CAPITOLUL 87

2.1K 141 12
                                    

După-masa mi-am petrecut-o închisă în camera mea cu Thomas, Jake, Rachelle, Denise, Jonathan, Christian și Peter, vorbind și glumind în timp ce încercam în mod disperat să nu mă gândesc la scena lui Arian și Jennifer care se sărutau, chiar dacă degeaba.
Acel gând era fix în mintea mea și de fiecare dată îmi provoca o strânsoare la stomac și nu înțelegeam de ce. La urma urmei trebuia să mă aștept la asta de la Arian... El o iubește pe Jennifer, eu am fost rezerva și mă blestemam în fiecare mod posibil pentru a mă fi lăsat înșelată și de a mă fi arătat fragilă în fața sa.
-Ești aici?- a întrebat Denise trecându-mi mâna în fața ochilor, în timp ce toți își îndreptaseră atenția asupra mea. Mi-am revenit repede din gândurile mele zâmbind ușor.
-Scuzați-mă, eram pierdută în gândurile mele. Ce spuneați?- am întrebat oftând și trecându-mi o mână prin păr, frustrată pentru faptul că-mi neglijam prea mult prietenii din cauza diferitelor probleme.
-Spuneam că peste trei zile noi trebuie să ne întoarcem la Miami- a spus Jake cu o expresie tristă și displăcută pictată pe chip, iar la acele cuvinte un nod mi s-a format în gât. Am deschis gura pentru a spune ceva, dar am închis-o imediat la loc neavând nici cea mai mică idee despre ce să spun și încercând să-mi stăpânesc lacrimile.
Jake și-a dat seama și s-a apropiat de mine strângându-mă într-o îmbrățișare la care s-au adăugat și Peter, Rachelle, Christian și Jonathan.
-Ce spuneți dacă în seara asta venim și noi în localul în care vei lucra?- a întrebat Rachelle zâmbind.
-Ar fi perfect. Oricum n-am de gând să rămân acolo să servesc băuturi alcolice la lume- am replicat.
-Pari schimbată, dar la urma urmei ești aceeași și te iubesc pentru cum ești- a comentat Jake chicotind urmat de toți ceilalți.
-Și eu te iubesc și vă iubesc pe voi toți. Îmi va fi foarte dor de voi- le-am spus, iar ei au zâmbit strângându-mă într-o îmbrățișare și mai tare.
-Ok, dar așa mă sufocați- am spus, iar ei mi-au dat drumul râzând și făcându-mă și pe mine să râd, până când am simțit o perină ajungându-mi direct în față.
-Cine a fost?- am întrebat încercând să par serioasă, dar s-a simțit oricum puțin amuzament în vocea mea.
L-am observast pe Thomas fluierând cu un aer de prefăcut inocent, privind un punct nedeterminat al camerei în timp ce încerca să-și stăpânească râsul.
Am luat perina în mână și am aruncat-o în direcția băiatului, lovindu-l direct în față. El mi-a aruncat o privire provocatoare luând din nou perina, dar de data asta lovindu-l pe fratele meu.
După diferite minute în cameră se auzeau râsete și urlete și erau pene împrăștiate peste tot, în timp ce fiecare dintre noi arunca perini la primul pe care îl nimerea.
Când am auzit bătând insistent la ușă, ne-am blocat , iar eu am deschis-o ușor făcând semn celorlalți să facă liniște.
Am observat-o imediat pe Jennifer însoțită de Arian care îi cuprindea talia cu un braț, în timp ce Alexandra îi urma zâmbind ca nesimțita.
-Ce vreți?- am întrebat răbufnind și făcând atenție să nu deschid ușa mai mult, în așa fel încât să nu arăt dezastrul prezent la mine în cameră.
-Dă-te și lasă-ne să intrăm- a mârâit Jennifer.
-Asta este camera mea, iar voi nu sunteți bine-veniți- am replicat observând fața confuză și dezamăgită a lui Arian, aceea supărată a lui Jennifer și aceea uimită a lui Alexandra.
-Am spus, dă-te- a repetat Jennifer dând cu piciorul pe jos. Drept răspuns am ridicat degetul mijlociu cu un zâmbet arogant pe chip și le-am trântit ușa în față, dând cu cheia.
Intorcându-mă să ignor bătăile insistente în ușă urmate, de data asta, de strigătele celor trei, am luat din nou perina în mâini și l-am aruncat în Rachelle care nu a pierdut timpul pentru a răspunde cu aceeași monedă, făcând să se declanșeze din nou războiul în cameră și râsetele.
Dintr-o dată mi-a venit o idee, așa că m-am apropiat de geanta mea scoțând telefonul și potrivindu-l la radio-ul prezent în cameră. Am pornit o melodie la nimereală sub privirea curioasă a tuturor și i-am dat drumul la maxim începând să dansez urmată de toți.
-Peste puțin să servește cina- ne-a făcut să observăm Thomas răbufnind.
-Lasă baltă cina, Thomas, și distrează-te. După, înainte să mergem la local, facem o săritură până la Mc- am replicat apropiindu-mă de el și luându-i mâinile, făcându-l să se miște pe ritmul muzicii, în timp ce a început să râdă începând să se miște singur.
-Avem nevoie de o poză drept amintire- a anunțat Rachelle, scoțându-și telefonul și punându-l pe cameră.
Ne-am apropiat repede toți făcând fețe amuzante, iar ea a făcut poza. Am zâmbit văzând-o, ca mai apoi să mă reîntorc să dansez târându-l și pe Jake.
-Surioară, nu obosești niciodată- a comentat el chicotind.
-Momentele fericite nu durează pentru totdeauna, Jake, pentru că nimic nu este etern în viață. Nici măcar însăși viața nu este eternă. Așa că profit de ele la maxim, pentru că știu că nu se vor repeta- am replicat, iar el a părut să se gândească la cuvintele mele în timp ce zâmbea ușor încuvințând.

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now