Sorry, I Made A Mistake...

59 7 5
                                    

Deze week plaatste ik mijn eerste video op YouTube en om eerlijk te zijn was het rommel. Ik wil me daarvoor excuseren bij iedereen die zo vriendelijk was om te kijken, te liken en te abonneren op dat nieuwe kanaal.

Het was gewoon een slechte video geen twijfel over mogelijk. Ik wilde gewoon zo snel mogelijk een video op dat kanaal zetten en dat is me ook gelukt, maar het resultaat was naar mijn mening slecht. Het onderwerp was te cringe en er ging vanalles mis met de video editor en ik zag het pas veel te laat, bepaalde tekst verscheen niet en er miste een afbeelding. Mijn commentaar op zich vond ik ook niet erg goed. Ik ga niet liegen; ik schreef dat script in een half uur en ik gaf mezelf geen tijd om rustig over de situatie na te denken waardoor het resultaat slecht was.

Ik schaam me voor het resultaat, en ik beloof dat ik het in de toekomst beter zal doen. Ik zie nu pas in dat ik het kanaal nog niet zo snel online had mogen zetten, de achtergrond is shitgroen en het icoon is shitrood en het was gewoon een deel van een afbeelding die ik nog ergens op mijn computer had staan. Ik was een half uur bezig met een degelijk icoon te maken, maar ik kwam tot het besef dat iconen maken niets voor mij is en zo nam ik maar een random afbeelding.

In eerste instantie ging iemand anders een icoon voor mij maken, maar die persoon heeft het nogal moeilijk met haar universiteit en ik wilde haar gewoon niet lastig vallen met zulke dingen nu.

Ik besef dat ik nog veel moet doen om überhaut met dat kanaal te beginnen. Ik moet nog zoeken naar gepaste achtergrondsvideo's, die zijn niet zo moeilijk om te vinden maar je moet wel even zoeken voor je alles hebt wat je nodig hebt.

Om af te sluiten wil ik me wederom verontschuldigen, dit was een overhaaste video en ik zou er veel meer tijd aan moeten hebben besteed dan nu het geval was. Het is een ander formaat dan mijn horrorvideo's en ik moet er nog wat aan wennen en nieuwe dingen uitproberen.

Ik lijk misschien nogal hard voor mezelf, maar ik ben echt beschaamd voor zo'n slechte video te uploaden.

Toch wil ik wel even wat goed nieuws vermelden, mijn laatste horrorvideo is naar mijn mening uitstekend. Ik heb er veel tijd in gestoken en ik heb 3 dagen aan het verhaal gewerkt, dus ik hoop dat jullie die video creepy gaan vinden. Likes, comments en abonnees worden enorm gewaardeerd :)

Mijn Horrorkanaal doet het erg goed en de groei is echt geweldig. Ik heb nu zo'n 22 subs en 2 dagen geleden had ik er nog maar 18. Ik voel ook dat steeds meer en meer mensen mijn video's vinden op YouTube en dat maakt me zeer gelukkig want ik zat met heel wat twijfels aan het begin over dat kanaal en ik ben blij dat mijn harde werk eindelijk resultaat oplevert.

My OpinionWhere stories live. Discover now