CAPITOLUL 46

2.2K 138 9
                                    

-Vorbiți atunci, dar faceți repede. Sunt obosită și vreau să mă duc să dorm- am spus răbufnind și privind-o.
-Am dat cuvântul meu mamei tale. I-am promis că te vei schimba, că te vei comporta mai bine la sfârșitul acestui an, dar dacă tu nu mă ajuți puțin, atunci eu va trebui să lucrez dublu și nu vim ajunge niciunde. Astăzu este prima ta zi și nu vreau să-ți dau pedepse, dar să faci mai mare atenție la cea ce spui. Poți merge- a spus directoarea continuând să mă privească.
-Eu nu știu pe cine se aștepta să găsească la sosirea mea, dar vă asigur că eu nu sunt tipica fată casă-școală. Eu nu respect regulile, eu mi le invetez singură. Eu nu țin pentru mine ceea ce gândesc, eu o spun.
Așa că obișnuiți-vă cu asta. La revedere- am replicat ridicându-mă și ieșind.
M-ma întors în camera mea unde Thomas mă aștepta.
-Ce ți-a zis?- a întrebat privindu-mă curios.
-Aceleași rahaturi pe care le spun directoarele. Aș vrea să știu dacă există chiar și un singur mod de a ieși din internatul ăsta- am răspuns aruncându-mă pe pat lângă el.

-Nu există niciun mod de a ieși de aici, diar dacă nu o vor părinții tăi. Sau trebuie să fi exmatriculată, dar este rar să o facă- a spus Thomas privindu-mă.
La cuvintele alea am sărit, punându-mă în șezut.
-Ai spus că una din metodele pentru a ieși din internat este exmatricularea?- a întrebat privindu-l și zâmbind, cu o idee în cap.
-Da... Ce ai de gând?- a întrebat el răspunzând la privire, cu diferența că a lui era curioasă.
-Trebuie să mă ajuți să mă exmatriculeze- am spus continuând să zâmbesc.
-Ești nebună? Nu pot. Dacă intru în belele eu, tata e în stare să mă omoare. A plătit o grămadă de bani pentru internatul ăsta- a replicat el privindu-mă surprins.
-Haide, Thommy, te rog! Îți promit că nu vei avea probleme, va trebui doar să-mi dai niște sfaturi- am spus implorându-l cu privirea.
El a oftat privindu-mă nehotărât.
-Bine, fie! Te voi ajuta, dar trebuie să fim atenți- a fist el de-acord încuvințând.
-Mulțumesc- am spus îmbrățișându-l și zâmbind. Înainte Thomas a ezitat să răspundă la îmbrățișare, dar apoi m-a învăluit cu brațele sale tatuate.
-Pentru nimic, frumoaso- a răspuns el.
M-am desprins zâmbind mergând să-mi iau pijamalele și intrând în baie.
M-am schimbat îmbrăcând niște pantaloni scurți și un maieu.
M-am întors în cameră găsindu-l pe Thomas deja sub pături care m-a privit zâmbind.
Am răspuns la zâmbet mergând să închid ușa cu cheia și scoțând telefonul.
-Pe cine suni?- a întrebat Thomas.
-Îl sun pe fratele meu și câțiva prieteni- am răspuns formând numărul lui Jake.

Eu: Hey, frățioare!
Jake: Isabella! Cum ești?
Eu: Bine, tu?
Jake: Totul în regulă, dar nimic nu mai este la fel fără tine
Eu: Nu te îngrijora... Mă voi întoarce în curând.
Jake: Și cum, dacă se poate ști?
Eu: Exmatriculată. Va trebui doar să fiu exmatriculată.
Jake: Ei bine... Mult noroc, atunci! Am citit că este foarte greu să te exmatriculeze din acel internat și, chiar dacă vei reuși, va trebui să rezolvi cu mama
Eu- Stai liniștit. Voi reuși și pe aia pe care tu o numești mamă, aceeași mamă care m-a aruncat afară din casă trimițându-mă într-un internat, nu mă îngrijorează în acest moment. Singurul lucru pe care îl am în cap în momentul ăsta este să ies din casa asta nebuni.
Jake: Ok. Întoarce-te repede. Mi-e dor de tine.
Eu: Și mie de tine. Acum trebuie să închid. Este interzus să folosirea telefoanelor, ba chiar, directoarea crede că mi l-a retras, dar am păcălit-o. O să te sun cel mai repede posibil și-ți voi povesti totul.
Jake: Sunt bucuros să știu că ai rămas aceeași.
Eu: Până la urmă a trecut i singură zi. Pa frățioare, salută-i pe toți
Jake: O voi face. Pa

Am închis ascunzând telefonul și m-am băgat sub pături după ce i-am spus noapte bună lui Thomas.

