nogal wat ups en downs waren in mijn leven. Ik ga niet in details gaan, ik schrijf dit ook niet om medelijden te wekken met mijn situatie, dat krijg ik al genoeg en ik wordt er gek van.

Ongeveer een half jaar geleden, verloor ik de persoon die het meeste voor me betekende. Iemand die zoveel waarde voor me had, dat ik het niet erg zou vinden om heel mijn leven met haar door te brengen. We hadden een speciale relatie, en van de ene op de andere dag was die voorbij.

Kijk, ze was voor een hele periode mijn beste vriendin, we waren twee handen op één buik, en ik werd verliefd op haar. Jammer genoeg wist ik al vanaf het begin dat het niets ging worden, want ze had een relatie met een meisje. Ik voelde wel dat ze ook gevoelens had voor mij, maar het was de ene week wel en de andere week dan weer niet. Om het kort te houden, het hing er vanaf ofdat ze ruzie had met haar vriendin of niet. Althans daar ga ik vanuit.

Maar op een gegeven moment ging ze ergens anders werken en het was niet altijd even evident om met elkaar af te spreken, maar we zijn achteraf toch nog een paar keer samen naar de film gegaan. Maar je weet wat ze zeggen; uit het zicht en uit het hart.

Achteraf kwam ze er achter dat ik verliefd op haar was, en ze stuurde me dan een bericht waarin ze zei dat we beter geen contact meer met elkaar zouden hebben. Ze beweerde dat ze dat deed voor mij, omdat ze zo'n groot effect had op mij.

Zoiets horen van een meisje waar ik smoorverliefd op was, een meisje dat ik uit haar depressie heb getrokken door haar iedere dag te laten lachen, dat brak mijn hart en het was het begin van een hele depressieve periode waar ik al een half jaar in zit.

Ik moet toegeven dat het de voorbije weken veel beter gaat, maar de pijn is er nog altijd. Ik hield echt van dit meisje, en het idee dat ik haar mooie gezichtje nooit meer ga zien of haar fantastische lach nooit meer zal horen, het breekt me.

Ik heb in de voorbije maanden een paar dates gehad, maar tot nu toe heeft nog geen enkel meisje de leegte in mijn hart kunnen vullen.

Dit alles zorgt er voor dat ik me nog altijd wat depressief voel, en de depressie zorgt er voor dat ik gewoon de energie heb om video's te maken of verhalen te schrijven. Al dat horrorgedoe is ook echt niet goed voor mijn mentale gezondheid, en ik heb daarom al een jaar lang geen horrorverhalen meer gelezen of horrorfilms gezien.

Dus om alles kort samen te vatten voor mijn 'bezorgde fans'; ik heb mijn ups en downs, en het ging voor een hele lange periode niet zo goed. Maar de laatste tijd begint het beter te gaan met mij, ik fitness tegenwoordig veel en het is me zelfs gelukt om een echte six pack te krijgen. Zulke kleine dingen zorgen er voor dat ik terug wat licht in mijn leven krijg, want mijn leven is meestal nogal donker.

Ga ik nog verhalen schrijven op Wattpad? Nee, Wattpad is over en uit voor mij. Dit is het allerlaatste ding dat ik ooit op Wattpad ga schrijven en ik voel me daar goed bij. Ik zal proberen om nog verhalen te schrijven voor te vertellen op mijn Youtube kanaal, maar dat is het ook.

Bedankt voor jullie begrip, ik hou van al mijn fans (zelfs de fans waar ik ooit mee in de clinch mee ben gegaan), en ik wil dat jullie weten dat ik altijd heb willen verder schrijven voor jullie, maar het wordt tijd om eens aan mezelf te denken. Dus wederom bedankt voor jullie begrip.

Falke

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 20, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My OpinionWhere stories live. Discover now