#74

913 102 19
                                    

Dus nu ben ik onderweg naar asya zodat zij eventjes op senna kan gaan letten in de tussentijd dat ik mijn plan uit kan voeren.

-

Met een brok in mijn keel kijk ik via mijn auto raam naar asya der huis dat bomvol staat met auto's van soufian zijn vrienden. Als ik senna daar heen gaan brengen is de kans groot dat ze door hebben wat ik ga doen en ze me gaan achtervolgen.

Met een diepe zucht kijk ik naar senna die sabbelt aan haar speentje. 'Dan ga je mee' zeg ik zacht en wrijf over haar bolle wang. Ik weet dat dit het domste actie ooit gaat zijn maar ik kan niet anders.

Ik moet die klus afhandelen om me in leven te houden en karim te overtuigen dat samir iets groots van plan is.

Ik stap mijn auto weer in en rij naar de locatie waar het pand staat van soufian. Als ik daar ben aangekomen stap ik uit. Twijfelend kijk ik naar senna. Zou ik der mee nemen of hier laten?

Ik besluit der toch mee te nemen. Met senna in mijn armen loop ik naar de voordeur van het pand dat zoals verwacht op slot staat. Met behulp van wat oude rotzooi hier in een hoekje krijg ik de deur open.

In het donker zwerf ik langs alle deuren en kamers. Ik kom uiteindelijk bij de kamer van soufian. Ik open de deur en merk al gauw dat het op slot zit. Met een trap trap ik de deur open.

Senna begint te huilen door de harde klap. 'Rustig maar' Fluister ik in der oor en wieg der stil. Senna is hamdullah weer rustig en begint weer te slapen, wat mij de gelegenheid geeft om mijn plan verder uit te voeren.

Terwijl ik het kantoor van soufian bestudeer besef ik me eigenlijk dat ik me in een val heb laten lokken. Het kan niet zo zijn dat ze het me zo makkelijk hebben kunnen maken. Soufian hield me al in de gaten sinds hij me zag afluisteren. Het is dus niet zo dat hij het pand leeg zou laten zonder enige bewaking.

Mijn hart slaat op hol. Als een gek ren ik met senna in mijn armen terug naar de auto maar zoals verwacht wordt ik gepakt door 3 mannen. Ze duwen me op de grond. 'DOE RUSTIG IK HEB EEN BABY BIJ ME!' schreeuw ik en bescherm senna haar hoofdje.

Ik wordt weer omhoog getilt. 'Bel soufian' zegt de ene man tegen de ander. Ik slik. 'Alsjeblieft laat me gaan ik zocht alleen wat melk voor haar'
Ze beginnen alle 3 te lachen. 'Je zoekt melk in een pand waar je niet mag komen, wesh zijn we jumbo geworden ofzo. Hier verder op stond een winkelcentrum. Als je hier heen reed zou je daar voorbij zijn moeten gereden. Je bent hier niet gekomen voor melk dus maak dat ons niet wijs!' Schreeuwt hij.

Senna begint nog harder te huilen.
'Ga zitten!' beveelt de andere jongen me. Ik ga zitten en wordt vastgebonden terwijl senna tegen me aan ligt.

-

Het is al een uur geleden dat ik hier zit met senna tegen me aan. Soufian is nog steeds niet gekomen. Voor iemand die weet dat hij gesnapt is duurt het wel aardig lang om hier heen te komen.

Ik ben trouwens naar een kamertje gebracht. Het begon buiten te regenen en aangezien senna ziek zou worden door de kou brachten ze me naar binnen.

Over een uur zal zaineb komen om senna op te halen. Als ze ziet dat ik er niet ben gaat ze zeker ongerust worden. Ik moet hier dus uit zien te komen voor zaineb voor mijn deur staat.

De kamer deur wordt open gedaan door een dronken soufian. Wankelend loopt hij naar me toe waarna hij me een klap geeft. 'HOMO!!' senna wordt weer wakker en begint te huilen. 'Alsjeblieft ik begrijp dat je boos bent en je me wilt klappen maar alsjeblieft doe dit niet waar zij bij is!' Zeg ik bang en wijs naar senna.

'Ze is een baby soufian alsjeblieft!' Zeg ik hoopvol. Hij gromt en loopt ijsberend door de kamer heen met zijn handen in zijn zakken. 'Maak hem los!' Sist hij tegen zijn bewakers. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan en wordt los gemaakt.

Ik til senna op en druk der stevig tegen me aan. 'Je krijgt 10 minuten om te vertrekken anders zoek ik je op en verbrand ik je levend!' Gromt hij dan tegen me. 'Maar-'

'Niets te maren. Jou dood zal toch over 2 dagen plaats vinden. Ik geef je nu de kans om te gaan anders brand ik jou en dat kind van je op een stapel hout als kachel!' Schreeuwt hij.

Ik laat me dit niet twee keer zeggen en ren gauw naar de auto toe. Ik leg senna in de maxicosi en stap in. Ik start de auto en rij richting huis.

Ik kan het gewoon niet geloven dat soufian me gewoon heeft vrij gelaten. Dit is zeker niets voor hem. Als het aan mij zou liggen zou hij me al lang dood hebben gemaakt.

Ik parkeer voor mijn deur en tref zaineb aan op de stoep. Als ze me ziet parkeren loopt ze op me af. ' waar was je ik stond hier al een kwartier te wachten op je!' Roept ze terwijl ze senna uit de auto tilt. 'Ik wilde der naar je toe brengen maar je was niet thuis' lieg ik.

Ze zucht en drukt tientalle kusjes op senna haar hoofdje.

'Sorry ik was gewoon ongerust' zegt ze na een tijdje. Ik knik begrijpelijk en neem naast der plaats op de stoep. 'Wil je naar binnen gaan het is koud buiten?' Vraag ik. 'Nee ik ga al' zegt ze. Ik sta op en open de deur. 'Bedankt voor het oppassen' ik glimlach. 'Ik deed het graag senna is gelukkig geen moeilijk kind' ze lacht en loopt dan weg.

Uitgeput loop ik naar binnen en val op de bank.

Wat een dag zeg!

--
Even een korte mededeling ik had gezegd dat ik de mensen promoot die me volgen. Nu volgen er heel veel mensen mij en ik neem aan voor een promotie. Vergeet alsjeblieft niet om een bericht te sturen. Zo weet ik dat je een promotie wilt!!

[De upload dagen zullen beginnen waneer mijn vakantie (dus vrijdag) begint!!]

Xx Schrijfster_DZ

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now