CAPITOLUL 52

2K 133 12
                                    

Am mers spre poartă în timp ce Jennifer alerga lângă mine, dar nu era destul de tare. Am șutat cunforță, iar aceasta a depășit portarul ajungând în poartă. Meciul a continuat și s-au adăugat ca să privească și profesorul urmat de directoare și câțiva băieți care priveau din spatele gardului internatului.
La urmă am câștigat eu 4 la 1. Jennifer era foarte bună, dar învățământurile tatălui meu nu mi le lua nimeni.
La urmă am luat mingea și m-am dus la Arian aruncându-i-o cu forță pe piept. El nu s-a mișcat de o virgulă și a prins-o.
-Nu vă plângeți că nu câștigați niciun turneu dacă jucați de rahat. Acum, jucați cum vreți, oricum nu aveți neviie de o fetiță răsfățată- am spus și m-am întors mergând spre intrarea institutului.
-Isabella, așteaptă- a spus directoarea urmându-mă.
-Auziți. Nu-mi pasă deloc de ceea ce aveți să-mi spuneți sau de pedeapsa pe care mi-o veți da, ok? Vă mândriți că aveți niște elevi model în acest institut, când sunt mai ratați decât un wc. Măcar eu lucrurile care le gândesc le spun în față, așa că făceți-vă un examen și la revedere- am spus privind-o în ochi.
-Ce s-a întâmplat?- a întrebat ea oftând.
-S-a întâmplat că trebuie să ies imediat din rahatul ăsta de institut- am urlat ca mai apoi să mă duc spre camera mea.
Am intrat trântind ușa și m-am îndreptat imediat spre baie. Eram plină de transpirație și trebuia îneaparat să-mi fac un duș. M-am dezbrăcat ca mai poi să intru sub duș. Când m-am spălat cum trebuie, am ieșit și mi-am înfășurat corpul cu un prosop fiindcă nu-mi adusesem hainele în baie din cauza repezelii. Am deschis ușa băii ieșind si din fericire nu era nimeni. M-am apropiat de dulap și am luat primele haine cu un hanorac alb care lăsa o bucată de piele dezgolită de la Calvin Klein și niște blugi rupți. M-am încălțat cu niște Vans albe, m-am machiat și m-am pieptenat.

M-am întins pe pat oftând și am rămas să privesc tavanul neștiind ce să fac

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am întins pe pat oftând și am rămas să privesc tavanul neștiind ce să fac. La urmă am hotărât să merg să vizitez școala. M-am ridicat din pat luând cu mine geanta unde am băgat telefonul și am ieșit din cameră.
M-am plimbat prin culoarele trecând prin toate dormitoarele și prin toate clasele. Structura era cu etaje așa că am urcat scările ajungând la ultimul etaj. Am găsit o ușă în capătul culoarului și am încercat s-o deschid , dar era închisă cu cheia așa că am încercat cu o agrafă oe care o aveam în geantă și am reușit. Am urcat ultimele scări și am rămas cu gura căscată când am ajuns pe acoperișul școlii de unde se putea vedea o panoramă minunată a Londrei. M-am apropiat mai mult de margine și m-am așezat cu picioarele încrucișate. Am deschis jurnalul și am luat pixul începând să scriu. Avem nevoie să-i scriu tatei, să mi-l imaginez aproape în acest moment, să-mi imaginez că eram în curtea noastră să ne jucăm fotbal sau volley, să-mi imaginez că suntem pe plajă în timp ce el mă fugărea, să-mi imaginez că el mă îmbrățișează, să-mi imaginez că el îmi șoptește că totul era bine chiar dacă nu era așa, să-mi imaginez că m-ar fi luat din acest rahat chiar și când nu ar fi făcut-o. Să-mi imaginez că eram fericită chiar dacă nu eram.

