CAPITOLUL 58

2K 148 33
                                    

ARIAN'S POV

Am privit-o ieșind din cameră cu vara mea și Alex.

Fata aia m-ar fi făcut să înebunesc. Nu întâlnisem niciodată o persoană care să știe să mă înfrunte așa, cu atât mai puțin o femeie. Poate ar fi trebuit s-o cred când eram în clasă, dar pâna la urmă pe Jennifer o cunoșteam de mai mult timp și eram prieteni dintotdeauna. Eu și Jennifer am avut o relație care n-a mers în cel mai bun fel, dar a fost singura persoană care m-a făcut să simt acel sentiment numit iubire, dar ne certam prea des. Ea erau de-acord cu mine în orice, iar relația noastră era monotonă, plictisitoare, iar eu mă săturasem, dar am rămas buni prieteni. Poate că mai simțeam ceva oentru ea, dar nu eram sigur. Nu voiam să distrug din nou prietenia noastră din cauza unei relații și îmi era frică ca ea să nu simtă la fel, de asta începusem să mă culc cu toate. Mă ajuta să o uit.

Jennifer știa să mă înțeleagă, știa să mă facă fericit, în timp ce Isabella mă irita. Uram când se comporta ca o nesimțită, pur și simplu n-o suportam, dar avea acel ceva diferit care mă făcea curios. Apoi, mă deranja că stătea mereu lipită de Jake, nu știu de ce, pur și simplu mă deranja.

-Hey Arian, ești?- a întrebat Jake trecând cu mâna în fața ochilor mei.

-Da, scuze. Despre ce vorbeam?- am întrebat zâmbindu-i fals și încercând să nu-i trag un pumn direct în față.

-De problemele pe care le face sora mea- a răspuns el, iar eu m-am încruntat.

-Sora ta? Și cine e?- am întrebat curios.

-Isabella- a răspuns el evident.

-Așteaptă... Isabella este sora ta?- am întrebat uluit și m-am făcut prost în cap.

-Da- a spus el încuvințând. Am căscat gura uluit.

-Nu mă așteptam la asta- am recunoscut scuturându-mi capul pentru a-mi reveni.

Am rămas să vorbim până la întoarcerea fetelor și am descoperit că Jake, David, Jonathan și Christian erau foarte simpatici.

La urma urmei... Ce îmi păsa mie de Isabella? Eu o uram, ea mă ura... Era mai bine așa.

ISABELLA'S POV

Am luat un taxi și am ajuns la un mall. Înainte de toate am intrat la H&M.

-Ce luăm?- a întrebat Denise privindu-mă și am avut impresia că nu aveau nici cea mai mică idee de cum erau făcute aceste petreceri.

-Facem așa... tu și Alex mergeți la cabinele de probă, în timp ce eu și Rachelle alegem hainele de probat. Trebuie să fim perfecte- i-am spus lui Denise care a încuvințat și a plecat cu Alex.

Eu și Rachelle am început să luăm toate rochiile decente care erau, iar lumea ne privea amuzată sau enervată, dar nu m-am îngrijorat prea mult.Când am avut brațele pline, am mers spre cabinele de probă cu Rachelle, iar Alex și Denise ne-au privit cu ochii afară din orbite.

-Trebuie să le probăm pe toate alea?- a întrebat Alex nesigură.

-Desigur- am spus eu dându-i o rochie și împingând-o înăuntrul cabinei.

-Dar nu avem bani să plătim nici măcar una din astea. Mătușii mele nu i se pare necesar să-mi dea pentru că stau într-un internat- s-a plâns Denise, iar eu m-am întors în direcția sa.

-Și cine a spus că vei plăti tu?- i-am spus.

-Dar...- a protestat, dar Rachelle a împins-o înauntrul cabinei și i-a tras perdeaua.

Rebel || Romanian TranslationOnde histórias criam vida. Descubra agora