#53

1.3K 132 72
                                    

De tranen stroomde als regen naar beneden. Hij is gewoon blind verliefd! Ik kan hem dit niet aan doen.

Ik laat me vallen op een bankje en kijk voor me uit. Ik kan mijn gevoelens gewoon niet in bedwang houden. Maar ik hou toch echt meer van ilyas. Hij heeft gewoon iets in zich wat me aanspreekt. Soufian ook maar ilyas meer. Het ligt gewoon ingewikkeld in elkaar. Ik werd aan hem uitgehuwelijkt door karim. Natuurlijk kan ik niet 100% van soufian houden.

'Asya...' soufian zijn stem klinkt schor. Ik draai me om en kijk naar zijn magere lichaam. 'Soufian kom zitten ik moet met je praten' zeg ik en schuif op om plaats te maken. Soufian komt naast me zitten en kijkt me lang aan. 'Soufian ik weet dat je van me houd. Maar vergeet niet dat ik aan je ben uitgehuwelijkt. Ik kende je niet soufian. Je bent een leuke jongen en ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan. Je verdient iemand beter. Iemand die echt van je houd. Iemand die een toekomst met je kan opbouwen. Soufian ik zeg dit echt uit het diepste van mijn hart. Er zal in sha allah een meisje op je pad komen die je helemaal verliefd gaat maken. Je zult me vergeten en dat geloof ik. Het spijt me maar ik ben en blijf van ilyas. Ik zou voor geen goud willen ruilen. Je krijft je geluk nog wel. Vertrouw op Allah swt en dan zal alles goed komen' zeg ik.

Hij is stil en kijkt me aan. 'Asya begrijp je het dan niet? Ik kan van  niemand meer houden. Mijn hart zit al vol met jou. Je hebt me zo verliefd gemaakt. Ik kan niet meer verder asya. Geef me een kans en ik zal je bewijzen. Alsjeblieft!!' Huilt hij en pakt mijn hand.

Ik neem diep adem en wrijf hem over zijn rug. Kijk wat hij lijdt vanwege mij. 'Soufian alsjeblieft...'
'Asya je begrijpt me niet ik hou zo veel van je je bent mijn alles. Weet je hoe moeilijk het is om deze pijn te verdragen. Ik hou ziels  veel van je. Ik was gewoon bijna van plan om zelfmoord te plegen. Je bent mijn schatje mijn baby mijn alles! Ik kan niet leven zonder je!' Roept hij boos en stapt op.

Ik zucht en pak mijn tas. Ik zie dat nourhane me heeft geappt om te vragen waar ik blijf. 'Soufian ik ga' zeg ik en draai me om. Soufian pakt me hand vast en trekt me nog naar achter. Ik kijk naar zijn ogen. Ze zijn zo rood geworden door alle tranen. 'Zie je de pijn nu! Zie je hoeveel ik heb gehuild om jou!' Schreeuwt hij en versterkt zijn greep

Mijn hart slaat op hol. Hij komt dichterbij met zijn hoofd. Ik probeer me naar achter te werken maar blijf in mijn positie staan. Hij heeft me zo strak vast. Hij drukt zijn lippen op de mijne en drukt me tegen zich aan.
Ik probeer mijn handen omhoog te krijgen en hem van me af te duwen. 'Soufian....' stotter ik en haal adem. Maar meteen drukt hij zijn lippen weer op de mijne.

Mijn hart klopt zo snel dat ik bijna neer val. Hij scheurt mijn blousje open waardoor ik in mijn BH buiten op straat sta. Ik probeer de gillen maar hij houd zijn lippen op mijn mond gedrukt.
De tranen rollen naar beneden. Ik krijg hem maar niet van me af!

Hij word van me af gegooid en in elkaar geslagen. Ik val op de grond en bedek mijn borsten met mijn leren jasje. Ik blijf op de grond liggen en blijf huilen. Ik krijg de gebeurtenis maar niet uit mijn hoofd. Ik kijk en zie ilyas en zakaria op soufian. Ilyas slaat soufian helemaal nock out. 'ILYAS STOPPEN JE MAAKT HEM DOOD!!' Schreeuwt zakaria en haalt ilyas van soufian af.

'KANKER HOND NOG EEN KEER DAT JE ASYA OPZOEKT OF AANRAAKT BREEK IK JE EN BRAND IK JE LEVEND!!' schreeuwt hij en rent op me af. Hij pakt mijn hand en drukt die dicht tegen zich aan. Ik klem me zo strak mogelijk vast aan hem en snuif zijm geur op. 'Saff habiba alles is in orde het zal niet meer gebeuren anders heeft hij met mij te maken' zegt hij en tilt me op.

Samen lopen we naar zijn auto toe. Nourhane en zaineb rennen op me af en vragen naar wat er gebeurd is. 'Lang verhaal' zegt ilyas fel en stapt zijn auto in. Ik ga naast hem zitten en leg mijn hoofd tegen het raam. 'Asya' fluistert ilyas en pakt mijn hand. Ik kijk naar zijn gezicht en zie dat hij een bloedende lip heeft. 'Ilyas je lip bloed' zeg ik snel en pak een zakdoekje uit mijn jaszak.

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now