CAPITOLUL 56

2.1K 141 12
                                    

Dimineața următoare m-am trezit din cauza alarmei. Am răbufnut întinzând mâna pe noptieră și oprind-o. Am deschis ochii dându-mi seama că Jake și Thomas nu erau în cameră. M-am pus în șezut dintr-o dată, observând că eram în întârziere.
Am răbufnit ridicându-mă din pat și privind pe fereastră.
Am înjurat când am văzut că ploua și cu calm am mers spre dulap. Am luat niște haine la nimereală și m-am îndreptat spre baie.
M-am dezbrăcat intrând sub jetul de apă. După ce m-am spălat cum trebuie, am ieșit și m-am îmbrăcat cu niște pantaloni de trening gri, un hanorac alb și niște adidași sport albi.

M-am pieptenat și m-am machiat, iar în acea dimineață am hotărât să-mi pun piercing-ul pe care mi-l dădusem jos înainte să mă urc în avion și pe care nu-l mai atinsesem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am pieptenat și m-am machiat, iar în acea dimineață am hotărât să-mi pun piercing-ul pe care mi-l dădusem jos înainte să mă urc în avion și pe care nu-l mai atinsesem.
Am scormonit în geantă în căutarea unei cutiuțe albastre, iar când am găsit-o, am deschis-o scoțând obiectul pe care îl căutam. Mi-am pus repede piercing-ul și m-am privit în oglindă pentru a controla dacă era totul în ordine.
Am luat ghiozdanul după ce am ascuns telefonul pe care nu-l uitam niciodată și am ieșit din cameră.
Am mers liniștită până la clasa de spaniolă și am bătut la ușă.
-Intră- a spus cineva.
Am deschis ușa și, cum profesorul m-a văzut, m-a privit plin de nervi.
-Domnișoară Brown, sunteți în întârziere de o oră și jumătate- m-a mustrat încrucișându-și brațele.
-Alarma a sunat târziu- am explicat mergând să mă așez lângă Thomas care îmi ținuse locul și punându-mi căștile.
Am luat un caiet și pixul începând să fac niște desene pe foaie fără a asculta propozițiile pe care trebuie să le repetăm.
La sfârșitul orei m-am ridicat punând totul la loc și am ieșit împreună cu Thomas, Alex, Denise și Caleb. Nu-l mai văzusem pe Jake, David, Rachelle, Christian și Jonathan așa că am hotărât să mă duc să-i caut.
-Mergeți. Eu vă ajung imediat- am spus colegilor mei de la internat. Nu-i consideram încă prieteni pentru că nu știam dacă puteam avea încredere în ei, dar într-un fel sau altul țineam la ei, chiar dacă n-aș fi recunoscut-o niciodată.
-Ok, dar încearcă să mu întârzii și la ora asta, altfel profesoara de engleză te omoară- m-a avertizat Denise.
-Stai liniștită. Pa- i-am salutat și m-am îndreptat spre curte. Am ieșit privindu-mă în jur, dar n-am văzut pe nimeni în afară de Rachelle așezată pe o bancă care era ocupată privind antrenamentele de fotbal.
M-am apropiat și m-am așezat lângă ea.
-Hey, totul bine?- am întrebat îmbrățișând-o.
-Totul în ordine. Mă gândeam doar la momentele pe care le-am petrecut împreună la Miami.- a răspuns ea zâmbind.
-Ne-am distrat o groază. Voi încerca pe bune să mă întorc și să sperăm cà se va rezolva totul- am asigurat-o.
-Sunt dispusă să te ajut, dacă asta îți va fi de folos- a spus ea oftând.
-Ceva ce poți face ar fi...- am recunoscut după ce m-am gândit pentru câteva minute.
-Spune-mi tot- a zis Rachelle atentă.
Eu am zâmbit și i-am explicat repede ceea ce trebuia să facă. Ar fi fost foarte amuzant, simțeam asta.
-Vei reuși s-o faci?- am întrebat la urmă.

-Contează pe asta, dragă. Acum ridică-te și fugi pentru că parașuta aia de Jennifer vine spre tine și nu pare bine dispusă- a răspuns ea împingându-mă de pe bancă. Am încuvințat și repede m-am dus spre ușa internatului. Am intrat și m-am îndreptat spre clasa de engleză.

