CAPITOLUL 116

1.5K 87 2
                                    

-Mama era îngrijorată pentru tine- a spus Arian continuând să-mi mângâie părul încă ușor ud din cauza dușului, iar eu la acele cuvinte m-am încruntat aproape pufnind în râs.
După ce rezolvasem, eu și Arian ne întinsesem pe pat una în brațele celeilalte în timp ce vorbeam și ne tachinam reciproc, între râsete și săruturi.
-Mama ta? Vorbim despre aceeași Sarah Jonson?- am întrebat bătându-mi joc de el, care abrăbufnit ridicând ochii la cer jucăuș.
-Da, vorbim despre Sarah Jonson, mama. Ține la tine și acum că lipsesc doar două săptămâni la sfârșitul școlii îi e teamă că n-o să te mai vadă niciodată- a spus Arian, iar eu am zâmbit trist la acele cuvinte, în timp ce mi se forma un nod în stomac, provocându-mi o senzație de vomă.
-Și eu țin la ea. N-am cunoscut vreodată o persoană atât de onestă pe cât simpatica și inteligentă. N-aș fi crezut vreodată ca o voi spune, dar îmi va lipsi- am spus în timp ce închideam ochii pentru a înlătura gândurile negative care preluau controlul asupra minții mele.
-Îți amintești prima zi în care ne-am cunoscut?- a întrebat Arian chicotind, iar eu am zâmbit la acea amintire care părea atât de departe, dar în același timp atât de aproape.
-Da. Erai atât de odios și enervant. Primul lucru pe care voiam să-l fac când mi-ai vorbit era să te omor cu mâinile mele, dar în același timp era ceva la tine care mă atrăgea și care m-a împins să n-o fac- am spus pierzându-mă în aminitiri, în timp ce simțeam pieptul lui Arian vibrând sub capul meu din cauza râsului.
-La început voiam să mă exmatriculeze. Aș fi făcut orice doar ca să ies din internatul ăsta, dar nu mi-am dat niciodată cu adevărat interesul pentru a-mi duce la bun sfârșit planul, iar când am început să te cunosc, l-am anulat de tot. Thomas trebuia să mă ajute, dar știu că n-a făcut-o niciodată pentru că nu voia ca eu să plec, la fel și Denise. Cu Alexandra n-am legat niciodată prea mult, mai ales deoarece, cu timpul, începea să stea tot mai mult cu Jennifer, deci n-am avut niciodată încredere în ea. În Caleb am încredere și de fiecare dată când am vorbit, m-am distrat- am spus oftând cu un zâmbet melancolic pe buze.
-Ar trebui să fiu gelos?- a întrebat Arian dintr-o dată, puțin enervat, iar eu am chicotit dlscuturându-mi capul.
-Nu cred. Eu te iubesc doar pe tine, iar sentimentele mele nu se vor schimba doar pentru că mă voi întoarce la Miami, pentru că distanța este doar un obstacol, o probă de trecut. Foarte des dezvăluie dacă iubirea pe care o simt două persoane, una pentru cealaltă, este adevărată- am spus pierdută în gândurile mele și mi l-am imaginat pe Arian încuvințând serios, în timp ce mă strângea mai tare la pieptul său.
-Vei depăși proba? La urmă, o să fim încă un cuplu?- m-a întrebat dintr-o dată, iar eu am oftat.
-Nu există un cuplu perfect, dar există cupluri care nu vor să se dea bătute. Unde iubirea învinge tot. Unde, după certuri și țipete, se iubesc și mai mult, pentru că iubirea lor învinge orice obstacol. Pentru că iubirea lor e adevărată, iar ceea ce simt eu pentru tine e iubire adevărată. Deci eu sunt foarte sigură că o să depășesc proba. Și tu? O s-o faci?- l-am întrebat, simțind nevoia de a primi alinarea pe care doar vocea persoanei pe care o iubeam mi-o putea da.
-Da. O să depășesc proba. O să lupt pentru tine- a spus Arian cu o îndârjire pe care n-o mai simțisem din partea sa.
-Ce planuri ai pentru vară?- l-am întrebat pe Arian după câteva minute de liniște. La acea întrebare, a început  să-mi traseze niște cercuri imaginare pe burtă, sub tricou, iar niște fiori mi-a străbătut șirea spinării, făcându-mă să închid ochii din pricina senzației plăcute care începea să-și pună stăpânire pe trupul meu.
