#11

1.7K 156 20
                                    

Wat er vooraf ging:

ik knik en sluit de deur. meteen plof ik op bed en kijk voor me uit. wat moet ik nu doen? ik kan echt geen begraaf plaats regelen...


'Psst asya wakker worden' ik open mijn ogen en kijk karim slaperig aan. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Ik ga even eten halen ik kom zo terug blijf hier' ik knik verward en laat mijn hoofd zakken op mijn kussen. Mijn hoofd diet ontzettend veel pijn. Ik ben waarschijnlijk in slaap gevallen.

Ik open mijn ogen als ik iets hoor. Het geluid word steeds luider. Geschrokken sta ik op en loop naar het raam toe. Snel kijk ik tussen de gleuven waar ik 2 jongens zie vechten.

'ILYAS JE GAAT HEM NIET VINDEN'
'JAWEL KOWED VAN MJJ NIET TE GELOVEN DAT JE ME NIET EENS STEUND!!'

Mijn hart klopt in nijn keel. Zijn ze vrienden van elkaar? Wie zijn ze?

Ow daar kom je snel genoeg achter asya. Want dat zijn zakaria & ilyas....

Perspectief Ilyas.
Boos geef ik hem een klap. 'Donder op begrepen!!' Hij kijkt me lachend aan. 'Als je nog een keer bij mij langs komt dan schiet ik je neer begrepen' deze woorden had ik dus niet van zakaria verwacht. Ik zeg niets en loop naar mijn auto toe. Ik draai me om en kijk naar al die mensen bij hun balkon. 'De show is over!' Schreeuw ik boos.

Ze lopen snel terug naar binnen. Een blik blijft steeds op me branden. Geïrriteerd draai ik me om en kijk recht in de ogen van een meisje. Haar blik is zo angstig en verdrietig tegelijk. Lang blijf ik naar der staren.
Haar blik is zo verwarrend. Allemaal gevoelens door elkaar.

Ik draai me om en loop weg. Ik stap mijn auto in en rij naar mijn huis. Thuis aangekomen gooi ik de deur dicht en plof op de bank. Mijn hoofd doet ontzettend veel pijn. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak en meld me ziek voor voetbal en de zaak. Vermoeid gooi ik mijn jas op de grond en sluit mijn ogen. Nog even en mijn meester brein gaat ontploffen.

'Ilyas stop' lacht ze. ik kijk der lachend aan. Haar mooie ogen shinen in het licht. 'Wat is er schat?' Ze glimlacht en slaat mijn handen van der heup. 'Kom ik moet je iets laten zien' fluistert ze hees. Ik grijns en sta op. Hand in hand lopen we naar de slaapkamer. 'Wat wil je me laten zien?' Vraag ik nieuwschierig en neem plaats op bed. Ze glimlacht lief en hijst haar shirt omhoog. Haar buik heeft een mooie bolle vorm gekregen. Mijn hart maakt een springettje. Ik pak der stevig en zet der op mijn schoot. Mijn handen glijden langs haar buik. Een klein schopje is het enige wat ik voel. 'Ik hou van je' fluister ik en geef der een kus in haar nek. Ze legt der armen in mijn nek en kijkt me liefdevol aan. 'Ik ook van jou ilyas'

Ik schrik wakker uit mijn droom en kijk hijgend om me heen. Wie is zij? En waarom droom ik dit? Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik sta op en kijk uit het raam. Het geluid van krekels zegt al genoeg. Het is s' nachts.

Ik sta op en loop naar de keuken waar ik een glas water pak. Ik drink die op en loop naar mijn kamer. Ik loop naar de badkamer en was mijn gezicht. Via mijn ooghoeken bekijk ik mezelf in een spiegel.

Die droom? Wtf was dat? Krijg ik kind wella?
Ik spoel mijn gezicht voor de laatste keer en kijk weer in de spiegel. Tot mijn schrik zie ik die vrouw weer staan. Ik draai me geschrokken om en kiik der lang aan.

'Wie...wie ben jij?' Vraag ik.
Ze glimlacht en gaat met der hand langs haar buik. Ewilie ik ben gewoon psychisch. Ik knijp mijn ogen dicht en kijk weer naar de vrouw. Ik pak mijn tandenborstel en prik die in haar. Wollah ik word gek.

Ik gooi de badkamer deur dicht en duik in mijn bed. Mijn oog knijp ik dicht en mijn handen zet ik tegen mijn oor. Ik denk dat ik morgen eventjes naar de moskee ga en hulp vragen aan de imam.

Volgende ochtend:

Met dikke wallen onder mijn ogen sta ik op en loop naar de badkamer gelukkig is de meid er niet meer. Volgens mij beelde ik me dit in want dit kan gewoon niet. Oke dromen kunnen soms verwarrend zijn maar dit! Dit was wel heel appart.

Ik neem een korte douche en trek mijn trainingspak aan. Snel stap ik mijn auto in en rij riching de voetbal stadion.
We hebben vanavond wedstrijd te spelen.

Perspectief asya.
Eenmaal wakker neem ik een kop thee en een batbot met smeerkaas. Beste combinatie ever!!
'Wat wil je gaan doen vandaag?' Vraag ik snel als karim mijn kant op loopt. 'Uhm ik zou eigenlijk met mijn vriend naar de westrijd gaan wil je mee?' Vraagt hij. Ik knik en sta op. 'Ik ga wel mee ik kan mezelf hier niet langer opgesloten houden' hij knikt en geeft me nog een knuffel. 'Ik ga nu eventjes werken ik zie je zo' zegt hij haastig en rent weg. Snel ren ik naar boven en kijk uit het raam. Weyoooow karim heeft gewoon een vriendin.

Het meisje slaat haar armen om hem heen en geeft hem een kus. Wat een mogooltje is hij ook niet dat hij het even verteld ofzo?
Maar wie zal dat nou zijn???
~~~

Hey sorry voor dit korte deeltje. Wattpad doet heel raar de laatste tijd dus kan ik soms geen delen meer schrijven.

Ik hoop dat het snel ophoud. Maar goed dan zien we wel.

Vergeet niet te stemmen en te reageren😙
Kussjesssss❤❤

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now