Alcohol

104 26 14
                                    

Al sinds het begin van de historie, drinken mensen al alcoholische dranken. Millennialang drinkt de mensheid al alcohol en het wordt over het algemeen bijna overal in onze gemeenschappen geaccepteerd. Is alcohol slecht? Wat is te veel alcohol?

Let's talk about it

Ik ga het niet verbergen. Ik ben absoluut geen fan van alcohol en iedereen mag dat weten. Ik drink bewust geen alcohol en ik zal dat ook nooit doen.

De meeste mensen gaan je zeggen van 'drink niet te veel alcohol'. Ik zeg het iets anders. Ik zeg drink GEEN alcohol!!!

Duizende mensen sterven dagelijks aan de gevolgen van alcohol, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks. Met rechtstreeks bedoel ik sterfgevallen aan een overdosis alcohol en met onrechtstreeks bedoel ik voornamelijk verkeersongevallen.

 Met rechtstreeks bedoel ik sterfgevallen aan een overdosis alcohol en met onrechtstreeks bedoel ik voornamelijk verkeersongevallen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Maar één glaasje kan toch geen kwaad?'

Ik ben het daar niet akkoord mee. Het is waar dat één glaasje alcohol bijna tot zelfs geen gezondheidsrisico's heeft, maar toch raad ik het af. Het eindigt namelijk nooit met één glas. Mensen zeggen wel eens dat €1 het begin is van een fortuin. Ik zeg dan dat 1 glaasje het begin is van een verslaving.

Als je het van jongs af aan kunt afweren, ga je er in de toekomst geen problemen mee hebben.

Ik drink geen alcohol en ik heb daar geen behoefte aan. Dit zijn dezelfde woorden woorden die Trump sprak in een interview een paar weken geleden. Het filmpje is hetzelfde als dat van het 'Drugs' hoofdstuk, maar het is bij dit onderwerp toepasselijker dan bij dat onderwerp.

Wat je ook mag vinden van Trump, hij heeft gelijk in wat hij zegt. Hij verloor zijn broer aan de gevolgen van alcohol en nu wil Trump mensen tegenhouden om hetzelfde pad in te slaan als zijn broer. Zeer inspirerende woorden van president Trump. Het laat zien dat Trump niet het monster is dat iedereen denkt dat hij is, maar dat even terzijde natuurlijk.

Nadelen

Iedereen weet wel dat er vele nadelen zijn aan alcohol en ik wil er een paar van opnoemen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iedereen weet wel dat er vele nadelen zijn aan alcohol en ik wil er een paar van opnoemen.

Het kan leverfalen veroorzaken. Het kan zorgen voor hersenschade in grote hoeveelheden. Het kan hartproblemen veroorzaken en nog veel meer.

Één van de zwaarste nadelen is waarschijnlijk wel een verminderd reactievermogen en een verminderd zicht. Bij velen kan het ook geheugenverlies veroorzaken.

Één van de 'trends' die tegenwoordig zeer populair is, is commazuipen.

Jongeren van voornamelijk minderjarige leeftijd, drinken dan zoveel dat ze er letterlijk van in een comma terecht komen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jongeren van voornamelijk minderjarige leeftijd, drinken dan zoveel dat ze er letterlijk van in een comma terecht komen. Dit kan zware hersenschade veroorzaken en zeker op jonge leeftijd.

Zijn mensen nu zo zielig geworden dat ze geen plezier meer kunnen maken zonder liters alcohol achterover te kappen?

Conclusie

Alcohol is één van de grootste gevaren in onze moderne samenleving. Het heeft de kracht om een fatsoenlijk beschaafd man, een ongecontroleerd beest te maken. Het grootste gevaar aan alcohol is dat het zo diep in onze maatschappij zit geworteld, dat we er weinig aan kunnen doen om het te stoppen.

Onze maatschappij moet grondig veranderen om deze ziekte genaamd 'alcohol' na millennia uit onze maatschappij te houden. We kunnen alcohol gewoon niet blijven accepteren en onze mensen laten kapot maken....

Drink GEEN alcohol. Begin er niet aan en laat je niet verleiden door dat vergif. Denk goed na over wat ik zeg en neem het risico niet van 'één glaasje kan toch geen kwaad'. Denk over wat Trump zei en diep vanbinnen zul je wel beseffen dat geen alcohol de juiste beslissing is..

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Wat vinden jullie van alcohol? Gaan jullie akkoord met hetgene dat ik zeg of ben je voor alcohol? Ik sta open voor andere meningen en visies dus laat het horen in de comments

My OpinionWhere stories live. Discover now