Juliet yaşamak istiyor; Yağız'ın Yolu!

14.9K 643 229
                                    

ŞİMDİ YAYINDA!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



ŞİMDİ YAYINDA!

📌Bu kitap Juliet Yaşamak İstiyor'un devamı değildir. Aralarında birinci ikinci kitap olayı da söz konusu değildir. Ama Juliet'i okumadan gelmemeniz şiddetle önerilir.

📌 Kitabın başı -eğer JYİ kitabını okuduysanız- zaten bildiklerinize ışık tutacaktır. Ama oldukça detaylı bir ışık. Hissetmek için atlamadan okumanız şiddetle tavsiye edilir.

📌 JYİ kitabından tanıdık sahneler görebileceğiniz gibi farklı sahnelerde göreceksiniz. Yine de unutmayın burada paralel bir evrenden bahsedeceğiz. Böylece aynı şeyleri okumaz ve tekrara düşüp sıkılmayız.

📌 Yaş grubu ve cinsiyete -erkek bir bireye- özgü konuşma tarzı ile yazıldığını bilerek okumalısınız. Argo için şimdiden kusura bakmayın.

📌 Yazım yanlışlarını düzeltmekle uğraşmayın ayrıca. Zahmet etmeyin. Bu gereksiz bir çaba. Bilginizi sınavlarda gösterin. Bu işinize daha çok yarar.

📌 Zorunlu olarak bir kaç değişikliğe gidilmiştir. Mesela Yağız'ın yaşı. bir kaç meslek değişti...

📌 instagram da careuzay sayfasını takip edebilirsiniz.

Bu kurgu için ayrıca heyecanlıyım. Yorum ve beğenilerinizle destek olmanızı rica ediyorum. Baştan sona umarım herkesin hoşuna gider. Nil olsun, Gazel olsun, ilhan Berk olsun onlarla tek bir kişiye bağlı ve sadık bir insan olmak istedim... ve Yağız... onunla ölen bir kalbi yeniden hayata döndürüyoruz... her kimsen burada olduğun için sana minnettarım.

T E Ş E K K Ü R L E R!

^•^

juliet yaşamak istiyorWhere stories live. Discover now