CAPITOLUL 122

1.3K 83 2
                                    

Am deschis ușor ușa camerei mele, observându-i pe Thomas și Denise vorbind, stând pe jos.
El i-a spus ceva ce n-am reușit să înțeleg, iar Denise a pufnit în râs, înlăturând o șuviță din părul său negru, în spatele urechii.
M-am îndepărtat încet, începând să mă plimb prin culoarele goale. Era noapte târzie, iar toți elevi ar fi trebuit să fie în propriile lor camere, dormind, și era ceea ce aveam de gând să fac, dar nu voiam să-i întrerup pe Denise și Thomas, care păreau să se distreze.
Nu observasem că Thomas și Denise legaseră atât de mult, dar nu mă mir.
În ultima perioadă eram atât de concentrată pe relația mea cu Arian încât nu-mi dădeam seama de ceea ce se întâmpla în jur. Cu toate acestea, în ultimele zile îmi petrecusem mult mai mult timp cu ei și eram bucuroasă că nu erau supărați pe mine.
M-am apropiat de geam și l-am deschis, ieșind repede și aterizând cu o săritură pe iarba rece a curții. Am mers până în spatele internatului și m-am întins pe jos, ducându-mi privirea spre cer, unde stelele străluceau.
Peste trei zile școala s-ar fi terminat, iar eu ar fi trebuit să mă întorc la Miami. Eu și Arian încercam să ne petrecem împreună fiecare minut liber, dar nu era mereu posibil, având în vedere faptul că el era foarte ocupat cu învățatul din cauza examenelor pe care ar fi trebuit să le dea la sfârșitul acestui an.
Thomas încerca să mă facă să învăț, iar uneori se adăuga și Denise, dar cel mai mult timp pe care mi-l puteam petrece în fața unei cărți era de o oră. Maxim o oră și jumătate, dar mă ajutau să ajung la nota de trecere.
Legasem mai mult cu Caleb care era membrul grupului cu care legasem cel mai puțin, iar uneori ieșeam în curte să ne jucăm cu mingea.
Antrenamentele de fotbal continuau și erau mult mai obositoare. Profesorul Clark era mai încordat din cauza turneului, iar țipetele sale crescuseră. La sfârșitul zilei eram epuizată și mă târam în baie ca să-mi fac un duș rapid, băgându-mă în pat, fără să iau cina.
Am oftat frustrată și obosită, în timp ce-mi treceam mâinile pe față. Tot ceea ce aveam nevoie e să fiu în brațele lui Arian și să inspir parfumul. Să închid ochii și să fiu sigură ca el e lângă mine.
Mi-am mutat privirea asupra porților închise, iar apoi spre barele de fier care înconjurau toată suprafața care aparținea internatului. M-am ridicat, ștergând pământul și iarba care rămăsese pe blugii mei, și m-am privit în jur observând gardianul care dădea colțul clădirii, îndreptându-se spre terenul de fotbal, probabil ca să controleze dacă era vre-un elev afară din camera sa. M-am apropiat repede și în liniște de bare prinzându-mă de ele și am găsit un sprijin pentru picior, împingându-mă în sus. Cu puțină dificultate am reușit să trec pe partea cealaltă, observând în același timp gardianul, care se apropia, plictisit. Am sărit pe trotuar, oftând ușurată, dar m-am blestemat când am dat cu cotul de fier, provocând un zgomot asurzitor.
Am văzut spetele gardianului îndreptându-se, acum atent, și m-am grăbit să ridic gluga hanoracului meu, coborându-mi privirea, și am încercat să par pe cât posibil nonșalantă, în timp ce mergeam pe trotuar, lovind asfaltul gri.
-Hey- a chemat gardianul, dar eu m-am prefăcut că mu-l aud, continuând să merg.
-Fetițo, cu tine vorbesc- a strigat din nou, iar eu mi-am strâns buzele continuând să merg, sperând că n-o să mă strige din nou.
-Copii de azi. Mereu cu căștile alea în urechi- a bombănit la urmă, iar eu am oftat de ușurare, bucurându-mă, și am grăbit pasul, îndreptându-mă spre casa lui Arian.
După o bună jumătate de oră de mers, în care am încercat degeaba să opresc un taxi, am văzut casa lui Arian. Am rămas s-o privesc, observând geamurile întunecate, dar o lumină ușoară se vedea din camera lui Arian.
Am alergat puțin, ignorându-mi picioarele distruse din cauza mersului prea mult și m-am apropiat de poartă. Am încercat s-o deschid, dar era închisă, așa că a trebuit să sar din nou. Am mers până am ajuns sub geamul camerei prietenului meu. Lângă geam, o ușă de sticlă care ducea la un balcon de unde venea aceeași lumină ușoară, așa că am bănuit că și acolo era camera lui Arian.
M-am privit în jur, căutând vre-un obiect care m-ar fi putut ajuta să ajung pe balcon, iar când am găsit o scară de lemn destul de rezistentă încât să mă poată ține, ochii mi s-au luminat și m-am bucurat.
Am zâmbit, luând-o și târând-o cu greu până la perete, încercând să nu fac zgomot, ridicând-o cu toate forțele care-mi rămâneau, iar când am sprijinit-o de perete, am oftat, trecându-mi mâneca hanoracului pe fruntea ușor transpirată.
Am urcat pe scară, încercând să nu cad, riscând să cad și poate chiar să mor, iar când picioarele mele au aterizat pe balcon cu un zgomot ușor, am oftat , rămânând să să ascult pentru câteva secunde greierii, în timp ce vântul se izbea de fața mea.
M-am apropiat de geam, privind prin perdea, pe Arian care era așezat la birou, cu câteva cărți în fața sa. Încruntat, încercând probabil să înțeleagă un exercițiu, buzele lipite în jurul capacului pixului, iar părul ciufulit, dar care îi dădeau un aer și mai frumos, expresia concentrată, iar ochii lipiți de paginile cărții. Ceea ce m-a durut mai tare, a fost expresia sa obosită și epuizată. Am rămas să-l privesc pentru câteva minute, apoi am ridicat mână, bătând ușor pe geamul ușii.
Arian a ridicat brusc privirea spre mine, iar cearcănele sub ochii săi m-au făcut să mă simt rău, dar era incredibil faptul că și în acele condiții era superb.
El a zâmbit la vederea mea, iar eu am zâmbit am rândul meu, menținând zâmbetul și când a venit să-mi deschidă ușa.
-Hey, ce cauți aici?- a întrebat Arian, făcându-mă să intru în camera lui, iar eu nu i-am răspuns, apropiindu-mă și lăsându-i un sărut pe buze, la care el n-a ezitat să răspundă cu pasiune.
M-am jucat puțin cu părul său, trăgându-l ușor, iar el m-a strâns de șolduri, trăgându-mă spre el în timp ce un geamăt îi părăsea buzele. Când ne-am desprins, am zâmbit, iar el a ridicat o mână, mângâindu-mi un obraz, ca apoi să se îndepărteze, închizând ușa balconului.
-Deci... Cum ai ajuns aici?- a întrebat Arian, așezându-se lângă mine pe pat, iar eu mi-am ațintit privirea asupra sa, dând din umeri.
-Nu-mi era somn, așa că am să rit gardul și am mers până aici- am răspuns, iar el s-a încruntat, ridicându-se și întorcându-se să se așeze la birou.
-Asta faci când nu ți-e somn?- a întrebat el, chicotind, iar eu i-am adresat o căutătură amuzată.
-Nu... Dar simțeam nevoia să te văd. Gândurile mă mâncau de vie- am răspuns, iar el a părut că înțelege la ceea ce mă gândeam, fiindcă a oftat, încuviințând.
-Ce faci?- am întrebat schimbând subiectul, în timp ce mă apropiam de el pentru a observa cărțile pline de litere, sprijinite pe birou.
-Mă pregătesc pentru examene, dar cred că e ora să mă pun la somn. E tãrziu, iar eu sunt obosit. Rămâi cu mine, nu-i așa?- a răspuns el privindu-mă plin de speranță, iar eu am zâmbit, încuviințând.
-Ai un tricou să-mi dai?- l-am întrebat, iar el s-a ridicat încuviințând, în timp ce și-l scotea pe al său și mi-l dădea mie.
-Mersi- am șoptit zâmbind, în timp cendispăream în baie. M-am demachiat, trecându-mi câteva șervețele umede pe ochi, și m-am schimbat după ce m-am spălat pe dinți.
Am ieșit din baie, atrăgând atenția lui Arian, care cum m-a văzut și trecut limba pe buza de jos, privindu-mi trupul.
-Ești foarte sexy- a spus apropiindu-se de mine și lipindu-mi corpul de perete, în timp ce piepturile noastre se atingeau. Am simțit fluturii în stomac care se eliberau, zburând, iar bătăile inimii mele au crescut. Fiorii mi-au invadat corpul când mâinile lui Arian mi-au atins coapsele, ajungând la intimitatea mea, începând s-o maseze de peste slip. Am oftat ușor, iar Arian a rânjit, mutându-mi chiloții și jucându-se cu intrarea mea.
-Arian...- am șoptit în timp ce partea de jos a abdomenului meu pulsa, iar el a oftat, lipindu-și mai tare trupul de al meu.
-Ce e, iubire?- a întrebat el, în timp ce intra cu un deget în mine. Un oftat ușor mi-a părăsit buzele, iar el s-a aplecat, mângâindu-mi gâtul cu vârful nasului, în timp ce începea să pompeze. În cameră răsunau sunetele gemetelor mele sufocate și a săruturilor pe care Arian mi le lăsa pe piele.
Am tresărit când el a adăugat un al doilea deget, dar apoi mi-am lăsat mâinile pe umerii săi, simțind că genunchii erau pe cale să-mi cedeze. Ochii lui Arian i-au întâlnit pe ai mei, și s-a apropiat făcând ca limbile noastre să se întâlnească, în timp ce continua să-și miște degetele în mine.
Mi-am înfipt unghiile în pielea delicată și fină a spatelui lui Arian, când mi-am simțit mușchii contractându-se și am explodat într-un orgasm. Arian și-a scos degetele din mine ca apoi să facă în așa fel încât buzele noastre să se întâlnească. M-am desprins de perete, îndreptându-mă spre pat, unde l-am împins pe Arian, întinzându-l pe pat, punându-mă peste el, fără ca buzele noastre să se despartă.
Am lăsat niște săruturi ușoare pe maxilarul lui Arian, trecând la gât, unde am supt și mușcat o porțiune din pielea sa parfumată. Când mi-am terminat treaba, am lăsat un sărut pe semnul mov și am continuat tortura, începând să-i sărut pieptul cu o încetineală sfâșietoare. Am trecut la abdomen, trecându-mi limba pe conturul bine definit, lăsând din când în când câte un sărut. Mi-am ridicat ușor privirea, observând că Arian privea fiecare mișcare a mea cu ochii întredeschiși, așternuturile strânse în pumnii săi și respirul accelerat ca bătăile inimii sale.
Am ajuns la elasticul boxerilor și, tot cu încetineală, mi-am trecut mâinile pe toată lungimea abdomenului său, până să ajung la pantalonii de trening oe care îi avea pe el.
I-am dat jos de pe el, aruncându-i pe jos, lăsându-l doar în boxeri în fața mea. Am rămas să-i privesc corpul sculptat pentru câteva minute și mi-am revenit când Arian a schimbat pozițiile, aflându-se deasupra mea.
-Acum e rândul meu- a murmurat apropiindu-se de gâtul meu și sărutând fiecare centimetru al pielii mele, în timp ce mâinile sale călătoreau sub tricoul meu, mângâindu-mi burta și șoldurile.
Oftaturi și gemete au ieșit de pe buzele mele și mi-am mușcat buza pentru a le stăpâni, ca să nu se trezească Sarah și Hope.
-Nu te abține, iubire. Vreau să te aud urlând sub mine- a spus Arian cu vocea răgușită, dându-mi jos tricoul și luându-mi buza de jos în dinți, mușcându-l tare și făcând ca un geamăt de durere să-mi părăsească buzele.
El a lăsat un sărut pe acestea, ca pentru a-și cere scuze, și și-a trecut mâinile pe spatele meu, desfăcându-mi sutienul cu mâine experte și lăsându-mă fără acesta.
Arian și-a trecut limba pe buza de jos și a început să-mi muște pielea pieptului, în timp ce, cu degetul mare, se juca cu sfârcul meu drept.
A început să-l muște și să-l lingă pe cel stâng, iar eu i-am strâns părul în pumni, oftând și gemând, fără să mă îngrijorez dacă directoarea și mama lui Denise ne-ar fi auzit.
După ce mi-a torturat îndeajuns sânii, Arian a lăsat niște săruturi pe pielea abdomenului meu plat, iar eu mi-am arcuit spatele, făcând ca intimitățile noastre să se întâlnescă, simțindu-i membrul dur prin boxerii săi.
-Stai locului, iubire- a oftat Arian apucându-mă de șolduri și blocându-mă după ce mi-a scos chiloții. Cu bărbia mi-a deschis picioarele, în timp ce excitarea creștea în mine, iar intimitatea pulsa.
Arian a lăsat un sărut pe aceasta, iar un oftat puternic mi-a părăsit buzele din cauza contactului buzelor sale cu intimitatea mea.
Limba sa a început să se joace cu intimitatea mea, iar eu am oftat respirând repede din pricina senzației plăcute pe care mi-o provoca.
-Arian- am oftat și l-am simțit zâmbind, în timp ce continua să se joace cu intimitatea mea.
Când eram pe cale să ating orgasmul, el a încetat, întorcându-se la buzele mele, iar eu mi-am plimbat mâinile prin părul său, apoi pe pielea fină și moale a spatelui, până le boxeri, de care am scăpat, dându-i jos de pe el.
L-am simțit pe Arian desprinzându-se, în timp ce se apropia de noptieră, deschizând un sertar și luând un prezervatiz. Și l-a pus, în timp ce eu mi-am mutat privirea, simțindu-mă încă stânjenită, iar când el s-a întors peste mine, mi-am îndreptat atenția asupra sa.
Vârful erecției sale s-a poziționat pe intrarea mea, iar eu am oftat împreună cu Arian când și-a lăsat membrul să alunece în mine.
Simțeam o ușoară durere, dar avându-l în mine era cea mai frumoasă senzație pe care aș fi putut s-o simt vreodată. Mă simțeam completă. Era ca și cum trupurile noastre se-ar uni, devenind unul. Să văd chipul lui Arian plin de plăcere de-asupra mea, era ceva minunat, de care nu m-aș fi săturat niciodată să privesc. Aș fi putut s-o fac în etern.
El a început să se miște încet în mine, iar eu i-am unit buzele cu ale mele, mișcându-mi șoldurile odată cu el. De data asta nu mai simțeam durere și mă puteam concentra pe mușchii lui Arian care se contractau la fiecare mișcare a sa, pe expresia sa relaxată de-asupra mea, pe sunetul săruturilor noastre, pe ochii săi adânci care mă priveau cu iubire și dorință, pe mâinile sale care-mi atingeau corpul.
Arian a început să se miște mai repede în mine, iar eu odată cu el. Durerea pe care o simțeam mai devreme dispăruse, iar acum plăcerea îmi invadase fiecare fibră a corpului.
Gemetele noastre răsunau în cameră, în timp ce mâinile mele strângeau brațele pline de mușchi ale lui Arian.
-Arian...- am oftat simțind că eram pe cale să ajung la orgasm.
-Iubire, vin-o pentru mine- a gemut el, iar după ce s-a împins în mine de două ori, am venit oftând numele băiatului de-asupra mea.
După ce s-a împins de câteva ori cu putere, și Arian a venit. A rămas puțin în mine, lipindu-și trupul de al meu, iar eu mi-am înfășurat brațele în jurul taliei sale, strângându-l la pieptul meu.
Eram transpirați, dar nu mă dezgusta... Ba chiar. Era plăcut să simt pielea nostră, care se unea, în contact.
După ce ne-am calmat, Arian a ieșit din mine și și-a scos prezervativul aruncându-l la gunoi, apoi s-a ridicat, închizând ușa cu cheia, în timp ce eu am rămas să-l privesc în toată splendoarea sa.
Când s-a întors la mine, mi-a lăsat un sărut pe buze, întinzându-se lângă mine, și acoperindu-ne cu o pătura.
Ne-am strâns unul în brațele celuilalt, împletindu-ne picioarele și am închis ochii, inspirând parfumul lui Arian.
-Ar trebui să vi la mine noaptea tâziu un pic mai des- a comentat Arian după puțin, iar eu am pufnit în râs.
O să iau în considerare oferta- am răspuns continuând să țin ochii închiși.
-Serios?- a întrebat Arian uimit.
-Nu- am răspuns, iar Arian a răbufnind, chicotind.
-Mulțumesc că mi-ai distrus visele- a spus el sarcastic, iar pe chipul meu a apărut un zâmbet.
-Pentru nimic. Noapte bună Arian- am răspuns și, în timp ce el continua să se plângă, am adormit legănată de sunetul vocii sale.

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now