-Nu m-am hotărât... Nu mi-am făcut niciodată planuri de viitor și n-o să încep să o fac anul ăsta. O să aștept ultimul moment ca întotdeauna, după examene- a spus Arian, iar eu m-am limitat să încuvințez, ținând încă ochii închiși.
-Ești atât de frumoasă- a oftat Arian, iar eu i-am putut simți respirația izbindu-se de pielea gâtului meu în timp ce un oftat ieșea printre buzele mele.
Am murmurat, drept răspuns, în timp ce Arian se muta, punându-se de-asupra mea și sprijinindu-se pe coate ca să nu mă strivească cu greutatea sa. Am deschis încet ochii, întâlnindu-i privirea sigură și doritor, iar eu am rămas un timp nedeterminat până când el a făcut ca buzele noastre să se întâlnească.
-Ai îmcredere în mine?- a întrebat Arian, iar eu am încuvințat sigura.
Nu era umbra de îndoială. Eu aveam încredere în el și știam că nu mi-ar fi făcut niciodată ceva ce m-ar fi rănit.
-Da- am spus la urmă, iar el a zâmbit sărutându-mi colțul gurii și coborând până la gât. Am oftat în timp ce mâna lui se băga în părul meu, strângându-l într-un pumn, în timp ce cu cealaltă mână cobora, ajungând la nasturii pantalonilor, deschizându-i și dându-mi ușor jos.
Am încremenit pe loc, iar Arian și-a dat seama pentru că s-a oprit, ridicându-și capul în timp ce buzele sale îmi atingeau urechea dreaptă.
-Ai încredere în mine. Nu o să facem nimic- a spus el, iar eu am oftat, încuvințând, în timp ce mă relaxam sub atingerea sa. Buzele sale calde au început să-mi sărute din nou gâtul, folosind limba, în timp ce gemete scăzute îmi părăseau buzele. Mi-am dus mâinile în părul său, jucându-mă, în timp ce băiatul de-asupra mea mă lăsa fără pantaloni ca mai apoi să treacă la tricou. Am rămas în lenjerie intimă, iar Arian și-a trecut, privirea asupra trupului meu studiindu-mi fiecare centimetru de piele.
M-am simțit ușor jenată și mi-am luat mâinile din părul lui Arian cu intenția de a mă ridica, dar el m-a blocat, întorcându-se să-mi sărute gâtul coborând și sărutându-mi partea de sân descoperită ca apoi să treacă la abdomen, în timp ce mâinile sale îmi strângeau șoldurile.
-Ești perfectă- a șoptit, iar eu am oftat când și-a pus mâinile pe genunchii mei, deschizându-mi picioarele în timp ce-mi săruta interiorul coapsei. Când a ajuns la chiloții mei, i-a dat jos cu o încetineală dureroasă, iar eu am mormăit când mi-am simțit crescând în mine. Cum m-a privat de îmbrăcăminte, un gest instinctiv m-a făcut să-mi închid picioarele în tentativul de a mă ascunde, dar și-a pus din nou mâinile pe genunchii mei deschizându-mi din nou picioarele. -Nu trebuie să te ascunzi. Ești superbă- a șoptit Arian la câțiva centimetri de buzele mele, iar eu am încuviințat. Și-a strecurat mâinile printre sânii mei ajungând la intimitatea mea, în timp ce începea să sărute fiecare centimetru al gâtului meu.
Mi-a mângâiat intimitatea cu arătătorul său, iar eu nu mi-am putut reține un geamăt care a răsunat printre pereții camerei mele.
Fără să mă anunțe, m-a penetrat cu un deget și am simțit o ușoară usturime invadându-mă.
Arian a rămas nemișcat pentru câteva secunde ca să mă facă să mă obișnuiesc, în timp ce făcea ca buzele noastre să se întâlnească, începând să se joace cu limba mea.
Încet a început să pompeze cu degetul și, când senzația de usturime s-a făcut mai puțin intensă, o plăcere pe care n-o mai simțisem vreodată până atunci, m-a cuprins. Un oftat mi-a părăsit buzele, iar Arian a zâmbit, adăugând un alt deget, începând să pompeze mai repede.
Buzele sale s-au desprins de ale mele, concentrându-se pe o porțiune de piele în timp ce o sugea avid și o mușca. În cameră se auzea doar oftatul și geamătul meu, în timp ce plăcerea pe care o simțeam creștea tot mai mult.
