#23

1.4K 146 25
                                    

Wat er vooraf ging:
alles gaat zo snel op dat moment. ik kan nog net zien hoe die jongen word neergeschoten en hoe ik word opgetild.....

~~~

Ik kijk met zwakke ogen naar ilyas toe die met mij in zijn armen naar de auto toe rent. 'Ilyas' fluister ik zwak.
Hij reageerr niet en legt me neer op de stoel en trekt zijn shirt uit. Mijn ogen blijven branden op zijn mooie gespierde boven lichaam. Hij merkt het en glimlacht.
'Dit gaat pijn doen' fluistert hij en scheur in 1 beweging mijn pijp van mijn broek open. Ik schreeuw het uit van de pijn en kijk ilyas boos aan.

Hij pakt zijn shirt en wikkelt die om mijn been heen. Ik leg mijn arm op zijn hand en begin te huilen. 'Ik heb echt zo veel pijn' snik ik. Hij knikt en slaat zijn arm om me heen. 'Het komt goed ik blijf bij je als je dat wilt' zei hij lief. Ik knik en glimlach. Ilyas legt mijn been op het dashboard en legt er een kussentje onder.

Hij stapt uit en neemt plaats aan het bestuurders kant. Ik pak zijn hand vast en leg mijn hoofd tegen het raam aan. Het duurt niet lang voordat ik flauw val...

Perspectief ilyas.
Ik stap mijn auto in en rij richting het huis van karim. Hij heeft blijkbaar iets wat iedereen uit de drugs wereld wilt het is een klein dun briefje met alle toegangscodes van zijn drugs pand. Ik zelf hoef het niet maar mijn baas wel. Aangekomen loop ik naar binnen. Een vieze geur dringt mijn neus binnen. Ik loop de woonkamer in en zie een dode man op de grond liggen. Meteen ren ik naar asya haar kamer waar ze niet zit.

Ik kijk uit het raam waar ik asya huilend op de grond zie liggen met een man op der. Ik ren het huis uit en pak mij pistool. Ik schiet de man recht in zijn hoofd. Asya kijkt me geschrokken aan. Met open mond kijk ik naar haar been. Haar hele been ligt bloedend open. Ik til der in een beweging op en loop naar de auto toe. Daar aangekomen scheur ik der broer en trek mijn shirt uit. Ze kijkt me lang aan wat haar laat blozen. 'Het komt goed' Fluister ik en wikkel mijn shirt om haar been. Ik stap achter het stuur en rij naar het ziekenhuis  onderweg is het muisstil. Asya is flauw gevallen..

Aangekomen bij het ziekenhuis til ik asya op en haal meteen hulp. 2 zusters pakken asya van me aan en vervoeren haar naar de operatie kamer...

19:30 U

Verveeld kijk ik voor me uit. Asya zit nog steeds in de operatiekamer. Hoelang gaat het nog duren??

Ik sta op en loop naar een zuster. 'Hallo kan ik wat vragen?' Zei ik. Ze knikt en kijkt me aan. 'Is asya el***** al uit haar operatie of nog niet?' Vraag ik. Ze pakt haar map en bladert wat erin. 'Nee ze is net klaar. Ze zit nu in haar kamer'
'Ow mooi kan ik der zien?'
'Nee asya is verzwakt en heel erg vermoeid ze moet goed uitrusten aangezien de operatie heel zwaar voor der was ze heeft veel bloed verloren. Dus mogen er geen bezoekers komen' zei ze. Ik knik. 'En morgen?'

'Morgen is het goed' zei ze. Ik knik en bedank der. Snel pak ik mijn jas en rij naar huis. Thuis aangekomen plof ik op de bank en kijk recht voor me uit. Wat moet ik nou met karim? Het liefst wil ik hem vermoorden maar ja wat bereik ik daarmee? Helemaal niets!

Ik loop naar mijn kamer en plof in bed. Ik ben dood moe geworden door al dat wachten. Ik ga morgen wel langs asya.

N E X T M O R N I N G..

Perspectief zaineb
Ik open mijn ogen door de velle zon. Ik stap uit bed en pak wat kleeding uit de kast dat ik aantrek. 'Zaineb ga je weg benti?' Vraagt mijn moeder en kijkt me aan. Ik knik en pak mijn tasje. 'Ga je weg met zakaria?' Vraagt ze grijnzend. Ik kijk der lachend aan. 'Nee mama ik ga langs asya ze ligt in het ziekenhuis ik ben snel teurg' zei ik. mijn moeder knikt geschrokken. 'geef der maar de groetjes' ik knik en loop naar beneden waar ik de auto sleutels pak en richting het ziekenhuis rij. daar aangekomen word ik gebeld door zakaria.

zakaria: hey schat hoe gaat het?

ik: hey goed hamdullah 

zakaria: mooi, zullen we wat gaan doen samen?

ik: ik ben nu in het ziekenhuis ik kan niet

zakaria: WAT?! WAT IS ER GEBEURD?!!!!!

ik: hahahaha geen stress ik kom alleen asya bezoeken ze heeft een been operatie gehad meer niet

zakaria: ow oke bel me als je klaar bent dan haal ik je op

ik: isgoed beslemma

ik hang op en loop de kamer binnen van asya. als ze me opmerkt kijkt ze me zwakjes aan. 'hey hoe gaat het?' vraag ik zacht en loop naar der bed toe. ze knikt zacht met der hoofd als teken dat het goed gaat. 'hoe voel je je?' zei ik. 'g..oed' antwoord ze zwak. ik knik en pak haar hand vast. 'goed uitrusten meid je hebt veel bloed verloren' zei ik en kijk naar haar hand. 

'wie heeft het gedaan?' ze kijkt me met een droog gezicht aan. 'hier teken' zeg ik en geef der een blad. ze schrijft erop en geeft het dan aan mij. ik vertel het je later. ik voel me zo zwakjes en moe. ik kan niet echt helder praten nu..

ik knik en speel met haar haar. voor ik het weet is ze al in slaap gevallen. meskiena ze ziet er zo zwak uit. 
~~~

Sorry voor deze saaie deel. Ik wilde jullie niet langer laten wachten.

Stem en reageer💖
Tot her volgende deeltje, love you all💍

Zakaria & IlyasWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu