CAPITOLUL 119

1.4K 89 1
                                    

M-am trezit din cauza unui miros înțepător care m-a copleșit și, neatentă, m-am întins deschizând ochii și observând razele ușoare de soare care intrau prin geamul deschis.
Mi-am plimbat privirea asupra așternuturilor deasupra mea, încă adormită, iar imaginile de ieri seară mi-au invadat mintea.
Un zâmbet și-a făcut loc pe buzele mele și am închis ochii, simțind încă parfumul lui Arian în aer și, din instinct, mi-am dat seama că el nu dormea.
M-am pus în șezut întrebându-mă unde ar putea fi și m-am ridicat din pat, dar un oftat mi-a părăsit buzele când am simțit o durere invadându-mi partea de jos a abdomenului.
Am inspirat adânc și m-am întors spre pat, unde o pată de sânge se afla pe așternuturi.
Am răbufnit îmbrăcând încet lenjeria intimă de ieri seară și am început să caut în sertare ca să găsesc niște așternuturi curate.
Când în sfârșit le-am găsit, m-am îndreptat spre pat, dându-le jos pd cele murdare și punându-le în coșul cu rufe murdare, și le-am întins pe cele curate care aveau parfumul lui Arian.
Când am terminat de aranjat patul, am mers în baie și m-am dezbrăcat, intrând sub jetul de apă caldă care m-a făcut să-mi relaxez mușchii, în timp ce gândurile îmi reveneau în minte.
Nu programasem ca ieri seară să-mi pierd virginitatea, dar auzisem că lucrurile neprogramate erau cele mai frumoase.
Simțeam încă buzele lui Arian pe trupul meu, mâinile sale puternice dar plăcute care mă țineau ca și cum aș fi lucrul cel mai prețios din lume, parfumul său care umplea aerul, ochii săi care mă priveau plini de dorință și iubire, trupul său atât de aproape de al meu...
Am zâmbit la acele amintiri și mi-am terminat repede dușul, ca mai apoi să opresc jetul de apă, întinzându-mi mâna pentru a apuca un prosop.
L-am luat și mi l-am înfășurat în jurul corpului și cu altul mi-am înfășurat părul lung și blond. M-am apropiat de oglindă și am deschis un sertar, găsind o periuță de dinți nouă, încă ambalat și am deschis-o.
M-am spălat pe dinți și mi-am pieptănat părul, împletindu-l.
Am ieșit din baie și am deschis geamantanul, luând lenjeria intimă din dantelă albă și după ce mi-am dat jos prosopul, am îmbrăcat-o.
Am auzit un zgomot venind de jos și, încruntându-mă, am deschis ușa canerei, îndreptându-mă spre scări cu picioarele goale. Am coborât încet, ajungând în tocul ușii sufragerie unde Arian era ocupat să aranjeze masa îmbrăcat doar în boxeri.
Am zâmbit la acea scenă și, încet, am intrat cu un zâmbet pe buze.
El și-a ridicat privirea, studiindu-mi corpul ca apoi să-mi întâlnească privirea.
-Bună dimineața, iubire- m-a salutat apropiindu-se ca apoi să-și așeze mâinile pe șoldurile mele și să-mi lase un sărut pe buze, la care am răspuns.

