#28

1.5K 140 37
                                    

wat er vooraf ging:

Hij knikt en zei 'jullie vrouwen kunnen binnen 1 minuten meteen van emotie veranderen'

Eerlijk is wel waar. Als ik op werk ben ben ik moe en als ik klaar ben ben ik blij en fit. Hahaha wie heeft dat nog meer? Let me know...
~~~

ik hang alle jurken op in de slaapkamer. de bruiloft is al over een paar dagen. ik kan gewoon niet wachten. soufian loopt de kamer binnen. 'zo jij bent druk bezig' hoor ik hem zeggen. ik knik en ga met mijn vingers langs alle diamanten op mijn jurk. ik ga 3 jurken aan doen en mijn witte jurk. dus in totaal 4 jurken. 'welke vind je mooier?' vraag ik en laat hem alle jurken zien. 'ik vind ze allemaal mooi hoor' antwoord hij lachend. 'nee maar je moet er 1 kiezen welke zal het dan zijn?' 'I don't know ik denk die witte' zei hij. 'neeee a mogool ik heb het over de takshita welke vind je mooier?' 'ow die blauwe' ik knik. hij schiet in de lach en omhelst me. 'ik heb een prachtig huisje voor ons gekocht je zult het prachtig vinden' fluistert hij lief. ik glimlach en knik. 'niets vertellen het moet een verassing blijven' zei ik snel en loop de kamer uit.

pff deze gast is bhel plakband. als mijn telefoon afgaat pak ik hem op en zie zaineb staan. zonder enige twijfels neem ik op. ik heb der zo erg gemist!

zaineb: EN WANEER DACHT LELLA ASYA MIJ EENS EVEN TE GAAN BELLEN?!!

ik: hahaha sorry schat heb het druk met de bruiloft regelen en dergelijke

zaineb: DAT...BOEIT....MIJ...NIET!!! KOM AFSPREKEN NU IK MOET JOUW HOOFD ZIEN!!

ik: stil praat rustig ik wil niet doof worden

zaineb: hahah sorry ik heb je zo erg gemist waarom kwam je niet langs?

ik: zoals ik al zij ik heb het druk gehad met de bruiloft enzo.

zaineb: ok maar goed kan je langs komen ik zakaria heeft het zwembad schoon gemaakt dus kom eventjes zwemmen het is super warm

ik: zaineb are you fucking kidding me ik ben over een paar dagen getrouwd en jij wilt dat ik ga komen zwemmen?

zaineb: je hebt geen keus. of je gaat nu mee of ik ontvoer je in je slaap en gooi je in het zwembad dus welke keuze wil je dat ik ga maken?

ik: saff ik kom al

zaineb: doei doei

ik hang lachend op. jullie zullen vast denken waarom ik zo veel praat over de bruiloft en al die onzin dat ik geen tijd heb. nou soufain zit achter de deur af te luisteren daarom doe ik zehma bescheiden. wollah ik kan hem via de spiegel zien staan domme zee aap. 'SOUFIAN IK GA NAAR ZAINEB TOE!!' schreeuw ik snel. hij loopt naar binnen toe en kijkt me aan. 'waarom we zouden toch uit eten gaan?' zei hij. ik zucht. 'alsjeblieft ik heb der erg gemist we kunnen altijd nog uit eten gaan' zei ik zuchtend. 'je had me beloofd. tenslotte gaan we bij mijn ouders eten ze willen je graag zien'

'je zei toch dat ze in frankrijk waren?' 'ja maar ze zijn hier heen gekomen om bij de bruiloft te zijn dus we gaan eten ga anders een andere keer zwemmen met je vriendin' zei hij streng. ik schud boos met mijn hoofd. 'nee soufian ik wil zwemmen met zaineb ze is net als mijn zus alsjeblieft laat me nou even alles is toch geregeld' zei ik boos. 'NEE ASYA WIE IS ER BELANGRIJKER JE VRIENDIN OF JE SCHOONOUDERS?!!' schreeuwt hij boos.

'mijn vriendin!' schreeuw ik boos en ren het huis uit. ik hoor hem achter me schreeuwen maar dat boeit me voor geen ene meter. zaineb is duizend keer belangrijker dan die kut schoonouders. ik stap mijn auto in en rij meteen richting het huis van zaineb toe. daar aangekomen ren ik naar de deur en bel lang aan. zaineb doet open en omhelst me strak. 'weyow ik heb je zo erg gemist!' schreeuwt ze door het huis en duwt me op de bank.

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now