CAPITOLUL 74

1.9K 129 4
                                    

ARIAN'S POV

Am ajuns la internat și am parcat mașina oprind motorul. M-am uitat la Isabella, care încă dormea și am zâmbit deschizând ușa și ieșind. M-am dus pe partea cealaltă a mașinii și ușor am luat-o pe Isabella și am intrat în școală.
Cei câțiva studenți care erau pe holuri ne priveau în mod ciudat și curios, dar i-am ignorat și am ajuns în fața camerei lui Thomas.
Am bătut ținând-o pe Isabella cu un braț și după un timp a venit să-mi deschidă Jake.
-Ce are?- a întrebat imediat preocupat lăsându-mi spațiu să treac.
-Stai liniștit. Doar a adormit în mașină, dar nu am trezit-o. După meciul de azi a obosit- am răspuns intrâns și sprijinindu-i trupul fraged pe pat.
-Ok. Credeam că s-a simțit rău...- a spus Jake așezându-se pe par lângă corpul lui Isabella și mângâindu-i chipul.
-Ții mult la ea?- am întrebat zâmbind melancolic.
-Da... Știi, pentru șase ani nu ne-am văzut, iar acum că s-a întors de puțin nu vreau s-o pierd din nou- a răspuns el, iar eu m-am încruntat confuz.
-Cum adică nu v-ați văzut pentru șase ani?- am întrebat. El a oftat continuând s-o privească pe Isabella în timp ce eu așteptam un răspuns.
-Poveste lungă...- a spus pur și simplu și am înțeles că nu voia să vorbească despre asta, așa că am lăsat-o baltă.
-Eu atunci plec. Veniți azi în discotecă?- am întrebat înainte să ies.
-Da, n-am putea lipsi niciodată- a răspuns el, iar eu am încuvințat zâmbind și deschizând ușa ca mai apoi să ies.

ISABELLA'S POV

Am auzit niște zgomote care m-au trezit așa că am deschis ochii găsindu-i în fața mea pe Jake, Rachelle, David, Peter, Christian și Jonathan care mă priveau și șușoteau.
-Nu puteați face mai puțin zgomot?- am întrebat răbufnind și punându-mă în șezut.
-Bine te-ai trezit, dragoste- a spus David chicotind și apropiindu-se ca mai apoi să-mi lase un sărut dulce pe buz, căruia am răspuns.
-Cât e ceasul?- am întrebat ridicându-mă și îmbrățițând-o pe Rachelle. De mult nu ne mai petreceam o zi doar noi doi îmi lipsea să vorbesc cu prietena mea.
-Peste cinci minute luăm cina, iar apoi aveți două ore ca să vă pregătiți înainte să mergem în discotecă- a răspuns Jake.
-Să-mi bag picioarele. Să ne grăbim- am spus legându-mi părul într-un coc plus minus ordonat și aranjându-mi machiajul pe cât posibil ca mai apoi să deschid ușa. Au ieșit toți, iar eu am rămas ultima. Am început să fugim râzând ca nebunii spre sala de mese, iar cum am intrat directoarea ne-a aruncat o privire ciudată ca mai apoi să ne facă semn să ne așezăm.
Am ascultat continuând să râdem și salutându-ne prietenii de la internat și am început să mâncăm. Am auzit pe cineva tușind și am ridicat capul întâlnind ochii lui Jennifer care se holbau la mine dezgustați și furioși. I-am făcut cadou o mutră de dezaprobare și i-am aruncat o privire amenințătoare. Ea ș-a luat privirea întorcând-o din nou spre farfuria sa, iar eu am zâmbit satisfăcută continuând să mănânc.
La sfârșitul cinei le-am spus lui Jake și Thomas să lase camera liberă și le-am luat pe Rachelle, Denise și Alexandra târându-le în cameră ca să începem să ne pregătim. Eu m-am îndreptat repede spre baie ca să-mi fac un duș în timp ce Rachelle alegea hainele pe care le-am fi îmbrăcat.

***

M-am spălat repede și am ieșit din duș. M-am șters cât mai repede posibil și m-am îmbrăcat cu o fustă neagră care ajungea un pic mai sus de jumătatea coapsei, un dres negreu și niște tocuri negre. Peste o geacă neagră de piele și o geantă neagră în interiorul căreia am pus lucrurile esențiale.

