JYİ•52

12.3K 1.2K 1.3K
                                    

Canım en çok sana yandı da, Kalbim seni hiç affetmeyecek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Canım en çok sana yandı da,
Kalbim seni hiç affetmeyecek.

|•|

Evlenmek düşündüğümden basitmiş. Gerçi bulunduğumuz bu durumda biz gerçekten evli sayılmazdık. Daha çok ev arkadaşıydık. Evlilik sadece yasal açıdan birtakım şeyleri kolaylaştırmak adına vardı. Onun haricinde biz iki yabacı insandık. Burada onunla ilgilenmek bana büyük bir yük değildi. Günden güne iyileşmesi bana da güç veriyordu. Ona önceden çalıştığım kafede işte bulmuştum. Aynı evin içinde daha az karşılaşıyor, yaşayıp gidiyorduk. Hayatımın büyük bir kısmını kızlarla geçirdiğim için şimdilerde bir kızla aynı evi paylaşmayı yadırgamıyordum. Mahremiyetine büyük özen gösteriyor Juliet'in varlığına saygı duyuyordum. Başlarda ikimizde birbirimize karşı birer yabancı gibi mesafe koyuyor her işin veya yardımın sonunda birbirimize teşekkür ediyorduk. Zamanla alıştık birbirimize. Çok yakın olmayan iki arkadaş olduk. Kira ve faturalar bana aitken o evi baştan aşağı temizliyor, mutfak ihtiyaçlarını halledip yemek yapıyordu. Çok sık birlikte yemek yemezdik ama... Stajyer olduğum için çalışma saatlerimin bir düzeni yoktu. Yine de daima benim içinde fazladan yemek yapardı. Burada işler yolundaydı... NASA da işler yolunda sayılır. Annem sevgili kuzusunun yolunu gözlüyor olsa da biliyorum ki orada da işler yolunda. Dünya da işler... çarpık... Evren, kainat ve cihan hepsi bir düzen içindeyken uzay büyük bir boşlukta... Ona benzer bir boşlukta benim içimde. Hiç... dolmayacak bir boşluk... Her gece, bu gece unutacağım diye uykuya dalarken her sabah tekrar hatırlayarak uyanıyordum. Böyle yaşamakta zor ama alışıyorum...

+×÷-=

Üzerinde çalışılan ve gizli tutulan bir uzay görevi daha çıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üzerinde çalışılan ve gizli tutulan bir uzay görevi daha çıktı. On ay sürecek Temizleme Timi adlı proje ile uzaya gidip dünyadan salınıp unutulan uydu kalıntılarını temizlemeyecektim. Ben gönüllü olmuştum ki seçmelerde herkesten daha iyi bir puan almıştım. Hazırlıklarında ardından ise kendimi yörüngede bulmuştum...

"Hey, Türk!" Diye bana seslenen NASA da çalıştığım bölümün kıdemlisi Nam Teamin. Kendisi Kuzey Koreli. Ailesi Kuzey Kore'de Amerikan ajanlığını sürdüren bir aileymiş. Bunun bir sır olması gerekirdi. Ama öyle değil. Nam Teamin bu konuda konuşmayı seviyordu. NASA'ya girmesinden sekiz yıl önce ailesini öldürmüşlerdi. Ailesi Kuzey Kore'nin uzay üssünün ileri gelenlerindenmiş. Bilinene göre Kuzey Kore'nin on yıllık uzay projelerini oğullarına öğretmişler. Öyle ki adam ona öğretilen her şeyi hatırlıyor ve bu da onu mükemmel bir konuma sokuyordu. Ondan... İlham almamak elde değil. Hala Kuzey Kore'nin bu adamı neden öldürmediğini merak ediyorum. Her şeyi ifşa etti ya!

juliet yaşamak istiyorWhere stories live. Discover now