CAPITOLUL 99

2.1K 139 1
                                    

-Ești sigur că pot să rămân să dorm?- l-am întrebat pe Arian așezându-mă pe patul camerei sale.
-Babe, ți-o repet pentru a suta oară: poți rămâne- a spus Arian oftând, iar eu am chicotit încuvințând și apropiindu-mă de dulapul său, deschizându-l.
-Ce faci?- a întrebat Arian încruntându-și fruntea în timp ce privea fiecare micp mișcare de a mea.
-Controlez dacă ascunzi vreo fată. După tine?- am întrebat ironică, iar el a chicotit scuturându-și capul și aruncându-se pe pat.
-Babe, înțeleg că ești geloasă și te pot înțelege pentru că, la urma urmei, cine rezistă la un băiat frumos ca mine? Dar, revenind la noi... Nu cred că în dulap aș reuși să ascund o fată- a spus Arian, iar eu m-am grăbit să mă întorc în direcția sa și să-l incinerez cu privirea.
-Arian, taci, pentru că de fiecare dată când deschizi gura e doar pentru a spune tâmpenii- am spus apucând un hanorac negru și dispărând în baie, închizând ușa cu cheia.
Era incredibil cum acel băiat reușea să mă irite și era și mai incredibil faptul că eu iubeam felul în care o făcea. Îmi plăcea când folosea acel ton enervant, iar rânjetul pe care îl avea pictat pe chip când o făcea. Dar, la urma urmei, eu iubeam fiecare detaliu de-al său, fie el o calitate sau un defect... Îl iubeam așa cum era.
Cine eram eu pentru a-i schimba caracterul? Cine eram eu pentru a încerca să-l transform? Nu eram nimeni.
Pentru multe fete Arian nu era băiatul dulce, grijuliu, romantic, ascultător, dar pentru mine era mult mai mult decât atât. Era viața mea, lumea mea și dacă el ar fi plecat tot ceea pe ce începeam să mă bazez s-ar fi dus în mii de bucățele.
M-am trezit din gândurile mele dezbrăcându-mă ca apoi să-mi pun hanoracul lui Arian care îmi ajungea până la jumătatea coapsei făcând în așa fel încât să mă pierd în ea din cauza diferenței de măsură. Imediat parfumul băiatului pe care-l iubeam m-a invadat, iar eu am închis ochii bucurându-mă de acea senzație.
Am ieșit din baie cu hainele mele în brațe, găsindu-l pe Arian doar în boxeri, trimițând mesaje cuiva și nu am putut decât să mă opresc să-i privesc corpul atletic și atrăgător. Auzindu-mă, băiatul a ridicat privirea analizându-mă din cap până-n picioare cu ochii săi adânci și nu am putut decât să mă simt stânjenitor sub privirea sa. El și-a dat seama și Mi-a adresat un zâmbet dulce în timp ce se ridica lăsând telefonul pe noptieră și venind în direcția mea.
-Ești al naibi de sexy cu hainele mele, iubire- mi-a șoptit la ureche când a fost în fața mea, iar eu m-am înfiorat din cauza acelui contact, în timp ce inima mea pierdea o bătaie. El a chicotit îndepărtându-se în timp ce îmi lui hainele din mâini și le lăsa pe un scaun de-acolo.
-Ești supărată pe mine?- a întrebat Arian mângâindu-mi obrazul, iar eu m-am încruntat.
-De ce ar trebui să fiu?- am replicat chicotind în timp ce eu mă îndreptam spre pat întinzându-mă pe spate.
L-am auzit pe Arian ajungându-mă și m-am băgat sub pături, stingând lumina.
-Ai vre-un plan pentru mâine?- a întrebat Arian înfășurându-mi corpul cu brațele sale pline de mușchi și strângându-mă la piept.
-Mâine ies la prânz cu David- am răspuns, iar la acele cuvinte el a încremenit.
Și de ce ieși la prânz tocmai cu David?- a întrebat el rece desprinzându-se de mine. M-am încruntat din cauza tonului vocii sale și m-am desprins întorcându-mă în direcția sa, punându-mă în șezut.
-Arian, pot să știu și eu ce te apucă?- am întrebat iritată încucișându-mi brațele la piept.
-Trebuie oare să-ți amintesc că David e fostul tău? Și trebuie și să-ți amintesc că tu ești iubita MEA?- a replicat Arian ridicându-se din pat și aruncându-mi o privire plină de nervi.
-Faptul că sunt iubita ta nu mă oprește din a ieși cu un vechi prieten de-al meu. Și-ți amintesc că și David e cu cineva, cum și eu sunt, așa că evită scenele astea- am răspuns iritată ajungându-l și punându-mă în fața sa.
Arian a răbufnit trecându-și o mână prin păr, dar apoi s-a apropiat îmbrățișându-mă.
-Scuze... Doar că nu vreau ca cineva să te ia de lângă mine- a șoptit el în timp ce cu o mână îmi mângăia părul lung și blond.
-Arian, nimeni nu mă va lua de lângă tine pentru că eu te iubesc și asta nimeni nu va reuși să o schimbe- am spus punându-mi mâinile pe obrajii băiatului.
-Te iubesc- a răspuns el ca apoi să se apropie și facă în așa fel încât buzele noastre să se întâlnească. Limbile noastre au început să danseze în timp ce pășeam în spate ajungând din nou întinsă pe spate. Arian s-a întins peste mine, sprijinindu-și coatele de-o parte și de alta a capului meu ca să nu mă strivească cu greutatea sa în timp ce limbile noastre nu încetau din a dansa împreună. Mi-am dus brațele în spatele gâtului său, iar când ne-am desprins pentru a primi aer, i-am zâmbit.
-Atunci mâine o să vin cu tine și te duc într-un loc fain- a spus Arian întinzându-se din nou sub pături târându-mă cu el.
-Ok- m-am limitat să răspund ca să mă strâng la pieptul său și să închid ochii.
-Noapte bună iubire- a șoptit Arian lăsându-mi un sărut dulce pe buze.
-Somn ușor- am răspuns ca apoi să adorm cu un zâmbet dulce pe chip.

