God Genderneutraal in Zweden?!?

113 20 10
                                    

Vandaag wil ik het hebben over de nieuwe golf van progressiviteit in de grootste Zweedse Kerk. De Luthers Kerk gemeenschap zal vanaf nu God weergeven als 'Genderneutraal'.

Let's talk about it

Toen ik dit voor het eerst las, dacht ik echt dat het een grap was en toen ik zag dat het in Zweden was, vond ik het eerlijk gezegd niet zo zeer vreemd. Begrijp me niet verkeerd, het is klinkklare onzin, maar Zweden zit vol met radicale progressieve gekken.

 Begrijp me niet verkeerd, het is klinkklare onzin, maar Zweden zit vol met radicale progressieve gekken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit artikel is pas het topje van de ijsberg. De gekke progressieven in Zweden hebben zoveel migranten binnen gelaten dat er bronnen zijn die Zweden de 'verkracht hoofdstad van Europa' noemen, maar daar gaat het nu niet over dus....

Let's talk about God

Voor ik vertel waarom het complete onzin is om God genderneutraal te maken, wil ik jullie vertellen wie God is voor mij

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Voor ik vertel waarom het complete onzin is om God genderneutraal te maken, wil ik jullie vertellen wie God is voor mij.

"God is voor mij de waarden en normen die Christenen met elkaar verbinden. Ik snap dat de meeste Christenen geloven in een soort van almachtig persoon. In mijn brein heb ik een beeld van God en voor mij is dat beeld de belichaming van die normen en waarden die Christenen met elkaar binden. Dat beeld van God is voor mij een oude man met een lange witte baard. Voor mij is God geen man of een vrouw ookal heeft hij de belichaming van een man."

Ik ben niet zo'n religieus persoon dus ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel.

Ondanks dat ik vind dat God geen man of een vrouw is, is God zeker niet genderneutraal. God is God en 99,9% van alle Christenen stellen God voor als een man. In Zweden willen ze ZO progressief zijn en meegaan met extreme radicale progressieve ideeën dat zelfs God niet veilig meer is voor de gekte.

"God wordt als een man voorgesteld in iedere Christelijke Kerk en ook in de Bijbel."

Deze actie is een manier om de Christelijke gemeenschap kwaad te maken en om te laten zien van 'Kijk eens hoe progressief Zweden wel niet is'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deze actie is een manier om de Christelijke gemeenschap kwaad te maken en om te laten zien van 'Kijk eens hoe progressief Zweden wel niet is' . Zweden is zo progressief dat een Nationalistische antie- Moslim partij nu de grootste partij is van Zweden. De mensen van Zweden zijn die 'progressiviteit' en de massamigratie beu.

Deze actie zal er alleen maar voor zorgen dat bij een hele hoop mensen in Zweden de emmer eindelijk over loopt. Ik neem de onzin die uit Zweden komt al lang niet meer serieus, maar ze vinden altijd wel een manier om over de lijn te gaan.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik wil iedereen nog eens bedanken voor de support op het Doornroosje hoofdstuk. Het deed het erg goed en ik wil jullie wederom zeggen dat ik het enorm apprecieer :-)

My OpinionWhere stories live. Discover now