Guns In The USA!!!

76 11 15
                                    

De laatste tijd is er nogal veel te doen in de media over GUNS, GUNS en GUNS. Na een nieuwe schietpartij in Florida vorige week, is de media geobsedeerd door het verbieden van wapens.

Let's talk about it

Ik wil even duidelijk maken dat ik absoluut TEGEN wapens ben en ik ben geen voorstander van het flexibeler maken van de wapenwetten in Europa.

"Ondanks dat ik tegen wapens ben, ga ik niet akkoord met de boodschap die de Europese en Amerikaanse media ons wilt opdringen 'Wapens zijn slecht. Ze zouden ze moeten verbieden in de VS'. Ik ga absoluut niet akkoord met die boodschap."

Sommige mensen denken dat het leven zo simpel in elkaar zit, dat je regels rondom wapens strenger maakt en dat al het geweld rondom wapens gaat stoppen. Dit klinkt misschien zeer 'logisch' maar in de politiek is niks logisch.

"Trump zei tijdens een debat dat de stad Chicago, een stad was met de strengste wapenwetten in heel de VS. De media zei dat Trump loog omdat er een paar kleine steden strengere wetten hadden rondom wapens. Ik ben er zeker van dat hij niet bewust was dat Chicago niet de strengste wetten had.

Chicago heeft zeer strenge wapenwetten, maar het is ook één van de meest gevaarlijke steden in de VS. Dit is een stad die jarenlang een democraat als burgemeester heeft, dit is belangrijk voor te onthouden."

Het is een trend dat democratische steden, gevaarlijker zijn dan republikeinse steden. De meeste democraten zijn tegen wapens en hierdoor zijn de regels ook zeer streng in hun steden.

23 van de 25 gevaarlijkste steden staan onder controle van de Democraten. Detroit, Sint Louis, Memphis, Baltimore en ga zo maar door, zijn de gevaarlijkste steden in de VS en ze hebben één ding gemeenschappelijk; ze staan onder controle van de Democraten.

In Chicago alleen werden in 2017, zo'n 650 mensen vermoord. Dit was een afname van 16% ten opzichte van 2016. In 2016 werden er zo'n 771 mensen vermoord in Chicago alleen. Dat zijn meer dan 2 mensen per dag die vermoord werden in Chicago!!!

In 2016 werden op minder dan 9 dagen gemiddeld meer dan 17 mensen vermoord in Chicago alleen. Daar zitten ook vrouwen en kinderen bij. Waar is de hele heisa rondom dat?

Die is er niet, omdat de media niet wilt dat de mensen weten dat het strenger maken van de wapenwetten niet helpt. De enige rede dat er een daling was van het aantal moorden in Chicago, was het effect van Trump en zijn legislatie. Anders zou het aantal moorden alleen maar gestegen zijn.

Er zijn gewoon teveel wapens in Amerika en het gaat zeer lang duren voor dat gaat veranderen. Het strenger maken van de wapenwetten gaat niet helpen in de VS. Dit zorgt er alleen maar voor dat meer wapens in de illegaliteit terecht komen.

Mensen voelen zich niet veilig in vele van die gevaarlijke steden zoals Detroit en Chicago. De politie faalt omdat ze gewoon met te weinig zijn en ze kunnen niet iedereen beschermen, hierdoor vind ik het belangrijk dat mensen zich toch kunnen beschermen tegen dat geweld. Criminelen gaan wel eens twee keer nadenken voor ze iemand gaan overvallen met een wapen.

"In Florida werden zo'n 17 mensen vermoord door een onstabiele loser. De media was al snel voor de schuld te steken op het wapen. Ze gebruiken wat manipulatieve beelden en teksten, en zo proberen ze zo'n gruwelijke situatie te politiseren voor hun eigen agenda.

Ze geven niet om die mensen die stierven of om zulke gruwelijke taferelen te voorkomen, nee ze geven alleen om hun eigen agenda."

CNN ligt onder vuur nadat ze teksten hebben gegeven aan slachtoffers van de gruweldaad in Florida. Die teksten waren geschreven door CNN en het moest lijken alsof die slachtoffers die meningen hadden. Ze laten ook alleen maar mensen aan het woord die dezelfde meningen hebben als CNN, zo lijkt het alsof iedereen het met elkaar eens is terwijl dat niet zo is.

"Ze willen je een bepaalde mening opdringen en zo een tragedie als deze exploiteren. Ze zijn niet geïnteresseerd in de feiten, alleen maar in de politieke agenda van hun investeerders. Ik ben toch niet de enige die dit verkeerd vind eh?"

Conclusie

Wapenwetten in de VS verstrengen gaat de problemen niet oplossen. In Europa zou dit een effect hebben, maar in de VS zijn er gewoon te veel wapens. Het aantal moorden in Chicago, Detroit, Sint Louis,.... is alleen maar toegenomen door de strengere wapenwetten van de falende democratische partij.

Deze situatie is niet zwart en wit zoals ze je willen laten geloven, denk goed na en laat je niet manipuleren of misleiden door mensen met een eigen agenda.

Update:

Er is een paar uur nieuwe informatie vrijgegeven over de Florida schietpartij. Ik kan het zelf uitleggen, maar ik deel liever een video van Ben Shapiro. Hij is een zeer getalenteerde intelligente commentator en ik ben zeker dat jullie akkoord zullen gaan met hetgene dat hij zegt.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Laat je mening horen over wapens in de comments

My OpinionWhere stories live. Discover now