***

Am intrat repede în clasă și am emis un oftat de ușurare observând că profesoara McQueen nu ajunsese încă. Nu știam ce ar fi făcut, dar cu siguranță nimic normal.
M-am dus să mă așez lângă Thomas, ca de obicei, și i-am zâmbit.
-Deci... Am auzit că ai vorbit cu Arian- a spus el după puține secunde.
-Cum se aud repede zvonurile- am spus ridicând ochii la cer.
-De fapt, el mi-a zis. Suntem cei mai buni prieteni, ne cunoaștem dintotdeauna, l-aș fi omorât dacă nu mi-ar fi zis- a spus Thomas.
-Da, am vorbit și am hotărât să încercăm să fim prieteni și să mergem de-acord, chiar dacă nu știu pentru cât va dura- am recunoscut luând un caiet și un pix și punându-l pe bancă.
-După mine vă veți înțelege foarte bine. La urma urmei semănați mai mult decât credeți- a comentat Thommy.
-Cum sa nu- am spus ironică, iar Thomas era pe punctul de a replica, dar cineva a dat cu pumnul în banca mea.
Am întors repede capul găsind o Jennifer plină de draci. M-am încruntat privind-o și nu înțelegând motivul acțiunilor sale.
-Isabella Brown, te avertizez să stai departe de Arian. Nu te mai apropia de el sau ai putea să regreți- a mârâit cu dispreț.
-Și de ce ar trebui s-o fac?- am întrebat privind-o curioasă să-i aud motivațiile.
-Pentru că un băiat ca el nu poate sta cu o nenorocită ca tine. El merita mai mult, de exemplu pe mine- a răspuns ca și cum ar fi lucrul cel mai evident de pe pământ.

-Noi nu suntem împreună, suntem doar prieteni, iar el nu stă cu tine din câte îmi spun ceilalți- am spus încrucișându-mi brațele la piept.
-Nu pentru moment, dar în curând vei vedea că el va fi al meu- a replicat ea strângând pumnii.
-Persoanele nu sunt obiecte, iar pe fruntea lui Arian nu e tatuat 'proprietatea lui Jennifer, așa că eu voi continua să încerc să-i fiu prietenă... Că tu vrei sau nu- am conclus discursul înainte ca profesoara McQueen să intre.
Jennifer mi-a aruncat o privire ucigătoare și s-a dus să se așeze la locul ei.
-Las-o în pace. E doar nebună- mi-a șoptit Thomas la ureche.
-Asta știam- am recunoscut făcându-l să chicotească ca mai apoi să ne îndreptăm atenția spre profesoara McQueen care se pusese să facă piruete în mijlocul clasei fără motiv.
Am pufnit în râs la acea scenă făcând-o pe profesoară să se oprească.

-Ce e de râs, Isabella?- a întrebat cu un zâmbet pe chip.
-Mă întrebam care este motivul pentru care dumneavoastră făceați piruete în mijlocul clasei în loc să începeți ora- am răspuns continuând să râd.
-Vă arătam progresele pe care le-am făcut la cursul de dans la care particip- a spus ea reîncepând să facă piruete.
Ora am petrecut-o cu profesoara care ne arăta pași de dans, iar eu care râdeam făcând glume, în timp ce Jennifer amenința că se duce să mă spună la directoare.
La urmă am reușit să mă trimită afară din clasă și am mers în curte așezându-mă pe bancă.
-Scoasă afară?- a întrebat o voce făcându-mă să tresar.
-Dar tu nu ști să te prezinți fără să-mi provoci un infarct?- am întrebat aruncându-i o privire ucigătoare lui Arian care a chicotit.
-Îmi place să văd când te speriu- a recunoscut. Am răbufnit dându-mi ochii peste cap și m-am apropiat ca să-l îmbrățișez.
-Deci... Ce cauți aici?- a întrebat el zâmbindu-mi, iar eu n-am putut să nu-i răspund la zâmbet.
-Profesoara McQueen m-ar scos afară din clasă pentru că eu continuam să fac glume despre progresele care le-a făcut la cursul de dans la care participă- am răspuns făcându-l să chicotească. La urmă, am continuat să vorbim până la sunarea clopoțelului înțepându-ne reciproc.

Capitolul de vinerea trecută!
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now