#40💋

1.4K 158 43
                                    

Wat er vooraf ging:
. meteen zie ik de woede in zijn ogen verdwijnen. hij kijkt me twijfelend aan. 'zonder mijn hulp kom je je zoon niet te vinden' zeg ik lachend....

~~~~

Perspectief nourhane.
Ik kijk uit het auto raam en zie dat zouhair mina bij haar arm mee de auto in trekt.
Zouhair neemt naast me plaats en rijd weg.

Ik zal mezelf even voostellen. Ik ben nourhane en ben de moeder van ilyas. Sinds zijn geboorte heb ik hem niet meer gezien. Jaren lang heb ik samen met mijn man genaamd zouhair naar ilyas gezocht, maar we hebben hem nooit gevonden helaas.

Toen ilyas werd gecontroleerd na de bevalling kregen we hem nooit meer teryg. Zouhair werd helemaal gek. Sinds hij ilyas heeft bekeken is hij helemaal gek op hem geworden. Het was dus voor hem een harde klap toen we hem niet terug kregen.

Ik word uit mijn gedachtes gehaald als zouhair hard op de rem drukt en we haast naar voren vliegen. 'ZOUHAIR JE HEBT IEMAND GERAAKT!' gil ik uit als ik het bloed op de auto ruit zie zitten.

Versteend blijf ik zitten en hoor zouhair uitstappen...

Perspectief zaineb.
'ZAKARIAAAAA!!'
Ik val huilend op mijn knieën en druk mijn hand tegen zakaria zijn hoofd aan. Hij is aangereden!!

Ik richt me op een man die me helpt en zakaria in zijn auto legt. 'Het spijt me rij mee' zegt hij kalm. Huilend knik ik en neem plaats naast een hele bekende vrouw. Genaamd nourhane. Versteend blijf ik zitten en kijk der lang aan.

Nourhane en zouhair zijn super bekend. Ze staan vooral bekend met hun goedlopende bedrijven in heel Europa. Ze rijden in dikke wagens en hebben een gelukkig gezin en heeeeeeeel veeeeel geld waar ze hard voor hebben gewerkt.

'Het spijt me benti het komt goed' zegt ze huilend en trekt me in een knuffel. Ik knik en blijf zachtjes tegen der aan huilen

... in het ziekenhuis...

'Mevrouw nourhane zou ik alsjeblieft uw telefoon mogen gebruiken om ilyas een vriend van zakaria te bellen ik heb mijn telefoon op straat laten liggen' vraag ik na een tijdje.

Ze knikt en graait haar telefoon uit haar tas net waneer ze hem aan mij wilt gaan geven kijkt ze me vreemd aan. 'W..wat zij je net?' Vraagt ze.

'Ik wil een vriend van zakaria bellen als het mag' herhaal ik en kijk der vreemd aan. 'H..hoe heet die vriend?' 'I..ilyas hoezo?' Vraag ik verward en kijk de hele familie aan de me met open mond aankijkt.

De stilte word doorbroken door een zoon van nourhane en zouhair. 'Wees niet blij ilyas blijkt dood te zijn' zegt hij met tranen in zijn ogen.

Nourhane begint te huilen en geeft me haar telefoon. Met een zucht toets ik ilyas zijn nummer in.

Ilyas: hallo met wie spreek ik?

Ik: hey met mij zaineb

Ilyas: ow hey zaineb heb je nieuw nummer ofzo?

Ik: nee zakaria heeft een ongeluk gehad en ik mocht een telefoon lenen

Ilyas; WAT!! IK KOM ER NU AAN!!

voor ik wat terug kon gaan zeggen hangt hij al op. Ik loop terug en geef de telefoon terug aan nourhane.

Perspectief ilyas.
'Asya habiba zakaria heeft een ongeluk gehad ik ga nu naar hem toe let jij op amir?' Vraag ik haastig en trek mijn schoenen aan.
'Ik ga zo naar esra maar ik kan wel wat later komen' zegt ze en trekt amir zijn kleertjes aan.

'Is goed beslema' zeg ik en kus asya op haar wang. 'Bel me als je iets weet'

Voor ik er op kon antwoorden ren ik het huis uit en rij naar het ziekenhuis. Daar aangekomen zie ik zaineb al zitten in de armen van nourhane.

Iedereen kent haar en de familie dus ja.
Ik ren op zaineb af en vraag meteen naar zakaria. 'Hij ligt nog in de operatie kamer' zegt ze en trekt zich los uit nourhane haar armen.

Ik neem plaats naast zouhair en ga met mijn handen door mijn haar. Ik zit hier in mijn voetbal kleding😂
Ik wou net gaan vertrekken naar het stadion tot ik werd gebeld door zaineb.

Zouhair kijkt me de hele tijd aan wat me nu echt begint te iriteren. Hij mag wel een rijke man zijn maar dat betekend niet dat hij me continu mag aanstaren.

'Is er wat?' Vraag ik licht geiriteerd.
'Nee je lijkt gewoon op iemand' zegt hij en kijkt meteen weg. Gelukkig loopt er een zuster zakaria zijn kamer uit en ons informeert over de situatie van zakaria.

Gelukkig gaat het goed met hem en mogen we hem morgen bezoeken. Na dat ik het nieuws heb gehoord neem ik afscheid van zaineb en rij naar huis.

Perspectief asya.
'Wat een schatje ben je toch' lach ik en kietel amir helemaal gek. Hij schreeuwt het uit van het lachen en begint me ook te kietelen.

Net op dat momenr gaat de deur open en verschijnt er een opgeluchte ilyas bij de deur opening. 'Hey hoe gaat het met zakaria?' Vraag ik en laat amir los.

'Goed, alles is goed verlopen hij moet alleen nog rusten,' zegt hij en ploft naast me neer. Ik knik en trek mijn jas en schoenen aan. 'Ik ga naar esra bel me als je iets nodig hebt' zeg ik en plant een kusje op amir zijn wang. Hij trekt een vies gezicht en veegt zijn wang af.

Ilyas schiet in de lach en trekt me naar zich toe. 'Mag ik ook een kusje?' Vraagt hij met een pruillip. Ik zucht en plant ook een kusje op ilyas zijn wang. Hij glimlacht en laat me dan los

'Niet te lang weg blijven hea!' Roept hij nog voor ik vertrek.
~~~~

Hey lieve lezertjes ik wil jullie zooo erg bedanken. Dit boek staat gewoon op #1 in actie.

Ik ben jullie super dankbaar voor dit. Jullie blijven me maar verassen waar ik erg dankbaar voor ben wollah. Als ik jullie kon knuffelen had ik jullie dood geplet zo blij ben ik!!!

Super bedankt daarvoor ik hoop dat we het zo kunnen houden💋💋
Dikke kus naar jullie allemaal💋❤💋💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤💋❤❤❤💋❤💋❤💋

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now