CAPITOLUL 54

2K 140 16
                                    

Am eliberat ceva loc în dulap ca Jake să-și aranjeze hainele fiindcă ar fi rămas aici pentru două săptămâni sau mai bine. Când am terminat l-am ajutat să-și aranjeze lucrurile și am pus valiza sus lângă a mea.

-Deci, mai ai nevoie de o îmbrățișare- a întrebat Jake așezându-se pe patul meu și zâmbindu-mi.
M-am apropiat și l-am îmbrățișat, iar el m-a învăluit cu brațele sale pline de mușchi. Țin foarte mult la Jake, mult mai mult decât își pot imagina persoanele. Este fratele meu... Adică, ce soră nu-și iubește fratele meu? Eu am fost norocoasă să am unul așa de dulce și protector cu mine și nu l-aș putea abandona niciodată.
-La ce te gândești?- a întrebat Jake privindu-mă curios.
-La nimic special, doar la faptul că te iubesc și că mi-a fost dor de tine- am răspuns sinceră.
-Și tu. Acum, însă, pregătește-te că trebuie să te duci la lucru- a spus el, iar eu am răbufnit. -Ce câcat!- am comentat și m-am ridicat de pe pat mergând spre dulap. Am luat niște haine la nimereală și m-am dus în baie. Fiindcă făcusem educație fizică ni s-a părut oportun să-minfac un duș și așa am și făcut. Când am terminat, m-am îmbrăcat cu niște blugi negri tăiați și un hanorac gri de la Adidas. M-am machiat și m-am pieptenat strângându-mi părul într-o ceapă plus minus ordonată și m-am încălțat cu o pereche de Adidas albe.

 M-am machiat și m-am pieptenat strângându-mi părul într-o ceapă plus minus ordonată și m-am încălțat cu o pereche de Adidas albe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am ieșit din baie găsindu-i în fața mea pe Thomas intins pe patul său și pe Jake care tasta ceva pe telefon.
-Ce faci?- l-am întrebat pe fratele meu apropiindu-mă și ignorând privirea insistentă a lui Thomas, care cerea explicații pe care eu nu le-aș fibdat niciodată. Dacă nu eram obligată s-o fac, n-o făceam, dar chiar dacă aș fi fost obligată să-i dau vreo explicație n-aș fi făcut-o oricum.
-Haide, vin-o aici. O poză frumoasă pe care s-o punem pe Instagram și pe Facebook trebuie să facem- a spus fratele meu zâmbind.
-Bine, fie, dar mișcă-te că dupaia trebuie să plec- am fost de-acord, iar el a încuvințat. A făcut o grămadă fe selfie, iar când a găsit-o pe cea potrivită a zâmbit.
-Slavă Domnului! Acum odihnește-te. Aceea este baie pe care trebuie s-o folosești, n-o folosi pe cealaltă- i-am explicat lui Jake indicând baia mea și recomandându-l să n-o folosească pe aceea a lui Thomas.
-Ăsta pe care eșto așezat este patul meu. Odihnește-te. O să-ți aduc ceva de mâncare sau mi te alături la Mc cu ceilalți, ok?- l-ambîntrebat zâmbind.
-Nu, vom mânca la cantină că e gratis și e mai bine. Deja mama a trebuit să plătească o grămadă de bani pentru a mă face pe mine și pe ceilalți să venim aici, și dacă descoperă că am cheltuit alți bani, sunt terminat. Poate după-masa asta voi trece să-ți fac o vizită la barul unde lucrezi. Ai grijă și mai ales nu face tâmpenii, că eu știu cum ești făcută.- a răspuns Jake.
-Ok. Odihnă plăcută- am spus pupându-l pe obraz ca mai apoi să iau geanta și să ies din cameră cu Thomas în spate.
Am ieșit din internat, iar eu am accelerat pasul, aproape alergând, ca să stau cât mai departe posibil de el. Nu aveam nevoie de alte probleme. Voiam doar să mă distrez cu fratele meu și prietenii mei și să-i las baltă pe toți, chiar șibe Arian care continua să mă plictisească cu glumele sale care nu-și aveau rostul și certurile noastre.
Am ajuns la destinație și m-am complimentat cu mine însă-mi pentru a-mi fi amintit drumul. Am intrat salutându-l pe Jo și am mers imediat să iau șorțul meu lăsând geanta și luând carnețelul și pixul mergând să servesc mesele.

***

Am continuat să servesc mesele, încercând să mențin calma cu clienții mai dificili, chiar dacă îmi era foarte greu. Rezolvasem lucrurile cu Thomas, mai ales pentru că el era cu adevărat foarte răbdător și știa că nu trebuia să mă enerveze, chiar dacă mă cunoștea de puțin.
Am luat carnețelul și pixul și m-am dus spre un grup de băieți și fete care se așezaseră la o masă retrasă, dar am regretat că am făcut-o când l-am găsit în fața mea pe Arian cu o fată în poală. Băieții nu-i cunoșteam și nu trebuia să fie din internat, în timp ce fetele era evindent că nu erau din institut pentru că purtau fuste prea scurte și tricouri decoltate, deși afară era frig.
-Oh, dar uite cine se revede!- a comentat Arian dând ochii peste cap și răbufnind în timp ce înfășura un braț în jurul taliei fetei pe care o ținea pe picioare.
-Ce vă aduc- am întrebat răbufnind și privindu-i.
Fata care era așezată pe picioarele lui Arian s-a ridicat și a venit spre min holbându-se la mine.
-Cine ești tu?- a întrebat puțin mai târziu cu aer de superioritate și m-am abținut din a-i sparge fața.
-Mă numesc Isabella- am replicat privind-o cu aer sfidător.
-De unde ai luat cârpele de pe tine? De la gunoi?- a întrebat referindu-se la pantalonii mei tăiați și făcându-le să pufnească în râs pe celelalte fete. M-am încruntat neînțelegând amuzamentul în acea propoziție.
-Nu, sincer le-am cumpărat la Miami- am răspuns liniștită și făcând-o să tacă împreună cu prietenele sale.
-La Miami? Glumești, nu-i așa?- a întrebat ea cu un rânjet pe față.
-Nu, deloc. Acum, vreți să comandați?- am întrebat răbufnind. Fata s-a întors să se așeze pe picioarele lui Arian uitându-se urât la mine.
-Ar trebui să-i spun mamei să te angajeze ca menajeră la vila mea, știi, pentru a te pune la respect- a comentat el privindu-mă iritat.
-Și eu ar trebui să-i spun mamei mele, dar nu pentru o vilă, ci pentru amândouă. Doar pentru a te face să plătești dublu- am replicat aruncându-i o privire ucigătoare.
El n-a făcut în timp să zică nimic, că ușa de la bar s-a deschis și s-au auzit niște râsete. L-am văzut pe Arian făcând o mutră de dezaprobare, în timp ce pe chipurile fetelor au apărut niște rânjete tâmpite.
Eram pe cale să mă întorc, dar două mâini s-au pus pe ochii mei.
-Cine sunt?- a întrebat o voce pe care aș recunoaște-o oriunde.
-Jake, schimbă metoda- am răspuns întorcându-mă chicotind. Mi-a luat mâinile de la ochi și m-a îmbrățișat. Eu am răspuns îmbrățișării și m-am dus să-i salut și pe David, Christian, Jonathan și Rachelle.
-Deci, putem comanda?- s-a băgat la mijloc Arian și părea foarte enervat. M-am întors în direcția sa și i-am aruncat o privire ucigătoare.
-Îmi pare rău, dar data viitoare, în loc să pierdeți timpul să faceți glume despre felul în care sunt îmbrăcată, grăbiți-vă să comandați. Acum trebuie să plec- am răspuns și m-am întors mergând spre masa unde se așezaseră fratele meu și prietenii mei.
-Ce vă aduc?- am întrebat zâmbind sincer. Ei au comandat repede, iar eu m-am dus să iau comenzile încercând să nu fac atenție la râsetele grupului lui Arian.
-Fac eu cinste- le-am spus eu prietenilor mei când le-am dus ceea ce le cerusem și așezându-mă cu ei.
Când mi-am terminat tura, am mers să pun banii în casă împreună cu cei de la comenzile prietenilor mei, mi-am dat jos șorțul punându-l la locul lui și mi-am luat geanta ca mai apoi să mă întorc la prietenii mei.
L-am invitat și pe Thomas care s-a prezentat celorlalți și ni s-a alăturat nouă pentru a ne întoarce la interna.

Capitolul de miercuri!
Vă pupăm😘

Rebel || Romanian TranslationWhere stories live. Discover now