Ad-FREE WATTPAD!!!

153 24 19
                                    

Wattpad heeft deze week een nieuwe functie beschikbaar gemaakt voor gebruikers. De functie zorgt er voor dat je geen ads (reclame) meer krijgt op Wattpad (App en website).

Ik raakte zeer gefrustreerd toen ik dit zag, omdat ik immers in het verleden kritiek gegeven heb op de manier dat Wattpad reclame heeft toegevoegd. Ik heb dan even goed nagedacht en ik kwam tot het besluit dat het niet zo'n groot probleem was. Ik ging er vanuit dat Wattpad een eenmalig bedrag van €0,99 - €1,99 zou aanrekenen.

Oh God ik was zo verkeerd!!!

Uit pure nieuwsgierigheid, besloot ik om eens te kijken wat de prijs was.....

Damn Wattpad..... Damn...

€5,99 per maand voor geen ads te hebben op Wattpad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

€5,99 per maand voor geen ads te hebben op Wattpad. Geen extra's, gewoon geen advertenties meer. Netflix kost €7,99 per maand en je kan honderde films en series bekijken.

 Netflix kost €7,99 per maand en je kan honderde films en series bekijken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

€59,99 jaarlijks..... voor geen ads? Ik ben geshockeerd..... Je kan een heel jaar Playstation Plus worden voor die prijs, je krijgt dan jaarlijks honderde games waaronder iedere maand één game die op zen minst €50 kost en dan krijg je er nog een hele hoop andere games bij. Wattpad geeft daarintegen alleen de optie voor geen reclame meer te hebben.

"Maar Falke het is oke want je krijgt 2 maanden gratis. Je betaalt dan €59,99 voor 14 maand."

Het is niet oke!!! Wattpad heeft zich de laatste maanden gefocust op zoveel mogelijk geld uit hun gebruikers te halen, terwijl de app zo onstabiel was dat ik moest downgraden naar een oudere versie omdat ik geen verhalen meer kon publiceren.

€59,99 VOOR GEEN ADS MEER TE HEBBEN!!! IS DIT 1 APRIL?

Conclusie

Aan het einde van de dag blijft Wattpad een bedrijf dat alleen maar gefocust is op winst maken en daar is niets mis mee, maar ik heb er een probleem mee als de stabiliteit van de app achteruit gaat, terwijl Wattpad durft te vragen voor €59,99 per jaar voor geen advertenties meer te hebben. Dit is geen democratische prijs en je kan je geld beter besteden aan betere dingen.

Gebruik gewoon adblock op de website als je geen ads wilt, dat is tenminste gratis. Voor de app is er ook de optie om te downgraden naar de update voordat er advertenties kwamen. Er zijn ook apps die er voor zorgen dat je geen ads meer kunt zien in apps.

In het volgende deel, ga ik het hebben over waar Wattpad dat geld aan besteedt.

Bedankt voor te lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen.

Wat is jullie mening hierover. Vinden jullie het schandalig dat Wattpad zoveel vraagt of ben je het eens met Wattpad. Of vind je gewoon dat er absoluut geen reclame moet zijn op Wattpad? Laat het horen in de comments.

My OpinionWhere stories live. Discover now