Mededeling (Hoofdstuk 100!)

53 11 5
                                    

Dit is het 100e hoofdstuk van dit boek. Daarom vond ik het eens de gelegenheid om iedereen te bedanken voor alles.

Ik heb nu zo'n 997 volgers, dus ik zit bijna aan de 1K mijlpaal. Ik wil iedereen daarom bedanken die me volgt en ik hoop dat ik snel 1K volgers ga hebben. Wattpad is niet zo'n fan meer van horrorcontent dus ik ben blij dat ik toch de 1K zal bereiken. Nogmaals bedankt.

Mijn YouTube kanaal doet het ook erg goed, ik zit nu bij de snelst groeiende kanalen op YouTube....... xD oke eigenlijk niet :P

Deze week dacht ik nog te stoppen met Horrorverhalen op YouTube en verder te gaan met filmcontent enzo :P MAAR toen zag ik ineens dat ik 10 volgers had op YouTube. Ik was dolblij en ik had speciaal een extra horrorverhaal gemaakt voor deze gelegenheid :D en toen ik het hoofdstuk had geupload zag ik dat ik terug 9 volgers had...... xD

Sad Story xD

Ik overleef het wel, het is gewoon moeilijk om een kanaal op te bouwen terwijl je geen familie vriendelijke content maakt. Het vergt gewoon wat meer tijd en inzet.

Ik wil het ook nog eens hebben over het vorige deel, het kreeg namelijk veel minder stemmen dan gewoonlijk.

Ik kreeg de indruk dat het nogal een saai hoofdstuk was met veel info. Sommigen vonden misschien de boodschap niet zo goed. Het ging ook voornamelijk over het Belgische systeem en aangezien zo'n 75% van mijn lezers Nederlanders zijn, dat het misschien door de voorbeelden niet interessant leek voor Nederlandse lezers.

Het laatste dat ik wil doen is nogmaals iedereen bedanken, voor mijn hoofdstukken te lezen tot mijn YouTube video's te bekijken, ik wil dat jullie weten dat ik dat enorm waardeer :)

My OpinionWhere stories live. Discover now