Doornroosje Verbieden In Engeland?

125 23 40
                                    

Vandaag gaan we het hebben over het zeer controversiële verhaal van Doornroosje. Dit verhaal is in Engeland zelfs zo controversieel geworden dat er nu mensen het verhaal willen verbieden in heel Engeland.

Let's talk about it

Iedereen kent het sprookje wel van Doornroosje (Sleeping Beaty), maar voor de mensen die het niet kennen ga ik het heel kort uitleggen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iedereen kent het sprookje wel van Doornroosje (Sleeping Beaty), maar voor de mensen die het niet kennen ga ik het heel kort uitleggen. Normaal gezien heb ik x_Dreamslove_x voor dit soort dingen uit te leggen, maar ze is volgens mij een beetje boos op me dus ik zal het zelf moeten doen. Dus sorry als er fouten in zitten.

---------------------

In een land hier ver vandaan, was er een prinsesje dat door een magische vloek in een diepe slaap terecht kwam. Ze kon alleen uit die slaap komen door een kus van ware liefde. Een knappe prins (niet zo knap als ikzelf uiteraard) komt naar Doornroosje, geeft haar een kus en Doornroosje wordt wakker. Daarna trouwen ze en leven ze nog lang en gelukkig.

The End

____________________

Sommige van jullie zullen zich afvragen wat er nu zo controversieel is aan dat verhaal.

In Engeland was er een vrouw die het verhaal wil verbieden in de lagere school omdat het verhaal van Doornroosje gaat over 'Seksueel misbruik'.

De vrouw beweert dat de prins, Doornroosje seksueel misbruikt omdat hij haar een kus geeft zonder haar toestemming. Daarom wilt ze dat het verhaal niet meer aan jonge kinderen wordt voorgelezen/getoond. Op Twitter zijn er een hele hoop mensen die het hele Doornroosje verhaal in heel Engeland willen verbieden.

'Ik verzin dit echt niet. Dit is de onzin die ik vandaag in de Krant las'

Ik begrijp wat de vrouw bedoelt, maar het is gewoon onzin. Dit verhaal gaat over 'ware liefde' en niet over het seksueel misbruiken van vrouwen. Ik vind het een onlogische reactie dat je het verhaal van Doornroosje leest en dat je concludeert dat het gaat over seksueel misbruik.

'De term seksueel misbruik wordt tegenwoordig voor alles gebruikt. Ik heb al veel kussen gekregen van meisjes nadat ik ze geholpen heb met dingen. Ik kreeg eens een kus op mijn wang van een meisje omdat ik haar geholpen had met haar huiswerk op de bus en ze kreeg er een 9 voor. Ik gaf geen toestemming voor die kus, ik kreeg het gewoon en mijn reactie was niet van "OH IK BEN NET SEKSUEEL MISBRUIKT". Wat voor een reactie is dat zelf voor zo'n situatie?'

Dit soort dingen zorgen er voor dat we echt seksueel steeds minder en minder serieus gaan nemen. Dit heeft een effect op echte slachtoffers van seksueel misbruik. De term 'seksueel misbruik' zal een kleinere waarde krijgen door dit soort dingen.

'Vandaag is het Doornroosje, wat is het volgende? Sneeuwwitje? Dit is onzin en ik vraag me echt af waarom de media dit soort dingen serieus nemen'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Vandaag is het Doornroosje, wat is het volgende? Sneeuwwitje? Dit is onzin en ik vraag me echt af waarom de media dit soort dingen serieus nemen'

Wat is jullie mening? Laat het horen in de comments beneden.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen. Ik wil jullie ook nog bedanken voor de support op de vorige delen. De support was echt heel gerustellend en ik waardeerde dat echt enorm :-)

Volg ook x_Dreamslove_x ik heb haar al eens een shoutout gegeven, maar dat deel ga ik weldra verwijderen dus volg haar zeker. Ze is een zeer goede vriendin van me en ze is geobsedeerd door Disney dus dit is wel een toepasselijk deel om haar een shoutout te geven

My OpinionWhere stories live. Discover now