VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS DOOD!?!

57 20 0
                                    

Dit zal één van de belangrijkste onderwerpen zijn in dit boek. Iedereen van jullie weten wel dat ik een grote fan ben van vrijheid van meningsuiting, maar jammer genoeg is vrijheid van meningsuiting in gevaar.

Let's talk about it

Zo'n drie jaar geleden ging er een video viral van Count Dankula. In deze video leerde Count Dankula zijn hond om een Hitler groet te doen. Het was overduidelijk voor humor en dat was ook duidelijk aan de context. Deze video kreeg zo'n 3 miljoen views en persoonlijk vind ik bet hilarisch.

"Ik wil duidelijk maken dat ik absoluut geen fan ben van Nazisme. Sterker nog, ik verafschuw deze ideologie. Ondanks dat, vind ik dat iedereen mag zeggen wat hij of zij wilt, zonder er voor veroordeeld te worden door justitie. Satirische humor vind ik al helemaal aanvaardbaar, zelfs als het in slechte smaak is."

Hier onder is een link naar een mirror van de video op YouTube. De oorspronkelijke video kan niet meer gedeeld worden.

De video is duidelijk onschuldig, misschien een beetje extreem of in slechte smaak. Maar het is duidelijk dat het voor de humor was.

Markus Meechan (count Dankula) werd in 2016 gearresteerd in Schotland voor deze video. De pers was getipt en stonden te wachten voor zijn deur om zijn arrestatie te zien.

Vandaag (20 maart 2017) werd Markus Meechan schuldig bevonden voor één of andere haatwet. Nu riskeerd hij een gevangenisstraf van een paar jaar. De aanklagers beweerden dat de context niets uit maakt, maar het maakt alles uit.

Aan het einde van de maand komt het verdikt en de kans is groot dat hij een gevangenisstraf gaat krijgen van een paar jaar.

In België werden deze week een paar IS vrouwen veroordeeld voor 5 jaar en een boete van €8000. Dit was voor het ronselen van vrouwen in België voor met IS strijders te trouwen. Deze vrouwen hebben hun kinderen ook opgevoed als toekomstige IS strijders en de levens van hun kinderen in gevaar gebracht. Deze vrouwen hadden ook een actieve rol binnen een internationale terroristische organisatie die aan miljoenen het leven heeft gekost.

Deze vrouwen kregen de lage straf van 5 jaar voor zulke onvergeeflijke daden en de kans is groot dat Count Dankula een even grote straf krijgt voor de video.

Onze westerse maatschappij is zo politiek correct geworden dat we mensen naar de gevangenis sturen voor een grap die letterlijk niemand kwaad deed, terwijl we IS leden bijna 'vergeven' omdat ze beweren dat ze spijt hebben nadat ze gepakt zijn.

Before

"Alle Christenen dood"

After

"Ik heb zoveel spijt van wat ik gedaan heb. Ik had al direct spijt toen ik naar hier kwam, ookal ben ik teruggekeerd naar België om te bevallen. Maar ik wil nu gewoon terug naar België gaan en ik wil dat mijn kinderen naar school kunnen gaan op de kosten van de domme belastingsbetalers die zo goed zijn om mijn leugens en mijn bullshit te geloven"

Voor de mensen die überhaupt denken dat deze vrouwen 'slachtoffers' zijn, denk eens wat beter na. Iedereen heeft een keuze.

De echte slachtoffers vandaag de dag zijn mensen zoals Markus Meechan die veroordeeld worden voor politieke doeleinden en NIETS MEER.

Het is een regelrechte schande dat dit soort dingen kunnen gebeuren in 'democratische' landen zoals het Verenigd Koninkrijk. Iedere dag worden er mensen opgepakt in de UK voor gewoon een 'verkeerde' politieke ideologie te hebben of om gewoonweg te trollen op het internet.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Vind jij dat iemand naar de gevangenis moet voor zo'n video op het internet te zetten? Laat het horen in de comments

Sorry dat dit deel zo abrupt eindigde, maar ik voelde te veel woede opkomen en emoties zorgen er alleen maar voor dat mensen ondoordachte dingen zeggen en dat wil ik niet doen.

My OpinionWhere stories live. Discover now