***

Am rămas să scriu pentru oră, iar când mi-am dat seama că peste puțin s-ar fi servit prânzul, m-am ridicat și am coborât scările închizând din nou ușa. Am controlat dacă era cineva și m-am furișat în camera mea. Cum am intrat i-am văzut pe Thomas, Alexandra, Arian, Caleb și încă o fată care stătea pe patul lui Thomas.
-Hey, Isabella- m-a salutat Thomas zâmbind. Am făcut un semn cu capul ca mai apoi să mă arunc pe pat și să privesc tavanul, ignorând privirile curioase asupra mea.
Au trecut câteva minute și am auzit telefonul vibrând în geantă. Nu m-am mișcat. Nu mă interesa.
Aveam doar nevoie să mă odihnesc și să nu mă gândesc pentru puțin la toată nebunia asta.
-Ehm... Eu sunt Denise- a spus o fată punându-se în fața mea.
-Bun- am comentat fără să o privesc. Sincer nu mă interesa, se vedea că nu era bine-venită în acel internat, așa că îmi economisesc prieteniile și pentru a mă exmatricula mă voi gândi singură la ceva.
Denise drept răspuns s-a întors să se așeze lângă prietenii săi și au început să șușotească. Am răbufnit întorcându-mi spatele la ei și ascunzându-mi fața în perină. Aș fi înebunit. Nu eram fata ideală pentru a rămâne în locuri închise, fără libertate.
La urma am hotărât să mă duc în curte. Era soare așa că aș fi profitat de asta. M-am ridicat din pat luând geanta și am ieșit din cameră. M-am mișcat repede și când am ieșit în curte am mers în spatele școlii și m-am așezat în mijlocul ierbii privind un institut care era despărțit de al nostru cu un gard.
Era un internat pentru băieți din câte am putut citi pe Internet.
Am răbufnit neștiind ce să fac așa că am hotărât să cânt.
M-am asigurat să nu fie nimeni care să asculte și am închis ochii începând să cânt Take your time a lui Sam Hunt.

I don't know if you were looking at me or not
You probably smile like that all the time
And I don't mean to bother you but
I couldn't just walk by
And not say, "Hi"

And I know your name
'Cause everybody in here knows your name
And you're not looking for anything right now
So I don't wanna come on strong
Don't get me wrong

Your eyes are so intimidating
My heart is pounding but
It's just a conversation
No, girl I'm not wasted
You don't know me
I don't know you but I want to

I don't wanna steal your freedom
I don't wanna change your mind
I don't have to make you love me
I just wanna take your time

I don't wanna wreck your Friday
I ain't gonna waste my lines
I don't have to take your heart
I just wanna take your time

And I know it starts with "Hello"
And the next thing you know you're trying to be nice
And some guys getting too close
Trying to pick you up
Trying to get you drunk

And I'm sure one of your friends is about to come over here
'Cause she's supposed to save you from random guys
That talk too much and wanna stay too long
It's the same old song and dance but I think you know it well

You could've rolled your eyes
Told me to go to hell
Could've walked away
But you're still here
And I'm still here
Come on let's see where it goes

I don't wanna steal your freedom
I don't wanna change your mind
I don't have to make you love me
I just wanna take your time

I don't have to meet your mother
We don't have to cross that line
I don't wanna steal your covers
I just wanna take your time

I don't wanna go home with you

I just wanna be alone with you

I don't wanna steal your freedom
I don't wanna change your mind
I don't have to make you love me
I just wanna take your time

I don't wanna blow your phone up
I just wanna blow your mind
I don't have to take your heart
I just wanna take your time

No, I ain't gotta call you baby
And I ain't gotta call you mine
I don't have to take your heart
I just wanna take your time

-Ești foarte talentată- a comentat o voce. Am deschis repede ochii găsind vreo douăzeci de băieți din internatul băieților care ascultau. M-am ridicat în grabă luând geanta. Nu voiam să audă. Ba chiar... Nici n-ar fi trebuit să cânt.
-Așteaptă- a spus unul din ei dar eu nu l-am ascultat și m-am întors pentru a pleca dar am găsit în fața mea o elevă.
-Tu încearcă să vorbești despre ceea ce ai văzut aici, iar eu îți tai capul- am mârâit eu amenințătoare. Ea a încuvințat, iar eu am plecat repede. Am intrat în sala de mese cu câteva minute de întârziere și m-am dus să mă așez fără să mă îngrijorez de privirile curioase și severe a elevilor și a profesorilor.
Am început să mănânc gândindu-mă la ceea ce se întamplase înainte.
Cântatul pentru mine a fost mereuo legătură cu tata, ca și cum, cântând, puteam să-l am din nou alături de mine, dar greșisem s-o fac. Nu mă simțeam în largul meu când lumea mă auzea cântând, fără să știu de ce.
M-am scuturat din gândurile mele continuând să mănânc.
-E adevărat. Este foarte talentată. Am auzit-o cu propriile mele urechi. N-am auzit pe nimeni cântând atât de bine, se vedea că o făcea din inimă- am auzit șoptind. Am întors repede capul și așa au făcut și Thomas și câțiva elevi care auziseră.
Am observat imediat fata care mă auzise cântând, iar eu m-am uitat urât la ea.
"Vei regreta" am mimat amenințătoare și am văzut frica trecându-i prin ochi. M-am ridicat de la masă și am pkecat prefăcându-mă că nu aud directoarea care-mi striga numele.

Acesta este capitolul de marțea trecută!
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now