Arian a crescut viteza, începând să pompeze și mai repede și după puține clipe mi-am simțit picioarele tremurând în timp ce percepeam o ușoară contracție la stomac și mi-am revărsat esența oftând și mai tare când Arian și-a răsucit degetele, ca mai apoi să le scoată.
-Simte cât te vreau- a șoptit Arian piloziționându-se între picioarele mele și frecându-și intimitatea de a mea.
-Arian...- am oftat în timp ce-mi duceam mâinile pe spatele său strângând tricoul în mâini.
-O simți iubire?- a oftat Arian continuând să frece intimitatea mea cu a sa, iar eu încuviințat gemând, în timp ce-i percepeam erecția care părea să-i explodeze în pantaloni.
-D-da- am oftat la urmă și m-am mișcat puțin, făcând în așa fel încât șoldurile noastre să se ciocnească.
-Isabella, stai locului- a mârâit el strângând pumnii în jurul păturii aflată de-o parte și de alta a capului meu, iar eu am deschis ochii întâlnindu-i chipul contorsionat într-o grimașă ca și cum s-ar abține, și de fapt era chiar ceea ce făcea.
Am înghițit în sec, iar după diferite vlipe de ezitare, mi-am lăsat mâna să alunece pe abdomenul său sculptat ajungând până la tivul pantalonilor săi.
Am inversat pozițiile punându-mă de-asupra lui care mă privea cu ochi curioși.
-Ce faci?- a întrebat imediat dupaia, când eu am început să-i desfac cureaua.
-Tu ai făcut ceva pentru mine, iar acum eu vreau să te răsplătesc- am spus hotărâtă, în timp ce zâmbeam ușor stânjenită.
-Isabella, nu trebuie să te simți obligată...- a început Arian, dar eu m-am aplecat, lăsând un sărut pe buzele sale și făcându-l să tacă.
-Nu mă simt obligată- l-am asigurat desfăcându-i nasturii de la blugi și dându-i jos de pe el în mod neîndemânatic, lăsându-l doar în boxeri. Am ezitat câteva secunde, dar apoi mi-am pus mâinile pe elasticul îmbrăcămintei, privându-l și de aceasta, în timp ce erecția sa și-a făcut apariția.
Am rămas s-o privesc pentru câteva secunde, ca apoi să-mi duc privirea spre fața lui Arian care ofta cu ochii închiși, iar mâinile strângeau pătura în pumni strânși. Cu unghiile mele lungi am atins vârful membrului său, iar un geamăt răgușit a ieșit din gâtul lui Arian.
Încet mi-am pus o mână pe membrul său începând s-o mișc încet și, neștiind se că fac, am menținut acel ritm în timp ce gemetele lui Arian răsunau în cameră făcându-mă să mă simt împlinită.
M-am aplecat și mi-am trecut limba pe extremitatea erecției ude, iar un oftat ma tare a răsunat prin pereți în timp ce simțeam plăcerea crescând în mine. Am luat erecția sa în gură și m-am ajutat cu mâinile în partea în care gura mea nu reușea să o cuprindă, începând să pompez și să masez.
Arian continua să geamă și să ofteze, în timp ce-și strângea pumnii în jurul părului meu, ajutându-mă și accelerând ritmul.
-Isabella, n-o să mai rezist mult- a spus el făcând un efort incredibil, dar eu nu m-am dat la o parte, ba chiar am accelerat și mai mult ritmul, simțindu-i membrul relaxându-se după ce și-a revărsat sperma în gura mea. I-am perceput gustul ușor sărat, nu foarte plăcut, dar nici dezgustător. M-am uitat la chipul lui Arian care se contractase într-o expresie satisfăcută, în timp ce un strat ușor de transpirație îi acoperea fruntea făcându-l să apară și mai frumos decât era deja. M-am ridicat înghițind lichidul care mi-a alunecat pe gât și m-am întins lângă Arian care se băgase sub pătură.
-Ai fost nemaipomenită, iubito, dar acum odihnește-te... Sunt sigur că ești obosită. Te iubesc- a spus el, iar eu am zâmbit stânjenită neștiind ce să răspund și mi-am ascuns capul între gâtul și umărul său. El a chicotit strângându-mă la pieptul său, iar eu am închis ochii.
-Și eu te iubesc- am spus înainte să mă las transportată de somn.

Rebel || Romanian TranslationDonde viven las historias. Descúbrelo ahora