***

Dimineața următoare am deschis ochii din cauza luminii care provenea de pe geam și m-am privit în jur. Am străbătut din nou cu mintea evenimentele de seara trecută și m-am întins, dându-mi seama că Arian nu mai era întins lângă mine.
M-am ridicat încet din pat aranjându-mi hanoracul și am hotărât să-mi fac un duș.
M-am apropiat de dulap luând un tricou de-al lui Arian și o pereche de pantaloni de trening ca apoi să intru în baie.
M-am dezbrăcat intrând în duș și după ce m-am spălat cum trebuie am luat un prosop curat pe care l-am găsit atârnat în baie și m-am șters. M-am îmbrăcat repede și mi-am șters părul ud.
După ce am scormonit în diferitele sertare, am găsit o periuță nouă de dinți. Am scos-o din ambalaj și m-am spălat repede pe dinți, ca apoi să ies din baie după ce am pus-o în ordine.
Am coborât scările intrând în bucătărie unde Arian era întors cu spatele ocupat să pregătească micul dejun, doar cu o pereche de skinny pe el. Am rămas în tocul ușii să privesc acea scena pentru câteva minute, apoi am hotărât să intru.
-Bună ziua băiat sexy- l-am salutat bucuroasă apropiindu-mă și lăsându-i un sărut dulce pe buze, la care el nu a ezitat să răspundă și să-l intensifice.
-Băiat sexy?- a repetat el cu un rânjet enervant pe chip, iar eu am ridicat ochii la cer chicotind.
-Ce prgătești bun?- am întrebat desprinzându-mă și mergând să mă așez la masă, privindu-mă în jur.
-Pancakes- a răspuns el pur și simplu ocupat cu gătitul, iar eu am încuvințat în liniște.
-Unde sunt ceilalți?- am întrebat rupând liniștea plăcută care se crease între noi.
-Mama și tata sunt la muncă, iar ce Denise a dus-o pe Keily în parc- a răspuns Arian ca apoi să se întoarcă cu două farfurii în mâini.
-Iată aici micul dejun pentru iubita mea superbă- a anunțat Arian punându-mi farfuria pe masa în față, iar eu l-am mulțumit începând să mănânc. Arian s-a așezat în fața mea, la masă, și a început și el să mănânce.
-Ce facem azi?- am întrebat curioasă continuând să mănânc.
-Pentru îneput te duc la internat așa te poți schimba, apoi mergem să facem o tură rapidă. După trebuie să mergem la prânz cu prietenașul tău și te duc într-un loc- mi-a explicat Arian pe scurt.
-Chiar un program fain, domnișorule Jonson- m-am complimentat terminându-mi micul dejun și punându-mi ambele mâini pe masă.
-Vă mulțumesc- a spus Arian întinzându-se și lăsându-mi un sărut rapid pe buze ca apoi să ia farfuriile și punându-le în mașina de spălat vase.
-Acum mă duc să mă schimb și după ieșim. Fii cuminte, mica și dulcea mea rebelă- a spus Arian, iar eu m-am ridicat zâmbind și apropiindu-mă, făcând în așa fel încât buzele noastre să se întâlnească.
Nu mă săturam nicioadată de buzele sale atât de moi care se mișcau în sincronie cu ale mele, de limba sa care se juca cu a mea, explorând fiecare din ele gura celuilalt, și nu mă săturam niciodată de el. Nu mă săturam niciodată de fiorii care îmi invadau corpul sub atingerea acelui băiat și nu mă săturam de fluturașii din stomac care se distrau să danseze când el era cu mine. Nu mă săturam de Arian și nu m-aș fi săturat niciodată.

Capitolul de azi!
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now