#6

2.1K 172 85
                                    

'KIJK WAT JE HEBT GEDAAN JE MOEDER IS ZWANGER IDIOOT JE HEBT JE BROERTJE PIJN GEDAAN!!!' schreeuwt mijn vader. Mijn hart klopt in mijn keel. 'K..krijg ik een broertje?' Vraag ik geschrokken.

Hij kijkt me boos aan en knikt. 'VIEZE HONDEN MIJ WEG GEVEN EN DAN NOG KINDEREN MAKEN TFOEE WAT VOOR WEZENS ZIJN JULLIE!!!' Boos sta ik op en ren naar mijn kamer waar ik een tas pak. Ik gooi daar mijn kleren in. 'ILIYAS HAFAK BLIJF IK KAN ALLES UITLEGGEN!' schreeuwt mijn moeder en houd me tegen. 'WOLLAH DOE MIJN BROERTJE PIJN EN IK ZAL ER VOOR ZORGEN DAT JULLIE EEN ZUUR LEVEN ZULLEN KRIJGEN, ALS JULLIE HET ZELFDE GAAN FLIKKEN BIJ MIJ BROERTJE STEEK IK JULLIE BEIDE NEER!' en met deze woorden loop ik het huis uit.

Mogolen dat ze zijn eerst mij weg geven en dan een nieuw kind maken? Wie van jullie vind dit nog meer niet logisch?
Maar wollah he als ze mijn broertje pijn gaan doen gaan ze zien wat ik met ze gaan doen. Des noods zorg ik zelf voor hem.

Ik ren naar het huis van zakaria en klop aan. Zijn zus doet open en laat me naar binnen. 'Eey ilyas wat doe je hier?' Vraagt zakaria. Ik trek hem direct mee naar zijn kamer en doe zijn deur opslot. Meteen vertel ik hem het hele verhaal van A tot Z

Vol ongeloof luisterd hij mee. 'Dus je krijgt een broertje!' Herhaald zakaria. Ik knik en ga zitten net mijn handen in mijn haar tik ik met mijn voet. Besef ik krijg gewoon een broertje!

3 years later...

'Goed zo nog even en je wordt de grootste drugsdealer van heel de wereld' lacht mijn baas en neemt de pakken geld van me over. Ik glimlach blij en loop naar zakaria toe. Ik ben inmiddels 16 jaar mijn leven is best goed nu. Ik heb genoeg geld, vrienden en ja dat was het zo'n beetje.

Ik stap mijn auto in en rij naar het kinderdag verblijf.

ik kom hier voor mijn broertje. Ik loop naar binnen en kijk uit het raam waar ik mijn broertje zie zitten. Hij is aan het schilderen. Tot mijn schrik begint hij het haar van een meisje te verven. Lachend kijk ik toe. Mijn lieve broertje hij is trouwens 3 jaar.

Af en toe zie ik mijn ouders maar ik gun ze geen blik. Ze zijn helemaal nietd van mij die honden. Een paar minuten later gaat de bel. Mijn broertje rent naar me toe en steekt zijn armen naar me uit. Ik til hem op en geef hem een dikke kus. Ik heb hem echt lang niet gezien. 'Zullen we nieuwe schoenen voor je halen?' Vraag ik lief. Hij knikt lief met zijn hoofd en trekt zijn jas aan. Samen lopen we naar de auto. ik zet hem naast me neer en start de auto. snel rij ik naar het winkelcentrum. wollah mijn ouders gaan hartaanval krijgen als ze hem niet zien op het school plein. maar ja dat hebben ze verdiend!

eenmaal aangekomen stappen we uit. we lopen een leuke winkel in en kopen daar 2 paar sneakers. ze hebben mooie felle kleuren wat amir (naam van ilyas zijn broertje) helemaal geweldig vind. 'ieljas mogen we naar de makdoenalds?' vraagt amir zacht. ik glimlach en til hem op. 'tuurlijk alles voor mijn amirtjuh' met amir in mijn handen loop ik naar de macdonalds en haal daar een happy meal voor hem. blij loopt hij naar buiten en speelt met zijn speelgoed.

lachend loop ik met hem naar de auto en rij naar mijn huis toe. daar aangekomen open ik de deur en laat hem spelen in zijn speelhuisje. hij heeft hier letterlijk alles. de hele tuin zit vol met speelhuizen en hutjes. mohiem zolang hij gelukkig is ♥

...

'AMIR KOM JE JE MOET NAAR HUIS!' schreeuw ik door het huis. amir rent de trap af en kijkt me treurig aan. 'ikke wille hier blijven' antwoord hij snikkend. ik kijk hem meelevend aan en hurk naast hem neer. hoe graag ik het ook wil hij kan hier niet blijven ten eerste is het niet veilig ten 2e komt de politie weer langs aangezien ik eigenlijk geen recht heb om hem hier zo lang te hebben. 'oke maar dan ga je morgen ijsjes halen' beveelt hij boos en slaat me met zijn plastic zwaart. ik schiet in de lach en ren achter hem aan. ik til hem op en ren met hem naar buiten en gooi hem in de auto. hij begint hard te lachen en steekt zijn tong naar me uit. wat een schatje.

Zakaria & IlyasWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu