Trump 'Fire and Fury' Boek Controversie

110 26 13
                                    

Dit soort dingen maken me echt zo ziek.... Ik wil dit deel echt niet maken, geloof me. Maar ik kan niet tegen de onzin en de leugens.

Let's talk about it

Voor de mensen die het nog niet gehoord hebben. Een reporter genaamd Michael Wolff, schreef een boek over Trump en zijn tijd in het Witte huis. Dit is een extreem linkse reporter met een haat voor Trump en zijn presidentschap.

 Dit is een extreem linkse reporter met een haat voor Trump en zijn presidentschap

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Het interesseert me echt niet wat je van Trump vind. Dit gaat daar niet om."

In zijn boek beweert Michael Wolff zeer veel dingen om Trump. Dit is trouwens geen boek om een kijk te geven over Trump, maar dit is een boek dat gemaakt is voor Trump zwart te maken en te bekritiseren.

"Ik heb geen probleem met Trump te bekritiseren. Hij is niet perfect en hij staat open voor EERLIJKE kritiek. Ik ben een Trump supporter, maar ik bekritiseer hem ook als hij iets verkeerd doet."

Het probleem dat ik met Michael Wolff en zijn boek heb, is dat het waarschijnlijk allemaal pure leugens zijn. Hij komt met zeer veel lachwekkende claims zonder referenties of bewijzen te geven. Bepaalde bronnen zeggen zelfs dat 80% van zijn boek fake kan zijn.

"Ik ga niet over alle potentiële leugens, want het zijn er gewoon te veel. Zelfs de  voormalige premier van de UK 'Tony Blair', zei dat er dingen over hem in staan die gewoon gelogen zijn."

In Michael Wolff's boek, wordt er beweerd dat Tony Blair, Trump zou hebben ingelicht over dat hij werd afgeluisterd tijdens zijn campagne in 2016. Tony Blair zegt dat hij Trump daar niet over had ingelicht en dat het een verzinsel is. Tony Blair haat Trump, dus hij gaat niet zomaar beweren dat Michael Wolff liegt zonder goede rede.

"Sommige mensen gaan zich nu afvragen 'Waarom zou Michael Wolff liegen?'. Deze man is berucht om te liegen en dingen te verzinnen, niet alleen in dit boek maar ook in het verleden over andere projecten."

Waarom loog Michael Wolff?

Michael Wolff haat Donald Trump en wilt er alles aan doen om hem zwart te maken. Zijn boek verkoopt als warme broodjes overal in de wereld en brengt miljoenen op voor deze fictie schrijver. Hij maakt Trump zwart en het brengt nog eens miljoenen op terwijl hij het doet. Ik denk dat het wel duidelijk is waarom hij zou liegen over zulke dingen.

"Trump's populariteit was aan het stijgen en daarom neemt de media dit soort onzin zo serieus. Ze haten Trump en gaan er alles aan doen om te zorgen dat hij faalt, deze pogingen zijn tot de dag van vandaag nog altijd onsuccesvol."

In werkelijkheid doet Trump zeer goed werk. Of je het nu eens bent met zijn agenda of niet, hij doet wat hij belooft en dat is in de politiek zeer zeldzaam.

De media wilt Trump's successen inperken of zelfs compleet negeren. Ze geven hem weer als een racist en een fraudeur. Mensen zoals Michael Wolff geven Trump weer als een oplichter, een fraudeur en een leugenaar.

"Maar wie is de echte fraudeur in dit verhaal? Een man die zijn beloftes nakomt, of een rat die bereid is om te liegen en dingen te verzinnen om zijn boek te verkopen?

Voor mij is het antwoord duidelijk. Laat je niet blind maken door de haat die je hebt voor iemand, wees kritisch en geloof niet alles dat je wilt horen. Wederom bewijst dit hoofdstuk nogmaals dat sommige mensen alles doen voor geld.

Bedankt voor het lezen van dit hoofdstuk, vergeet niet te stemmen en laat je mening achter in de comments.

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu