#59

955 141 35
                                    

'En j..jij ilyas jij MOET doodvallen homo!' Zucht ik nog met het laatste beetje adem dat ik heb. 
Hij lacht en loopt weg. En ik blijf stikkend achter..

Niet gelet op spellingsfouten!

Ik word wakker in een andere kamer. Het is donker en leeg. Ik ga recht zitten op mijn vieze matras en kijk om me heen. Het is erg koud en je kan nauwelijks wat zien.
Er word een deur geopend. Het geluid van voetstappen vult de stilte in deze kamer. Doordat het zo donker is is het moeilijk te zien we er aan komt lopen. Ik gok op mijn oom.

De gestalten gaat in het licht staan dat afkomstig is van een klein raampje. Het is ilyas. Ik slik even als ik hem aan blijf kijken. Emotieloos kijkt haar mijn kant op. 'Hier je eten.' Zegt hij kort en gooit me een zak toe met kaasbroodjes. 'Ik hoef het niet.' Zeg ik en schuif de zak van me vandaan. 'Eet nou maar je gaat honger krijgen.' Zegt hij en pakt een stoel. Hij komt tegen over me zitten en tikt verveeld met zijn schoenen tegen de poot van de stoel aan. 'Kan je daar alsjeblieft mee stoppen!' Roep ik boos en sla mijn armen over elkaar. Hij lacht en stopt ermee.

'Dusss' zucht hij als het lang stil blijft tussen ons. 'Wat wil je nog van me ilyas ga andere meiden maar naaien, echr ongelovelijk dat ik nog in je woorde geloofde. Je zou me "zehma beschermen" tegen mijn broer.' Zeg ik en sla mijn blik neer. Hij wrijft in zijn handen en lacht kort. 'Jij bent gewoon ongelovelijk dom' ik schrik gewoon van zijn reactie. Hoe heb ik van zo'n flikker kunnen houden? Hoe?

'Ilyas iedereen is op zoek naar je wet je dat. Je vader is dag en nacht aan het zoeken in de hoop hij zijn zoon zou terug vinden. Kon ik hem dit maar laten zien. Kon ik hem maar laten zien wat voor flikker je bent. Waar is de oude ilyas gebleven. De ilyas die me beschouwde als goud?' Vraag ik en sta op. Ik ga recht voor hem stsan en kijk hem diep in zijn ogen.

'Wist je nog je verjaardag? Je was me zo dankbaar voor alles. Ga me nou niet zeggen dat ook die tranen nep waren?' Fluister ik met een brok in mijn keel. Hij is stil en kijkt weg. Er rolt een traan over zijn wang. Hij staat op en loopt zonder wat te zeggen weg. Zuchtend ga ik weer op mijn matras liggen en denk terug aan alle leuke en mooie momenten die ik heb gehad met ilyas. Is het raar dat ik dit nog steeds niet kan geloven. De liefde van mijn leven heeft me zojuist genaaid.

17:00

We zijn al een aantal uurtjes verder en heb nog niets gehoord van anas. Ik maak me zo'n zorgen om hem. 'Asyaaa' ik kijk om me heen als ik de stem van anas hoor. 'Anas?' Fluister ik en zet mijn oor tegen de houte muur aan. Dit is een grote kamer met en scheiding ertussen. 'Asya ben je in orde?' Vraagt hij en legt zijn vinger tussen de spleet. 'Ja en jij?' Vraag ik meteen. 'Na 1 grote schot ben in oke' zegt hij en zucht. 'Bloed je veel?' Vraag ik dan. 'Ja ik denk dat ik morgen niet haal. Zou je dit aan mijn ouders kunnen geven als je hier uit komt.' Zegt hij en schuift een papiertje tussen het gat. Ik voel een brok in mijn keel. 'Anas wacht. Ik regel wat voor je heb je heel veel bloed verloren?' Vraag ik bang.

'Nu nog niet zo veel maar er komt wel veel bloed uit mijn wond als ik beweeg en diep adem. Heb je verband of iets?' Vraagt hij en kijkt me aan via het kleine gaatje. 'Anas ik ga wat voor je regelen hou je rustig.' 'Oke doe geen gekke dingen alsjeblieft'
Ik sta op en loop richting de deur. Ik maak hem open en kijk mijn familie aan. 'Ik moet plassen.' Zeg ik kort. 'Yasir breng haar naar de wc.' Zegt mijn oom en wijst naat mijn neef. Hij pakt me bij mijn arm en loopt met me naar de wc. Ik loop langs een rokershok en bekijk alle aanstekers.

'Hier je krijgt 2 minuten!' Zegt hij en sluit me op. Ik zucht en maak wat poep geluiden. Anders is het niet logisch dat het stil is. Waneer ik denk klaar te zijn loop ik naar de wasbak en was mijn handen. Ik kijk via de spiegel naar yasir die zijn mes losjes achter zijn broek heeft hangen. Ik loop achter hem aan en pak het mesje. Ik schuif het achter mijn bh en loop verder. Yasir die mogool heeft ook letterlijk niets door.

Waneer we langs het rokershok lopen pak ik nog snel een aansteker. Ik verstop die in mijn broek en loop weer verder. Bij mijn deur aangekomen loop ik naar binnen en ga weer in mijn hoekje zitten. 'Psst Asya ben jij dat?' Hoor ik naast me. Ik draai mijn hoofd naar de houten muur tussen ons. 'Ja ik ben het. Ik heb hier alles is er iemand in je kamer?' Vraag ik fluisterend terug.