-Bună dimineața- am răspuns la salut, la câțiva milimetri de buzele sale, isr el a zâmbit, desprinzându-se și întorcându-se să aranjeze masa.
-Tu ai pregătit toate astea?- am întrebat indicând masa plină de mâncare.
-Da... Haide, stai jos, să mâncăm- a răspuns el așezându-se, iar eu am luat loc lângă el, ca apoi să iau un cupcake acoperit de Nutella și mușcându-l.
-Trebuie să mă înveți să-i pregătesc... Sunt delicioși- am spus mestecând cu gura plina, gustând acele bunătățuri, iar el a chicotit.
-Mersi. Dacă vrei, te învăț dupaia... Și așa lecțiile aproape sigur au început deja și ar fi inutil să ne prezentăm în întârziere- a spus Arian, iar eu am zâmbit fericită, încuviințând repede, în timp ce-mi terminam cupcake-ul, sorbind din cappuccino-ul cald.
-Cât e ceasul?- am întrebat continuând să mănânc, iar Arian a luat telefonul, deblocându-l și întorcându-l spre mine.
'11.30 A.M.' am citit și am încuviințat, mulțumindu-i lui Arian, făcând ca în cameră să se aștearnă o liniște plăcută.
-Am schimba așternuturile patului tău... Celelalte erau murdare- i-am spus lui Arian, ușor stânjenită, iar el a rânjit, încuviințând, în timp ce îmi arunca o căutătură curioasă.
-Stai liniștită, iubire- a spus el apropiindu-se pentru a-mi lăsa un sărut pe frunte, iar eu mi-am înfășurat brațele în jurul gâtului, strângându-l într-o îmbrățișare.
-Te iubesc- i-am șoptit, iar el a inspirat punându-și mâinile în mod delicat pe șolduri, în timp ce mă ridica, făcându-mă să mă urc pe el.
-Și eu te iubesc- a răspuns el, lăsând ca vârful degetelor pe abdomenul meu descoperit, ca apoi să treacă la coapsă.
-Sper că nu țe-am rănit prea tare ieri- a spus el la un moment dat, punându-și mâna caldă pe spatele meu gol pentru a mă trage mai mult spre el, iar eu am zâmbit scuturându-mi capul.
-Nu... M-a durut puțin, dar cred că r normal, fiind prima dată- am răspuns trecându-mi un deget pe tatuajele de pe pieptul său.
-Ce zici dacă facem a doua repriză?- a întrebat Arian zâmbind pervers, iar eu i-am dat un pumn ușor per umăr.
-Stăpânește-ți hormonii, domnișorule Jonson- am replicat chicotind, iar el mi s-a alăturat ridicându-se de pe scaun și ținându-mă în brațe, în timp ce eu îmi înfășuram picioarele în jurul taliei sale.
-Ești foarte sexy îmbrăcată- a spus Arian cu un zâmbet amuzat întipărit pe față, ieșind din sufragerie și îndreptându-se spre bucătărie, unde m-a așezat pe suprafața rece a dulăpiorului.
-Nu te obișnui cu asta- am răspuns, iar el a chicotit dându-mi o palmă ușoară pe fund care m-a făcut să tresar.
-Arian Jonson... Nu îndrăzni să-mi atingi din nou curul- l-am avertizat, coborând cu o săritură de pe dulăpior, în timp ce mă duceam lângă el, studiind ingredientele pe care le poziționa pe blat.
-Altfel ce se întâmplă?- a întrebat el punându-se în spatele meu și făcând presiune cu corpul său pe al meu, lăsându-mi niște săruturi delicate pe umăr.
-Altfel furia mea se va abate asupra ta și nu va fi plăcut- am spus în ton amuzat, iar el a chicotit, înfășurându-mi corpul cu brațele sale puternice, strângându-mă la pieptul său, inspirându-mi parfumul.
-Nu mă lăsa... Niciodată- mi-a șoptit, iar eu, la acele cuvinte, m-am întors spre el înfășurându-mi brațele în jurul taliei sale, strângându-l tare.
-Nu o voi face. Niciodată. Eu am nevoie de tine ca să continui să trăiesc. Nu pot să respir dacă tu nu ești lângă mine și nu știu ce vom face când mă voi întoarce la Miami...- am răspuns închizând ochii și pierzându-mă în acea îmbrățișare în timp ce simțeam mâinile lui Arian trasmițându-mi căldură.
-O să reușim, iubire. O să reușim- a spus pupându-mă pe creșteț.
-Știi că mai trebuie să mă înveți cum să fac pancakes?- am întrerupt liniștea la un moment dat, iar Arian a râs ușor, desprinzându-se.
-Atunci, să începem- a spus el făcându-mi și punându-mă lângă el, iar eu am zâmbit.
Arian a pus diferitele ingrediente în castron, explicându-mi exact fiecare mișcare, în timp ce eu învârteam și ascultam cu atenție.
În viața mea nu mi-aș fi imaginat niciodată că într-o zi aș fi început să iau lecții de gătit.
Dacă mi-ar fi spus-o cu cinci luni în urmă aș fi pufnit în râs, dar îmi plăcea această schimbare pe care o avusesem.
Poate că să vin la Londra fusese unul din lucrurile cele mai frumoase care mi se întâmplase... Îl întâlnisem pe Arian, persoana căreia îi dăruisem inima, îi întâlnisem pe Denise, Thomas și Caleb care erau niște prieteni uimitori și care mă învățaseră ce înseamnă cu adevărat prietenia, o întâlnisem pe directoarea Sarah care, la urma urmei, mereu își făcuse griji pentru mine, o întâlnisem pe surioara lui Arian, Keily, care mă cucerise cu simpatia ei, o cunoscusem pe Crystal, care era fata perfectă pentru David...
Îmi petrecusem atâta timp în avel oraș că aproape că-mi părea rău că trebuia să plec, dar știam că locul meu era la Miami, unde mă așteptau Jake, Rachelle, Christian, Jonhatan, Peter, iar în scurt timp s-ar fi adăugat și David.
Nu m-aș fi gândit niciodată că într-o zi i-aș fi mulțumit mamei pentru că mă trimisese într-un internat la Londra.
-La ce te gândești?- a întrebat Arian mângâindu-mi umărul.
-Îți aduci aminte primele mele zile în internat?- l-am întrebat continuând să amestec ingredientele cu un zâmbet pe chip.
-Desigur. Fiecare zi la directoare...- a râs el, iar eu m-am alăturat lui, încuviințând.
-Momentele cele mai frumoase au fost când aproape am omorât-o pe Jennifer- mi-am amintit, continuând să râd.
-Cum să uit toate dățile în care s-a dus la cabinet din cauza ta. Asistenta, de fiecare dată când o vedea intrând, voia să se sinucidă. Nici ea nu o suportă- a comentat Arian, iar eu am pufnit în râs, încetând să mai învârt.
Am continuat să ne pierdem în amintiri, în timp ce puneam aluatul în cuptor.
-Eu mă duc să mă îmbrac- i-am spus lui Arian, dar el mi-a blocat strada, zâmbind.
-De ce nu mai rămâi puțin timp așa? Așa mă concentrez mai bine- a replicat Arian, iar eu am ridicat o sprânceană, amuzată.
-Serios?- am replicat lungindu-mi mâna spre un ou care rămăsese pe blat.
-Da- a spus Aria, iar imediat dupaia am luat oul, spărgându-l deasupra capului său.
-Cum ai îndrăznit?- a întrebat apropiindu-se amenințător de mine și, înainte ca el să poată face ceva, am fugit din strânsoarea sa, dar imediat dupaia am simțit un praf alb așezându-se pe corpul meu.
-Făină? Glumești, nu-i așa?- am întrebat în timp ce apucam alte ingrediente și le aruncam spre Arian, el făcând același lucru.
M-am apropiat de el și  sărit pe spatele lui, înfășurându-i gâtul cu brațele mele.
-Rebelă mică ce ești... Uite ce am făcut- a spus el, iar eu m-am privit în jur, observând condițiile dezastroase în care se afla bucătăria.
-Cred că ar trebui să ne apucăm de treabă- am spus, iar el a chicotit încuviințând. -Crezi bine- a replicat el la urmă.

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now