CAPITOLUL 114

1.4K 106 23
                                    

-Ați rezolvat?- a întrebat Thomas intrând pe ușă, urmat de Denise, punându-se în fața mea cu fețe curioase.
-Nu- am răspuns oftând în timp ce mă ridicam din oat, depășindu-i și îndreptându-mă spre baie.
M-am gândit din nou la buzele lui Arian care de-abia le atingeau pe ale mele, la atingerea sa și la îmbrățișările sale și m-a invadat o senzație de pustietate, dar mi-am scuturat capul înlăturându-mi gândurile și am intrat închizând ușa în urma mea.
M-am pus în fața oglinzii oftând și mi-am limpezit fața ca apoi să mă spăl oe dinți. M-am machiat acoperind cearcănele și mi-am pieptănat părul lăsându-l desprins.
Am aranjat baia și am ieșit, găsindu-l pe Thomas întins pe spate pe pat, cu capul pe perină.
-Ce program ai în seara asta?- l-am întrebat grăbindu-mă să-mi iau pijamalele alcătuite dintr-o pereche de pantaloni scurți gri și un hanorac negru care ajungea puțin deasupra buricului.
-Vin Arian și Caleb- a răspuns el, iar eu am încuvințat gândindu-mă că de mult nu-mi mai petrecusem o seară cu prietenii mei, iar mustrarile de conștiință pentru a-i fi trascurat și-au făcut simțită prezența.
-Ok- m-am limitat să răspund și m-am dezbrăcat schimbându-mă repede.
-Acum trebuie să plec. Ne vedem- l-am salutat apropiindu-mă pentru a-l pupa pe obraz și după ce am luat geanta am ieșit din cameră îndreptându-mă spre cea a lui Denise.
Am bătut la ușă și a venit să-mi deschidă Crystal care mi-a zâmbit, iar eu m-am aruncat imediat pe ea, îmbrățișând-o.
-Și tu mi-ai lipsit- a chicotit ea răspunzând la îmbrățișare, iar eu am urmat-o.
Când ne-am desprins am mers s-o îmbrățișez pe Denise, iar la urmă m-am uitat în jur: pe jos, în cerc, fuseseră poziționate niște perini și niște pături, iar în mijloc erau câteva sticle de bere și vodkă.
M-am holbat la Crystal care purta o pereche de pantaloni scurți roz și un tricou alb în timp ce Denise purta un maieu și niște pantaloni de trening.
-Ați comandat pizza?- a întrebat Crystal.
-Da, peste puțin le vor livra- a răspuns Denise aruncându-se pe perinile de pe jos, urmată de noi.
Am început să vorbim până când cineva a bătuta la ușă. M-am ridicat în grabă și am deschis ușa, din spatele acesteia apărând o fată cu niște cutii de pizza în mâini.
După ce am plătit, le-am luat trântindu-i ușa în față și m-am întors la prietenele mele întinzând fiecăreia o cutii ca apoi s-o deschid pe a mea începând să mănânc.
-E delicioasă- a spus Denise cu gura plină, jar eu am chicotit, de-acord.
A luat o sticlă de bere începând să bea și am continuat să vorbim.
-Cum merg lucrurile între tine și Arian?- a întrebat dintr-odată Crystal, iar eu m-am blocat începând să mestec mai încet.
-Ne-am certat- am răspuns oftând, iar eași-a strâns buzele privindu-mă cu părere de rău.
-Iar între tine și David cum merge?- am schimbat repede discursul, iar un zâmbit i-a luminat chipul.
-Foarte bine... Peste o săptămână o să se întoarca la Miami, iar eu o să-l urmez cum termin școala- a răspuns ea, iar eu m-am limitat să încuvințez îndreptându-mi atenția asupra sticlei de bere, cutia de pizza fiind acum goală.
-Și eu vreau o poveste de iubire ca a voastră- s-a plâns Denise făcând bot, iar la auzul acelor cuvinte am zâmbit amuzată, alături de Crystal.
-Va sosi momentul tău, și va fi cel mai frumos moment din viața ta- i-am răspuns, iar ea a zâmbit fericită bătând din mâini.
După câteva minute m-am ridicat luând telefonul și l-am conectat la radio ridicând volumul la maxim și dând drumul la melodii la întâmplare.
-Ce faci?- a urlat Crystal pentru a sovrasta muzica în timp ce mă privea confuză, dar eu m-am limitat să iau o sticlă de bere și să o beau în timp ce dansam pe ritmul muzicii.
Imediat după mi s-a alăturat și Denise, iar apoi Crystal.
Ceva timp mai târziu, eu dansam pe pat râzând ca o nebună în timp ce încarcam să nu răstorn sticla de vodkă mentolată pe care o țineam în mână. Denise era întinsă pe jos în timp ce se holba la tavan și indica ceva ce doar ea putea vedea, iar Crystal murmura cuvinte fără sens ca apoi să pufnească în râs și să râdă la glumele sale idioate.
-Ca atunci când eu și David am făcut sex... A fost uimitor. Nu urlasem nicioadată atât de mult- a spus Crystal, iar eu am pufnit în râs și mai tare, căzând din pat și trâtind curul de pământ, în timp ce vodka se răsturna pe jos.
-La dracu... Uite ce-am făcut- m-am plâns râzând ca apoi să beau o gură din sticlă.
Câteva minute mai tãrziu am auzit bătând la ușă și m-am ridicat clătinându-mă spre aceasta și deschizând-o în timp ce beam o gură de vodkă.
-Puteți face liniște. Noi încercăm să dormim- a spus o fată, iar drept răspuns am pufnit în râs, scuipându-i în față vodka pe care o aveam în gură. La acea scenă și Crystal a început să râdă aruncându-se pe jos și s-a adăugat și Denise, în timp ce eu îi trânteam ușa în față, dar am fost obligată să o deschid imediat la loc din cauza bătăilor puternice.
-Ce dracu vrei? Mi se pare ca ți-am dat de înțeles că...- am început să vorbesc, dar m-am oprit când am întâlnit ochii lui Arian care mă priveau severi.
-Arian... Vrei să ni te alături?- am întrebat lăsându-l să intre.
-Sunteți și voi- am exclamat privindu-i pe Thomas și Caleb care au răbufnit trecându-și o mână prin păr.
-Ce faceți?- a întrebat Arian deconectând muzica din sistem.
-Ne distram înainte să vii tu- am răspuns zâmbind în timp ce înghițeam o altă gură de vodkă, dar imediat după, Arian mi-a smuls sticla din mână spărgând-o în mii de bucăți pe jos.
-Nu mai bea. Ajunge pe ziua de azi- mi-a impus, iar eu m-am încruntat clătinându-mă pentru a merge să iau ultima sticlă de vodkă și deschizând-o, întorcându-mă să beau.
-Du-te la Jennifer... Sunt sigură că ea te va primi cu brațele deschise. Sau poate ar trebui să spun cu picioarele deschise- am replicat ca apoi să pufnesc în râs la gluma mea, urmată de Denise care mi-a dat cinciul.
Am căzut pe jos, încă râzând, iar sticla s-a răsturnat pe hainele mele. Am răbufnit ridicându-mă, dar înainte să pot face un alt pas, Arian m-a luat pe sus târându-mă în baie și băgându-mă în duș.
-Jur că dacă îndrăznești să deschiz robinetul te om...- n-am apucat să termin că jetul de apă înghețată m-a izbit. La început m-am opus încercând să ies, dar Arian mă oprea, apoi m-am lăsat să alunec pe jos, strângând genunchii la piept, în timp ce tremuram de frig.
Arian a oprit robinetul înfășurându-mi corpul cu un prosop, iar eu m-am ridicat ieșind din duș.
O senzație de vomă m-a făcut să alerg spre wc, lăsându-mă pe jos n fața acestuia, vomitând, în timp ce o mână îmi ținea părul.
-Va fi o noapte lungă- a oftat Arian, iar înauntrul meu nu am putut face altceva decât să fiu de-acord.

JUR CĂ DACĂ MAI VĂD UN SINGUR COMENTARIU CU 'NEXT' SAU ORICE CARE SĂ AIBE ACELAȘI ÎNȚELES, ȘTERG CARTEA.
NU MAI ȘTIU ÎN CE LIMBĂ SĂ V-O SPUN: PE FRUNTEA MEA NU SCRIE GOOGLE TRANSLATE. DACĂ VREȚI TRADUCEREA INSTANTANEU, INTRAȚI PE GOOGLE TRANSLATE ȘI FACEȚI COPY-PASTE LA CAPITOLUL ÎN ITALIANĂ ȘI AM REZOLVAT.
DEJA M-AM SĂTURAT. DACĂ NU PRIMIȚI UN RĂSPUNS LA COMENTARIILE DE GENUL ACESTA, NU VĂ ÎNTREBAȚI DE CE. AM REPETAT DE N-ȘPE MII DE ORI ACEST LUCRU, IAR EU URĂSC SĂ REPET UN LUCRU DE DOUĂ ORI. DECI ORI INCETAȚI ORI NU VEȚI MAI AVEA CE COMENTA.
NU ÎMI PLACE SĂ MĂ COMPORT AȘA CU VOI, VĂ ÎNȚELEG CĂ SUNTEȚI CURIOȘI, DAR ÎNȚELEGEȚI-MĂ ȘI VOI CĂ SUNT ȘI EU O FIINȚĂ UMANĂ.
CUM VOI AVEȚI O VIAȚĂ A VOASTRĂ PRIVATĂ, AȘA AM ȘI EU UNA A MEA.
Eu încerc să traduc când și cum pit, dar nu mereu am dispoziția sau ocazia s-o fac. Mi-am luat un angajament și v-am mai spus că-l voi duce la capăt, dar am și eu nevoie de timpul meu.
Îmi pare rău dacă v-a deranjat cu ceva ceea ce am spus anterior, dar vreau să înțelegeți. Nu știu când voi posta următorul capitol, dar dacă îmi scrieți 'next' nu mă ajutați deloc, ba chiar mă stresați și mă presați. Știu foarte bine că așteptați cu nerăbdare finalul cărții, dar, repet, nu pot traduce non-stop.
Sper să fi fost destul de clară.
Vă pupăm❤

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now