CAPITOLUL 106

1.7K 129 19
                                    

-Ești murdar- am spus îndreptându-mă spre Arian, chicotind amuzată, iar el a răbufnit ridicând ochii la cer și aruncându-mi o privire urâtă. Drept răspuns mi-am strâns buzele încercând să stăpândesc râsul, dar n-am reușit și am pufnit în râs în mod isteric.

-Unde sunt murdar?- a întrebat el atingându-și chipul în timp ce răbufnea.

Drept răspuns, am luat un șervețel apropiindu-mă de băiat și ștergându-i ușor buzele, curățând pata de înghețată prezentă.

-Făcut... Acum ești perfect- am spus zâmbind dându-i un sărut pe buze ca apoi să mă întorc să-mi mănânc înghețata.

Am terminat înghețata vorbind liniștiți ca apoi să ne ridicăm de la masa micului bar în interiorul mall-ului și să ieșim, îndreptându-ne spre un magazin.

Am început să analizez hainele luând acelea care îmi plăceau cel mai mult dându-i-le repede lui Arian care mă urma vesel.

-Ai terminat?- a întrebat la un moment dat iubitul meu, iar eu m-am întors în direcția sa observând că era cufundat în haine și pe față avea tipărit un zâmbet amuzat.

-Da... Scuze- am spus chicotind amuzată în timp ce luam câteva haine din brațele lui Arian ca să-i iau puțin din greutate și împreună ne-am îndreptat spre cabinele de probă.

Am ocupat unul luând prima rochie care mi-a ajuns la mână și m-am dezbrăcat punându-mi-o. M-am privit în oglindă și am făcut o mutră dezaprobatoare la vederea figurii mele reflectate. Nu era stilul meu.

-Ai îmbrăcat-o- a întrebat Arian din afara cabinei dei probă, iar eu drept răspuns am tras perdeaua.

-Mie nu-mi place- am comentat continuând să mă privesc în timp ce-mi încrucișam mâinile la piept.

-Nici mie... Ține, încearcă asta- a fost de-acord Arian serios privindu-mă în timp ce-mi întindea altă rochie. Am chicotit din cauza expresiei sale seriose și m-am întors în cabină schimbându-mă și punându-mi rochia aceea neagră cu siguranță prea strâmt și enervant care-mi ajungea până la glezne.

-Nu l-aș cumpăra nici sub tortură- am comentat trăgând perdeaua și punându-mi mâinile în sân. Arian a chicotit amuzat, iar eu am răbufnit ridicând ochii la cer.

-Bine, iubire... Atunci încearc-o pe asta- a spus băiatul întinzându-mi din nou o rochie, iar eu am zâmbit încuvințând și intrând din nou în cabină.

Ne-am petrecut restul după-mesei închiși în acel magazin în căutarea unei rochii pentru mine printre râsete în timp ce Arian se amuza să comenteze în mod pervers de fiecare dată când ieșeam cu o rochie prea decoltată sau prea scurtă. Chiar când eram pe cale să mă dau bătută la idea că n-aș fi găsit niciodată o rochie adecvată gusturilor mele, Arian mi-a întins un top alb care-mi lăsa buricul gol și o fustă albă cu talie înaltă de aceeași culoare.