'Nee ik ben alleen.' Zegt hij terug. 'Mooi ik heb hier de spullen' zeg ik en schuif alles tussen het gat. Hij vangt het op en verstopt het onder zijn trui. 'Asya...' 'ja'
'Wat moet ik met een aansteker en een mesje?' Vraagt hij en kijkt me droog aan. 'Anas je moet het mes verwarmen met de aansteker. Waneer het volledig verward is druk je het tegen je wond aan.' Leg ik uit. Hij is stil en blijft me via de spleet aankijken.

'Asya.'
'Wat nou weer?'
'Wesh ben je gek of wat wil je me dood maken ofzo?!' Roept hij. 'Anas dit is de enige manier om het bloeden te laten stoppen!' Zeg ik. 'Is er geen andere manier ofzo?' Vraagt hij. 'Anas ik weet wat ik zeg doe het nou maar. Probeer niet te veel geluid te maken alsjeblieft. Hier heb ik een stuk stof wikkel dit nadat je je wond hebt behandelt.' Leg ik uit en geef hem het stuk stof. 'Waar heb je dit vandaan?' 'Ik heb het uit mijn shirt gescheurd' zeg ik.

'Verwarm het mes'
'Isgoed'

Ik wacht tot hij me een seintje geeft. 'Asya het is verwarmd' zegt hij terug. 'Oke druk het zo stevig mogelijk tegen je wond aan. Het gaat pijn doen en dat weet ik. Maar hou vol. Geloof me het gaat stoppen met bloeden.' Zeg ik. Hij neemt diep adem. Ik hoor aan zijn geluiden dat hij heel veel pijn heeft. 'Het komt goed anas hou nog even vol!' Moedig ik hem aan. 'J..a' kreunt hij vermoeid en neemt nog dieper adem. 'Ma...g het...er..af?' Stotterthij. 'Ja haal het eraf en wikkel het verband er direct op!' Zeg ik nog snel.

Hij doet wat ik zeg en geeft me de spullen terug. 'Gaat het?' Vraag ik zacht en gluur door het gaatje. Hij ligt uitgeput tegen de muur aan met zijn handen op zijn buik. 'Ja het gaat wel.' Antwoord hij kort terug. 'Je hebt het goed gedaan echt waar' zeg ik om hem nog een beetje hoop te geven. 'Is het bloeden gestopt?' 'Ja hamdullah wel anders zou ik je hebben aangevallen.' Grapt hij. Ik lach kort.

'Wat is er trouwens met ilyas?' Vraagt hij dan. 'Ik weet het niet. Hij is een flikker en werkt bij mijn familie. Ik heb dit niet zien aankomen. ' zeg ik en voel mijn ogen prikken. Nog even en ik zal gaan uitbarsten. Het ligt me gewoon zo verwarrend.

Ilyas wat doe je me toch aan?

De deur word open gedaan door ilyas. Hij loopt naar dezelfde stoel en gaat erop zitten. 'Je hebt nog steeds niet gegeten zegt hij en kijkt naar het zakje met kaasbroodjes. 'Ik zei toch dat ik het niet wilde!' Roep ik boos en sla mijn armen over elkaar. 'Altijd ben je een eigenwijsje geweest' grapt hij. Ik kijk hem droog aan. 'Ilyas mag ik je wat vragen?' Vraag ik.

'Ja natuurlijk' zegt hij en wrijft over zijn handen. 'Waarom doe je dit. Ik dacht dat we van elkaar hielden. Waarom ben je zo?' Roep ik. 'Ik hou van mensen pijn doen.' Fluistert hij. 'Ik begrijp der helemaal.' Zeg ik dan in eens. Ilyas kijkt me niet begrijpend aan. 'Wie begrijp je?' 'Mina je  zogenaamde moeder die je achter liet. Wie wilt er nou zo'n freak als jij?' Lach ik. Ik weet dat dit onderwerp hem gevoelig ligt. Daarom begin ik er ook over om er zeker van te zijn dat dit wel de echte ilyas is.

Hij kijkt me booa aan en staat met een ruk op. Hij loopt op me af en pakt me bij mijn keel. 'PRAAT DAAR NOG EEN KEER OVER EN IK ZAL JE KAPOT MAKEN!!' schreeuwt hij boos in mijn gezicht en geeft me een klap. Ik van op de grond en kijk hem huilend aan. 'JIJ BENT NIET DE ILYAS MET WIE IK GETROUWD WAS. ONGELOFELIJK DAT IK SOUFIAN HEB VERLATEN VOOR ZO'N ZAK ALS JIJ!!' schreeuw ik boos. 'Hij heeft pijn moeten leiden vanwege mijn gemene acties. Hij hield van me! Maar ik was gewoon blind verliefd. Ik was blind verliefd dankzij jouw. Ik gaf je alles. Steun, liefde, ik verwende op de manier die je verdiende!! En kijk wat je doet! Dit zal ik je nooit vergeven ilyas NOOIT!!' Gil ik uit.

Hij kijkt me emotieloos aan en rent weg. 'REN MAAR WEG. NET ALS WAT JE DOET MET AL JE PROBLEMEN  JE BENT GEEN MAN JE BENT EEN MIETJE!!' schreeuw ik er nog achterna.

Can i kill ilyas?
Vergeet niet te stemmen en vergeet me zeker niet te volgen. Kunnen we de 855 volgers behalen??

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now