CAPITOLUL 73

1.7K 135 3
                                    

DAVID'S POV

După ce Isabella a plecat am zâmbit și am hotărât să trec la Jake și Thomas.
Am ieșit din camera mea luând cheile și telefonul și mergând spre camera prietenilor mei.
Am bătut la ușă și după puțin a venit să-mi deschidă Thomas.
-Salut- am salutat cu o palmă pe spate și am intrat aruncându-mă pe patul Isabellei și mirosidnu-i parfumul.
-Ce faci aici?- a întrebat Jake.
-Nu mai pot să vin să-mi vizitez prietenii?- am răspuns cu un rânjet pe față.
El drept răspuns mi-a arătat degetul mijlociu, iar eu am râs și m-am pus în șezut.
-Deci... Cum merg lucrurile între tine și Isabella?- a întrebat Thomas așezându-se lângă mine.
-Totul în regulă- am răspuns făcând un mic zâmbet.
Isabella era o fată minunată, mereu plină de surprize și era și foarte drăguță și simpatică pentru cine o cunoștea. Mă înțelegea, iar eu o înțelegeam pe ea și încercam să am grijă de ea în cel mai bun mod. Aveam încredere în ea, iar când o vedeam cu alți băieți nu eram gelos sau enervat, poate doar uneorim dar îi lăsam spațiul ei și prieteniile ei, așa cum făcea și ea cu mine.
-Nu te-ai culcat încă cu ea?- a întrebat Thomas râzând într-un fel ciudat. Drept răspuns, Jake i-a dat o palmă peste cap și i-a aruncat o privire amenințătoare.
-David, ești cel mai bun prieten al meu, dar Isabella e sora mea și te avertizez că dacă o faci să sufere și o folosești doar pentru a te culca cu cineva, vei regreta că te-ai născut și că m-ai cunoscut- a spus Jake aruncându-mi o privire urâtă, rece și furioasă, iar eu drept răspuns am zâmbit nervos scărpinându-mi gâtul.
Știam că nu glumea. Jake ținea prea mult la sora lui și eram conștient de faptul că era în stare de orice pentru a o proteja.
-Stai liniștit, Jake. N-o voi face să sufere- am spus zâmbind ușor, iar el a încuvințat dându-mi o palmă prietenească pe umăr și dispărând în baie. -David, nu te băga în belele. Nu îl cunosc de mult timp, dar am impresia că nu glumea- a spus Thomas privindu-mă.
-Stai liniștit Thomas, am totul sub control. Isabella nu va suferi- am răspuns și m-am ridicat m-am ridicat de pe pat.
-Mai bine pentru tine- a spus el. Am încuvințat salutându-l și am ieșit repede din cameră întorcându-mă în a mea.
Nu era nimeni, așa că am profitat pentru a lua telefonul și a forma numărul iubirii mele. După ce a sunat de câteva ori, a răspuns:

Iubire: Hey, iubire, ce faci?
Eu: Dragoste. Bine, iar tu?
Iubire: Totul în regulă. Mi-e foarte dor de tine
Eu: Și tu mie, dar ne vom revedea în curând și te voi putea săruta și îmbrățișa.
Iubire: Știu
Eu: Acum trebuie să închid, baby. Te iubesc
Iubire: Și eu. Pa
Eu: Pa

Am închis și am pus telefonul la loc în buzunar ca mai apoi să mă întind pe pat și să mă gândesc la cuvintele lui Jake.
Am scuturat capul pentru a înlătura acele gânduri și mi-am luat căștile băgându-le în urechi și dând drumul la o melodie la nimereală.
Am închis ochii zâmbind, iar după câteva minute bune am adormit eliberându-mi mintea de gânduri.

***

ARIAN'S POV

Am văzut-o pe Isabella vorbind și râzând cu Jacob în timp ce alergau și simțeam o senzație ciudată la stomac. Aveam chef să intervin și să-i îndepărtez, dar n-am făcut-o repetându-mi mie însumi că era viața sa și putea face ceea ce dorea.
Când în sfârșit au terminat turele de alergat am împărțit persoanele în două echipe și m-am înjurat în minte când mi-am dat seama că o pusesem în echipă cu nenorocitul ăla.
De fiecare dată când făceau un goal, se îmbrățișau, iar eu încercam să-mi rețin nervii și frustrarea.
La sfârșitul meciului m-a apelat Jennifer și am zâmbit citind numele ei pe ecran.

Eu: Hey
Jennifer: Dragoste... Deci, cum merge pedeapsa cu nesimțita aia?
Eu: Pentru acum totul în regulă
Jennifer: Bine, sunt bucuroasă că a știut să se abțină. Când te întorci? Nu văd ora să petrec puțin timp alături de tine.
Eu: Tocmai am terminat antrenamentele. Acum ne întoarcem
Jennifer: Te aștept, dragoste.
Eu: Pa

Am închis apelul și am strigat-o pe Isabella care m-a ajuns în mașină după ce l-a îmbrățișat pe Jacob.
Am strâns volanul strângând din dinți și cum a intrat în mașină am pornit cu toată viteza. Ea nu a spus nimic și s-a limitat să privească peisajul afară de pe geam. Am răbufnit iritat de comportamentul său. Nu înțelegeam de ce mă ignora, dar mie la urma urmei nu trebuia să-mi pese. Eu eram cu Jennifer și o iubeam, în timp ce ea era cu David, dar nu-mi înțelegeam comportamentul.
Poate era pentru faptul că stând cu o persoană ca Jacob, care nu era cine știe ce ca băiat, ar făcut vreo tâmpenie, iar eu aș fi ajuns la mijloc. Cu siguranță era pentru asta și cu cât mi-o repetam, cu atât mă convingeam.
M-am oprit la un semafor roșu și am profitat de ocazie pentru a întoarce capul și pentru a o privi. Adormise. Am mbit la acea scenă atât de frumoasă și drăguță... Corpul ei prețios era într-o poziție nu foarte comodă, dar pe chipul său domnea o expresie relaxată și drăguță. Părul ei blond, prins într-o coadă, era puțin cam ciufulit, iar piercing-ul pe care îl avea la buză o făcea mai atrăgătoare. Mi-am lungit mâna și i-am mângâiat ușor chipul, ca și cum mi-ar fi frică ca ea să poată dispărea sub ochii mei.
Ea a zâmbit, dar nu s-a trezit, iar eu nu am putut să nu mă întreb motivul comportamentului meu nedrept în privința sa.
Uneori schimbările mele de temperament erau insuportabile, iar când aveam una mă răzbunam pe ea, chiar dacă nu merita pentru că la urma urmei știam că era o fată dulce, drăguță, simpatică și solară. O judecasem prea repede și n-ar fi trebuit s-o fac.
M-am trezit din gândurile mele când am auzit claxonul. Mi-am întors privirea din nou în față și mâinile pe volan ca mai apoi să pornesc spre internat.
Mi-am scuturat capul ca pentru a elimina gândurile pe care le făcusem cu câteva minute în urmă , dar creierul meu îmi spunea ceva, iar inima mea îmi spunea altceva, iar eu nu știam pe care din cele două să le urmez.

'Capitolul surpriză' de ieri.
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now