Top 10 Video Games (#5 - #1)

49 10 8
                                    

5. Kingdom Hearts II (2005)

Kingdom Hearts II is de tweede game in de beroemde Kingdom Hearts franchise

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kingdom Hearts II is de tweede game in de beroemde Kingdom Hearts franchise. Het is een mix van Disney en Final Fantasy en het is gewoon fenomenaal.

Deze game kwam meer dan een decennium geleden uit voor op de PlayStation 2. In 2018 voelt het nog steeds zo soepel als games die in 2018 zijn gemaakt.

In Kingdom Hearts 2 speel je als Sora die samen met Donald en Goofy (ja die Donald en Goofy) door allerlei Disney werelden reist om de zogenaamde Heartless en Nobody's te verslagen. Hij reist door werelden zoals die van: The Lion King, Hercules, Pirates Of The Caribbean, Mulan, The Little Mermaid en favoriet The Nightmare Before Christmas. Dit is de game voor Disney fans, maar vergis je niet, dit is geen game voor kinderen. De game heeft een 12+ rating en er komt veel geweld in voor, het verhaal is ook zeer moeilijk te begrijpen maar wondermooi.

Jammer genoeg is de orginele PS2 game niet meer te verkrijgen, maar geen nood want de game heeft een PlayStation 3 en PlayStation 4 remaster gehad waardoor je de games kan spelen in hoge kwaliteit. Dit blíjft uitsluitend een game die je alleen maar officieel kan spelen als een PlayStation exclusief, maar je kan het ook onofficieel op je PC spelen via een emulator. Dit is gratis, maar je moet al heel wat verstand hebben van die dingen om het op een PC te spelen via een emulator.

 Dit is gratis, maar je moet al heel wat verstand hebben van die dingen om het op een PC te spelen via een emulator

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kingdom Hearts II krijgt van mij een goede 89/100. Het blijft een game uit 2005, maar het houdt goed stand zelfs in 2018. Om eerlijk te zijn kon ik Kingdom Hearts: Birth By Sleep ook op deze lijst zetten, dit was een geweldige PSP game mar het blijft een PSP game van 10 jaar oud.

Kingdom Hearts 2 is ook de favoriete videogame van x_Dreamslove_x ,maar jammer genoeg weet ze dat zelf nog niet. Sterker nog, volgens mij heeft ze zelfs nog nooit van Kingdom Hearts gehoord. De meesten van jullie hebben er waarschijnlijk nog niet van gehoord, omdat het al zo'n oude gamserie is.

Kingdom Hearts 3 komt ergens uit in 2018, na meer dan 10 jaar wachten !!!

4. Firewatch (2016)

My OpinionWhere stories live. Discover now