Pol: Jij Kiest

94 17 15
                                    

Een paar weken geleden had ik geen idee waar ik over kon schrijven, maar nu is er zoveel.

Nu heb ik geen idee waar ik eerst moet beginnen of wat ik eerst moet doen. Ik laat daarom jullie kiezen.

A) Nieuwe Aanslag ISIS

In Egypte vond er een gruwelijke aanslag plaats. Meer dan 300 mensen verloren hun leven bij die aanslag van Islamtische Staat. Het is een zeer serieus onderwerp en ik denk dat velen van jullie mijn opinie hier over wel willen horen.

B) De Problemen met Katten

In heel de wereld zitten we met een groot probleem rondom katten. Jaarlijks worden er wereldwijd miljarden vogels en andere dieren vermoord door katten. De rede waarom ik nu over dit probleem wil praten is omdat de Australische regering zo'n 2 miljoen wilde katten wil executeren. Dit is ook een serieus onderwerp, maar het laat zien dat er twee kanten zijn aan alles.

C) Dankbaarheid

Ik heb een paar weken geleden iets gelezen over dat dankbaarheid je een gelukkiger persoon maakt en dat je dus minder kans hebt om depressief te worden. Vorige week was het Thanksgiving in Amerika dus ik dacht dat dit misschien wel toepasselijk zou zijn. Dit is een niet zo'n serieus onderwerp, maar het laat zien dat kleine dingen zoals dankbaarheid een groot effect kunnen hebben.

D) Black Friday

Heel de week zie ik al reclame over Black Friday dit en black friday dat. Om eerlijk te zijn had ik geen idee wat Black Friday was, maar toen ik het opzocht kwam ik tot het besluit dat het in Europa gewoon een manier is voor dingen te verkopen en dat er geen betekenis achter zit zoals in Amerika. Het voelt een beetje als Kerstmis in Dubai, het is gewoon een manier voor winkeliers om meer te verkopen.

E) God is Genderneutraal in Zweden?!?

Ik las vandaag een artikel in de krant en God is vanaf nu Genderneutraal in Zweden. Zweden is in de laatste jaren veranderd in een progressief verkeersongeluk. Het is gruwelijk, maar je kan gewoon niet wegkijken.

Dus ik heb wat onderwerpen gegeven waar ik het in de volgende hoofdstukken over kan hebben. Laat horen in de comments over welke dingen je wilt lezen in de volgende hoofdstukken. Geef gewoon de letters (niet allemaal natuurlijk xD)

My OpinionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu