CAPITOLUL 75

2K 140 22
                                    

În sfârșit am ajuns la discotecă, iar eu l-am urmat pe David în afara mașinii sub privirea dură și rece a lui Arian care s-a dus la Jennifer, sărutând-o.
Am luat privirea de la ei, îndreptând-o asupra prietenilor mei care ne așteptau la intrarea discotecii și am zâmbit târându-l pe David în directia lor.
I-am salutat repede ca mai apoi să intrăm. Din nefericere, grupului s-au alăturat și Arian și Jennifer care continuau să dicteze reguli, dar eu i-am ignorat așezându-mă la o masă liberă, urmată de ceilalți.
Am început să vorbim râzând până când Rachelle mi-a cerut să dansez.
-Tu vii?- l-am întrebat pe David ridicându-mă.
-Nu, baby. Prefer să rămân aici. Te ajung mai târziu, ok?- a răspuns făcându-mi cadou unu din minunatele sale zâmbete.
-Bine- am spus pur și simplu lăsându-i un sărut rapid pe buze.
-Te țin sub ochi- m-a avertizat Jennifer cu privirea serioasă și vocea amenințătoare.
-Uite... Tremur- am replicat pe ton de batjocoră în timp ce mă îndepărtam urmând-o pe Rachelle.
Ne-am aruncat pe pistă începând să ne mișcăm șoldurile pe ritmul muzicii și după puțin ni s-a alăturat și Denise în timp ce Alexandra a preferat să rămână la masă.
-Mi-e sete- a spus la un moment dat Rachelle.
-Rămâneți aici. Mă duc să aduc de băut- am spus, iar ele au încuvințat zâmbind.
M-am îndreptat spre bar unde se afla un băiat de vreo douăzeci de ani care împărțea drink-uri. M-am sprijinit cu brațele încrucișate de bar și l-am salutat zâmbind.
-Hey frumoaso, ce vrei?- a întrebat îndreptându-și atenția asupra mea.
-Trei pahare de vidka de cireșe- am răspuns scoțând banii din poșetă.
-Câți ani ai?- a întrebat el privindu-mă curios.
-Șaptesprezece, mâine împlinesc optsprezece- am răspuns mințind.
-Îmi pare rău, dar nu-ți pot vince băuturi alcoolice. Ești încă minoră, baby- a spus el.
-Hai să facem așa... Tu îmi dai acele trei pahare de vodkă, iar eu îți plătesc dublu- am încecat plină de speranță și am zâmbit când el a acceptat.
Repede i-am dat banii și am dat peste cap lichidul ca mai apoi să iau celelalte două pahare și să mă întorc la prietenele mele.
-Mersi- au spus ele în cor luând paharele și dându-le peste cap dintr-o singură înghițitură.
Mi-am mutat privirea spre masa unde erau așezați prietenii mei care vorbeau, observând că lipsea Davud așa că am hotărât să-l sun. M-am îndreptat spre ieșire încercând să nu mă fac văzută de Jennifer și Arian, iar când am fost afară m-am îndepărtat puțin scoțând afară telefonul din poșetă.
Am format numărul  iubitului meu și după ce a sunat de câteva ori, a răspuns.
-Hey David...- am spus imediat, dar m-am oprit imediat auzind pe cineva în timp ce gemea și urla de plăcere.
-David, ești acolo?- am încercat din nou sperând că-mi va răspunde, dar din nou niciun răspuns, doar alte strigăte de plăcere.
-D-da, baby, așa- am auzit și am recunoscut imediat vocea lui David în timp ce strigătele unei fete acopereau vocea lui, iar muzica răsuna prin telefon. Ochii mei s-au umplut de lacrimi și mi-a scăpat un suspin.
Am închis punând telefonul din nou în poșetă în timp ce mâinile îmi tremurau, iar ochii erau înecați în lacrimi.
Am continuat să plâng pentru câteva minute în timp ce persoanele mă priveau în mod ciudat, dar nu-mi păsa.
Reușeam să mă gândesc doar la apelul acela nenorocit și m-am făcut proastă singură pentru că am avut încredere în el, când poate mă înșela deja de ceva vreme.
Mi-am trecut o mână prin păr frustrată și mi-am șters lacrimile aranjându-mi machiajul și în curând durerii și suferinței s-au adăugat durerea și ranchiuna.
Am hotărât să mă întorc înăuntru, iar cum am fost acolo i-am ignorat pe toți și tot mergând direct spre bar-ul unde se serveau băuturi alcoolice.

***

-Mai dă-mi un pahar de vodka- M spus rece aceluiași băiat așezându-mă pe un scaun destul de înalt și privindu-l fără emoții.
-Îmi plătești dublu?- a întrebat el cu un rânjet luând o sticlă și vărsând lichidul într-un pahar.
I-am aruncat o privire amenințătoare și am deschis geanta luând câteva bancnote și aruncându-i-le ca mai apoi să mă lungesc și să-i smulg întreaga sticlă din mâini.
El a zâmbit satisfăcut aplecându-se să adune bancnotele în timp ce eu mă ridicam plecând.
I-am văzut pe Jake, Denise, Rachelle și Caleb dansând, așa că m-am apropiat în timp ce beam din sticlă și am început să dansez cu ei.
-Hey, surioară. Îmi dai puțină?- a întrebat Jake făcând referire la vodkă, iar eu i-am întins sticla. El a dat peste cap o mare înghițitură, iar când am avut-o din nou am băut și eu.
-Hey, baby- am auzit spunând în spatele me, iar acea voce mi-a făcut sângele să-mi fiarbă în vene. M-am întors găsindu-l în fața mea pe David care zâmbea.
-Nu-mi spune baby- am mârâit, iar el s-a încruntat privindu-mă confuz.
-Ce ai?- a întrebat pe un ton dulce după puțin apropiindu-se de mine și mângâindu-mi brațul. M-am îndepărtat aruncându-i o privire plină de dispreț și de dezgust.
-Nu mă atinge. Îmi provoci scârbă. Du-te să te fuți cu vreo altă curvă și lasă-mă pe mine în pace- am spus printre dinți, iar el a încremenit albind.
-Isabella, pot să-ți explic...- a început făcând un pas spre mine, dar eu am mai făcut un pas în spate ajungând printre brațele lui Jake.
-Nu vreau să aud nimic. Am greșit având încredere în tine. Ești cu adevărat scârbos. Eu țineam cu adevărat la tine, iar tu... Ce faci? Mă înșeli. Iar apoi... Cu cine? Cu o panaramă oarecare dintr-o discotecă? Du-te dracului. Nu mai vreau să te văd- am urlat cu tot glasul pe care îl aveam.
-Eu...- a început să zică, dar înainte să poată continua Jake s-a pus în fața mea luându-l pe David de gulerul tricoului.
-Ce ai făcut? Te-am avertizat nenorocitu' dracului- a mârâit dându-i un pumn în față.
David a pășit în spate din cauza loviturii puternice, ducându-și o mână la locul lovit. Când și-a recăpătat echilibrul s-a aruncat pe Jake începând să-l lovească, dar fratele meu a luat din nou situația în mână răspunzând la lovituri.
-Ajunge- am urlat, dar nimeni nu m-a ascultat.
-Jake, oprește-te- am încercat din nou punându-mă între ei și în sfârșit au încetat să se mai lovească.
-Jake, las-o baltă, nu merită- i-am spus fratelui meu care i-a aruncat o privire de avertizare lui David care a încuvințat.
-Iar tu David, fă-ți bagajele și întoarce-te la Miami. Între noi doi se termină aici.- am continuat ca mai apoi să mă întorc și să plec târându-l după mine pe fratele meu.
M-am așezat la masă unde se aflau doar Rachelle și Denise și am început din nou să beau în timp ce Jake se așeza lângă mine în plin de nervi.
-Ești bine?- m-a întrebat dulce, iar eu mi-am întors capul în direcția sa întâlnind ochii săi îngrijorați. Am oftat trecându-mi o mână prin păr și am zâmbit fals scuturându-mi capul în timp ce o lacrimă îmi uda obrazul. El a oftat frustrat apropiindu-se și îmbrățișându-mă.
-Eu țineam la el- am spus suspinând în timp ce lacrimile  reveneau să-mi ude chipul.
-Ce s-a întâmplat?- a întrebat Rachelle îngrijorată.
-Nimic. Îți explic după- am spus pur și simplu, iar ea a încuvințat.
-E doar vina mea...- a spus Jake îndepărtându-se și privindu-mă cu un aer vinovat pictat pe chip.
-De ce spui asta?- am întrebat curioasă încercând să șterg lacrimile care, însă, continuau să-mi curgă pe chip.
-Nu trebuia să permit ca el să stea cu tine. Trebuia să te protejez și n-am făcut-o. Îmi pare rău- a răspuns el.
-Jake, nu e vina ta. Ce tot spui acolo? Tu ești perfect ca frate și nu puteai ști că acel nenorocit m-ar fi înșelat. Cum poți doar să gândești un lucru de genul ăsta?- l-am mustrat, iar el a zâmbit stergându-mi lacrimile rămase și trăgându-mă din nou într-o îmbrățișare.
-Ce se întâmplă aici?- a întrebat cineva așezându-se. Am ridicat privirea observând că Arian și Jennifer se așezaseră. I-am ignirat luând din nou sticla de vodkă în mână și începând din nou să beau.
-Ce faci? Nu poți bea băuturi alcoolice. Ești minoră și îți este interzis. Ești sub responsabilitatea mea- a strigat Jennifer încercând să smulgă sticla din mâinile mele, dar eu am împins-o răbufnind iritată și am continuat să beau.
-Taci. Nu mă interesează absolut nimic din ceea ce spui, și dacă vreau să beau... Ei bine, atunci beau- am replicat dându-mi jos geaca de piele și ridicându-mă de la masă sub privurea furioasă a lui Arian, târându-le pe Rachelle și Denise să dansăm ca mai apoi să începem să nu mișcăm șoldurile pe ritmul muzicii.
După puține mimute eram complet beată și așa și prietenele mele care găsiseră un fel pentru a face rost de vodkă.
Am continuat să dansez râzând pentru o glumă a lui Rachelle despre fața lui Jennifer. Deja toți prietenii mei erau beți, în afară de Alexandra, Jennifer și Arian care încercau degeaba să ne facă să ieșim din discotecă.
-Am o idee- am spus după puțin râzând și ducându-le pe Denise și Rachelle lângă bar-ul unde me serviseră băuturile alcoolice, ca mai apoi să mă urc pe el și să încep să dansez în timp ce râdeam. Cele două fete înainte m-au privit dubioase, dar apoi mi s-au alăturat începând să danseze împreună cu mine. Băieții ne priveau zâmbind pervers și fluierând în mod ciudat sau pur și simplu se limitau să ne privească. Am continuat să ne mișcăm senzual până când cineva ne-a luat pe sus și ne-a făcut să coborâm. L-am observat pe Arian privindu-ne furios, dar eu l-am ignorat râzând și continuând să-mi mișc șoldurile.
-Ne întoarcem acasă- a spus apoi dur, dar eu le-am aruncat o privire de înțelegere lui Rachelle și Denise care au început să alerge confundându-se printre lume împreună cu mine în timp ce râdeam și încercam să nu cădem din cauza tocurilor înalte și a alcoolului care scurgea în noi.

OMG! Acesta este oficial cel mai lung capitol scris de autoarea noastră: 1796 de cuvinte.
Ce părere aveți? Oare Isabella să fi exagerat? Voi cum ați fi reacționat?
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now