Trump (Juni 2018)

49 13 0
                                    

Donald Trump doet het weer! Ik weet dat er veel mensen zijn die dit boek lezen en niet akkoord gaan met mijn visie van Donald Trump, maar je kan op dit moment echt niet meer zeggen dat hij het slecht doet.

Een hoop mensen zijn kwaad op Trump omdat hij 'niet presidentieel' of 'beleefd' genoeg is. Om heel eerlijk te zijn kan je gewoon niet kwaad zijn op hem omwille van wie hij is. Hij is al meer dan 70 jaar Donald Trump en dat gaat niet veranderen. Hij is geen gladde politicus die veel zegt maar nooit presteert. Hij overpresteert met alles dat hij doet en ik hoop dat deze trend zich ook gaat voorzetten in Europa.

Moeten die mensen dan kwaad zijn op de Trump kiezers en supporters? Nee absoluut niet. De Trump haters moeten juist kwaad zijn op zwakke slechte politici die de kiezers zo kwaad hebben gemaakt dat ze genoodzaakt waren om te kiezen voor een oranje narcistische blaaskaak met vreemd haar die wel dingen gedaan krijgt!

Ik snap heel goed dat mensen Trump als persoon niet mogen, hij heeft immers een eigen 'bijzondere' persoonlijkheid. Maar wat hij doet is echt geweldig en geef hem een kans omwille van de goede dingen die hij doet en gaat doen.

Werkloosheid

Vandaag keek ik naar CNN en voor de verandering waren ze vol lof over president Trump. Dit kwam door de geweldige werkloosheidscijfers die gezakt zijn naar 3,8%, dit is een geweldige prestatie en de laagste cijfers in 16 jaar. Als de cijfers nog 0,1% zouden zakken, zouden dat de laagste cijfers zijn in meer dan 50 jaar! Of je nu akkoord gaat met Trump of niet; honderdduizenden jobs creëren en hierdoor arme in zijn land uitroeien is een goed ding.

Dit komt door de belastingverlaging die de VS aantrekkelijker maakte voor bedrijven over heel de wereld. Uiteraard hebben de afschaffing van veel regulariseringswetten ook een uitstekend effect gehad op de werkloosheidscijfers en op de Amerikaanse beurzen.

Invoerheffingen

De laatste tijd is er veel heisa over invoerheffingen voor Europese producten.

Ik ben echt niet tevreden over die heffingen. Ik ben iemand van een vrije markt, en Trump eigenlijk ook maar ik snap waarom hij deze heffingen invoerd.

De Belgische media is bezig dat dit slecht is en dat Trump slecht is enzo, maar ze vergeten altijd 1 ding te vermelden; de EU heeft al jaren heffingen op producten uit de VS. De hypocriete EU doet dit al jaren en als Trump dit doet is hij opeens de slechterik.

Trump wou een deal sluiten met de EU om een vrije markt te hebben, maar de EU wou dit niet omdat ze dan miljarden aan taksen kwijt zouden zijn.

Ik wil geen invoertaksen, maar Trump heeft gelijk om deze taksen in te voeren. De EU mag sneeuwballen gooien naar de VS, maar als de VS een sneeuwbal terug gooit is het opeens verkeerd. Dat is absolute  bullshit!

Trump en Vrede

Trump en Vrede

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My OpinionWhere stories live. Discover now