***

M-am ridicat din cauza unei alarme.
Am deschis ochii găsindu-l în fața mea pe Thomas care se holba la mine.
Am tresărit de frică punându-mă în șezut și uitându-mă urât la el în timp ce râdea.
-Nenorocitule, m-ai speriat- am spus ridicându-mă din pat și întinzându-mă.
-Bună dimineața, frumoaso- m-a saluta el pupându-mă pe obraz cu un zâmbet larg.
-Neața Tommy- am răspuns la salut pupându-l și eu pe obraz.
-Grăbește-te că peste jumàtate de oră trebuie să fim în cantină să luăm micul dejun, iar eu cu siguranță nu vreau să sar peste el- a spus el și eu am observat că el era deja gata.
Am răbufnit mergând spre dulap și luând niște haine la nimereală ca mai apoi să dispar în baie și să închid ușa cu cheia.
M-am dezbrăcat repede aruncându-mă sub duș. După puține minute am ieșit și m-am îmbrăcat cu un hanorac alb cu niște decorațiuni negre, niște colanți negri și o pereche de Adidas albi și negri.

 După puține minute am ieșit și m-am îmbrăcat cu un hanorac alb cu niște decorațiuni negre, niște colanți negri și o pereche de Adidas albi și negri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am pieptenat și m-am machiat și am ieșit din baie.
-Bine. Putem merge- i-am spus lui Thomas.
-Trebuie încă să-ți faci patul- m-a făcut să observ el.
-Nici nu știu cum se face- am recunoscut după puține minute de liniște.
-Cum? Nu știi cum se face un pat?- a întrebat el privindu-mă uimit.
-Nu l-am făcut niciodată. Îl făcea mereu menajera- m-am justificat dând din umeri.
-Te voi învăța să-l faci, dar acum mișcă-te că mi-e foame- a spus el târându-mă afară din cameră și lăsându-mi timpul doar să iau ghiozdanul cu puține cărți și cheile.
Pentru siguranță am luat și telefinul pe care l-am ascuns într-un buzunar interior al ghiozdanului și am ieșit efectiv fugind apre cantină în timpnce câțiva elevi ne priveau amuzați, iar alții indignați.
-Domnișorilor, nu se aleargă pe culoar- ne-a mustrat un profesor care avea aerul de a fi cam prostănac.
-Nu mai suntem în clasele mici. Treziți-vă- am replicat continuând să alerg și târându-l cu mine și pe Thomas.
Când am ajuns la destinație am intrat mergând să ne așezăm într-unul dintre cele două mese.
Directoarea mi-a aruncat o privire ca mai apoi să se întoarcă la micul său dejun. Cu privirea l-am căutat pe Arian, dar nu l-am văzut niciunde și am zâmbit gândindu-mă că nu m-ar fi enervat.
-Ce avem la prima oră, Tommy?- am întrebat vorbind cu Thomas în timp ce căutam ceva comestibil și potabil.
-Engleză și nu-mi spune Tommy, nu-mi place. Dupaia toți elevi vor începe să mă strige așa și voi părea un copil- a răspuns el privindu-mă urât.
-Nu, nu o vor face pentru că doar eu te pot striga așa. Punct- am replicat luând un muffin și mușcându-l, făcându-l să zâmbească.
Când ora de mic dejun s-a terminat directoarea a invitat toți elevii să meargă la propriile clase în timp ce ea își lua geanta și ieșea din internat.
-Amintește-ți că trebuie să mă ajuți să mă exmatriculeze- i-am spus lui Thomas care a încuvințat în timp ce ne ridicam de la masă făcându-ne loc printre miile de fete îmbrăcate toate la fel. Chiar și acei puțini băieți pe care îi puteam vedea erau îmbrăcați la fel, chiar și Thommy. Eu eram singura care se îmbrăcase în mod liber și asta nu mă deranja, ba chiar... Mă făcea mai mândră și conștientă că eu nu eram la fel ca toate găinile din acel institut.
Am mers spre clasă urmându-l pe Thomas, gândindu-mă la ce plan aș fi putut pune la punct pentru a mă trimite la secretariat.

Capitolul de sâmbăta trecută.
Se pare că suntem din nou la același punct, în care îmi spuneți 'next' și 'continuă în curând'. Repet din nou, și sper pentru ultima dată. Știu că sunteți nerăbdătoare să citiți următorul capitol dar nu pot face magii și în cinci minute să traduc 100 de capitole. Multe din voi m-ați înțeles și vă mulțumesc, dar altele nu. Cred că singura soluție va fi să ignor acele comentarii cu 'next' și 'continuă în curând' pentru că răspuns este același pentru toate și deja am obosit să-l repet.
Vă mulțumesc că v-ați pierdut vremea citind acest anunț, acum vă las.
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationOn viuen les histories. Descobreix ara