HET HORRORGENRE!!!

85 21 19
                                    

Ik kan niet langer zwijgen over dit onderwerp. De laatste maanden is het me opgevallen dat er veel vreemde boeken in het horrorgenre staan.

Let's talk about it

Wattpad heeft de Nederlandstalige versie van Wattpad al een tijdje verlaten en daarom voel ik me wat verantwoordelijk voor het horrorgenre. Horror betekent veel voor me en het is me gelukt om het horrorgenre groot te maken.

Maar door een paar aanpassingen van Wattpad, zijn alleen nog maar Marokkaannse/Islam boeken populair. Dit is geen belediging ofzo, dit is een duidelijk feit.

Het probleem dat ik vandaag wil aankaarten, zijn de vele non-horror boeken in het horrorgenre. Ik heb het niet over horrorverhalen die gewoon niet eng zijn, maar ik heb het over boeken die gewoon niet thuis horen in het horrorgenre.

"Ik weet dat er veel discussie is over boeken en in welk genre ze eigenlijk thuis horen zoals 'FNAF boeken", moeten ze nu in horror of in fanfictie? Over zulke boeken wil ik het ook niet hebben. Ik wil het hebben over mensen die hun boeken in het horrorgenre zetten voor views en een hoge ranking te krijgen."

Ik wil op voorhand zeggen dat ik geen haat wil sturen richting de schrijvers van deze boeken. Ik wil gewoon laten zien wat het probleem is. Ik heb de namen ook verborgen omdat ik niet achter specifieke personen wil gaan. Ik deed dat in het verleden en ik besef dat specifieke personen op Wattpad aanvallen niet oke is.

Gisteren stond dit boek op #1 in het horrorgenre.

Dit is een boek dat absoluut niets met horror te maken heeft, maar toch staat het op #1. De rede daarvan is, dat dit soort boeken dagelijks meerdere updates krijgen en een specifiek publiek aantrekken.

"Er zijn heel wat goede horrorverhalen die naar achter worden geschoven door die boeken. Ikzelf vind het geen probleem dat er goede horrorboeken voor me staan in de ranking, maar het stoort me dat het hele genre overgenomen is door dit soort boeken."

Dit is nog niet eens een alleenstaand geval. De top tien staat vol.

My OpinionWhere stories live. Discover now