 Peste o geacă neagră de piele și o geantă neagră în interiorul căreia am pus lucrurile esențiale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mi-am uscat părul cu phon-ul și l-am întins. Mi-am aranjat unghiile date cu ojă albă și m-am machiat cu mascara negru, fard negru, eye-liner și ruj roșu aprins.
Rachelle, însă, și-a pus o rochie albă mulată care ajungea la jumătatea coapsei și care îi stătea foarte bine. S-a încălțat cu niște tocuri negre care erau în contrast cu rochia.

Machiajul a fost asemănător cu al meu și și-a prins părul într-un coc lăsând libere două șuvițe de păr care îi cădeau în mod drăguț pe față

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Machiajul a fost asemănător cu al meu și și-a prins părul într-un coc lăsând libere două șuvițe de păr care îi cădeau în mod drăguț pe față.
Denise, însă, a optat în favoarea unei rochii albe mulate fără mâneci și cu decolteul în formă de inimă și cu niște tocuri de aceeași culoare care-i puneau în evidență formele și am zâmbit când mi-am amintit că și eu îmbrăcasem rochia aia la o petrecere.

Denise, însă, a optat în favoarea unei rochii albe mulate fără mâneci și cu decolteul în formă de inimă și cu niște tocuri de aceeași culoare care-i puneau în evidență formele și am zâmbit când mi-am amintit că și eu îmbrăcasem rochia aia la o pet...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

S-a machiat și și-a lăsat părul desfăcut după ce și-a făcut bucle lejere.
Alexandra a punctat pe o rochie scurtă neagră cu decolteu pe spate și niște tocuri negre.

Și-a prins părul într-o coadă înaltă și s-a machiat în mod simplu, anume doar cu eye-liner, mascara și un luciu de buze

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Și-a prins părul într-o coadă înaltă și s-a machiat în mod simplu, anume doar cu eye-liner, mascara și un luciu de buze.
M-am privit în oglindă mândră de munca mea și m-am uitat la ceas observând că eram puțin în întârziere.
-Haideți, să mergem- am spus deschizând ușa și ieșind repede din cameră urmată de prietenele mele.
Am ajuns în curte observând că erau toți prietenii noștri acolo așteptându-ne, inclusiv Arian și Jennifer.
-În sfârșit. Credeam că ați murit- a comentat Arian holbându-se la noi.
-Taci- am spus, iar el a încremenit aruncându-mi o privire urâtă.
M-am apropiat de iubitul meu și l-am sărutat.
-Trebuie să fiu gelos? Nu aș vrea ca vre-un băiat să-mi fure iubita- mi-a șoptit el lipindu-și fruntea de a mea și privindu-mă fix în ochi.
-Poate ar trebui- am răspuns apropiindu-mă de urechea lui pentru a mă face auzită, iar el a chicotit punându-și mâinile pe șoldurile mele și dându-mi un alt sărut, dar de data asta intensificându-l. Limbile noastre au început să danseze împreună până când am auzit o tuse prefăcută. M-am dresprins fără tragere de inimă observând-o pe Jennifer care ne privea urât.
-În seara asta fără alcool și fără băieți. Nu vreau să te văd nici sărutându-ți iubitul că mi-e scârbă doar să vă privesc. Respectă-mi regulile sau vei avea probleme- a spus ea. Eu am făcut un pas în față și i-am zâmbit fals.
-Taci- am spus și am depășit-o urcând într-o mașină neagră cu David și găsindu-mă între el și Arian.
Mi-am sprijinit capul pe pieptul iubitului meu, iar el mi-a dat un dulce sărut pe creștețul capului ca mai apoi să-mi învăluiască umerii cu un braț și să mă tragă mai aproape de el. L-am observat pe Arian încremenind în timp ce ne privea enervat. Mi-am luat privirea încercând să ignor privirea lui care-mi ardea pe piele și am închis ochii relaxându-mă și așteptând să ajungem la discotecă, sperând să fie cât mai repede posibil.

Capitolul de azi.
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now