 Chiar când eram pe cale să mă dau bătută la idea că n-aș fi găsit niciodată o rochie adecvată gusturilor mele, Arian mi-a întins un top alb care-mi lăsa buricul gol și o fustă albă cu talie înaltă de aceeași culoare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Le-am îmbrăcat și m-am privit în oglindă încuvințând în semn de aprobare ca apoi să trag perdeaua și să ies din cabină făcând o piruetă și făcând unul din cele mai bune zâmbete ale mele.
Arian mi-a privit corpul lingându-și buza de jos, iar eu m-am oprit să-l privesc. N-am putut să nu observ că era superb în acel moment... Cu părul ușor dezordonat și privirea atentă cu puțină excitare, în timp ce-mi stidia atent corpul. Buzele formau un mic zâmbet aproape pervers, iar mușchii relaxați se puteau observa și prin hanorac.
-Cum sunt?- am întrebat întrerupând  acel moment cam stânjenitor, în timp ce-mi treceam în mod repetat palmele pe fustă.
-Ești superbă, iubire- a răspuns Arian ridicându-se și luându-mă de mână făcându-mă să fac o piruetă, iar el a profitat de ocazie pentru a-și opri privirea asupra posteriorului meu.
-Perversule, încetează să te mai uiți la curul meu- l-am mustrat indicându-l cu degetul, iar el a chicotit apucându-mă de braț și trăgându-mă într-o minunată și călduroasă îmbrățișare.
-Atunci o iau pe asta- am spus desprinzându-mă, iar Arian a încuvințat lăsându-mi un sărut pe buze, pe care n-am ezitat să-l intensific.
Am început să înapoiez până am ajuns cu spatele lipit de peretele cabinei mele de probă, și din instinct am început să mă joc cu părul lui Arian în timp ce el îmi mângâia corpul, parcă cu nevoie.
Cu o săritură mi-am strâns picioarele în jurul taliei băiatului care a început să-mi mângâie coapsele ridicând fusta mai mult decât ar fi trebuit.
Am gemut când a început să-mi sărute gâtul, ajungând la decolteul top-ului, iar eu am gemut când a început să sugă avid pielea puțin de-asupra sânului.
-Arian, suntem într-o cabină... Nu mi se pare momentul potrivit- am gâfâit între un geamăt și altul, iar el mormăit începând să-mi mângâie interiorul coapsei ajungând la chiloții mei de dantelă neagră unde excitarea mea se făcea simțită. Am încremenit și m-am grăbit să mă desprimd aranjându-mi la loc fusta și coborându-mi privirea, complet stânjenită, încă cu respirul neregulat și adrenalina care fierbea în mine.
-Isabella, am făcut ceva ce nu trebuia?- a întrebat Arian, iar eu am ridicat privirea întâlnindu-i ochii, în timp ce pe chipul său era prezentă o expresie nedumerită.
-Nu... Tu nu ai făcut nimic, doar că suntem într-o cabină de probă, iar mie nu-mi arde să facem... Lucrurile alea- am răspuns luându-mi privirea, stânjenită.
-Scuze, iubire... Nu voiam să te stânjesc. Ai dreptate- a șoptit Arian ademenindu-mă într-o îmbrățișare, iar stânjeneala mea a dispărut imediat lăsând spațiu unei senzații de ușurare.
Când el a ieșit, m-am grăbit să mă schimb încercând să nu mă gâmdesc la ceea ce se întâmplase înainte, chiar dacă era greu.
Ceea ce simțisem când Arian mă atingea era ceva unic și senzațional.
Fiorii pe care atingerea sa îmi provoca erau ceva de nedescris și unic, iar bătăile inimii mele acceleraseră doar din cauza aproprierii sale. Mâinile sale se plimbau pe trupul meu într-un fel atât de pasional, dar în același cu nevoie și drăgăstos, mă făcuseră să simt o mie de emoții, iar gura sa pe care aș săruta-o la infinit, mă trimitea în paradis. Cu cât mergeam mai departe, cu atât excitarea mea împreună cu căldura din partea de jos a abdomenului, creșteau tot mai mult, dar eram încă pregătită și speram ca Arian să fie în stare să aștepte, și speram să nu plece din cauza mea.
Am oftat înlăturând acele gânduri și am ieșit și am ieșit făcând cel mai bun zâmbet al meu.
-Iubire, acum plătesc eu- a spus Arian înfășurându-mi talia cu un braț și târându-mă spre casă.
-Nici nu se pune problema și nu insista... Oricum știi că eu câștig- am replicat, dar înainte ca eu să pot spune altceva, Arian a întins banii vânzătoarei care a bătut bonul întinzându-ni-l alături de rest.
-Ok... Ai câștigat tu- am spus chicotind în timp ce ieșeam din magazin.
-Știu, iubire- a șoptit Arian la urechea mea provocându-mi mii de fiori și de emoții în interiorul trupului, ca apoi să-mi lase un sărut dulce pe obraz.

Îmi cer 103873293949483262834920 de scuze, pentru că n-am mai postat până acum, dar lucrurile s-au prelungit și m-am întors în țară luna trecută pe 15, apoi am început școala și nu eram aproape niciodată pe acasă, așa că nu am avut când să traduc.
Îmi pare sincer rău, din nou, dar acum sper să reușesc să traduc și următoarele 23 de capitole în scurt timp. Țin însă să vă anunț că nu știu dacă voi reuși să traduc câte în mai puțin de o săptămână deoarece capitolele încep să fie mai lungi decât până acum și conțin anumite scene și expresii pe care trebuie să le traduc având grijă să nu schimb sensul original și în același timp să aibe un sens și în română.
Sper să mă înțelegeți, încerc să fac cât mai repede, dar nu pot promite nimic.

În ultimul rând, mi-ar face plăcere dacă ați trece să citiți o altă traducere ('Săruturi în umbră', o puteți găsi pe profilul meu) pe care o voi începe de îndată ce o voi termina pe aceasta. Pentru moment am postat doar prologul. Sper să vă placă și să vă stârnească curiozitatea cum a făcut-o această carte.
Link-ul traducerii: http://my.w.tt/UiNb/xT32yKqmex

Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now