#82

784 89 30
                                    

Als we thuis zijn aangekomen treffen we karim aan op de stoep voor ons huis. Hij ziet er niet goed uit...

-

Perspectief asya.
M...mijn broer...
Karim staat op en loopt op me af. Hoe dichterbij hij komt hoe meer ik me zorgen begin te maken om hem. Hij ziet er zo slecht uit. Wat heeft hij zichzelf aangedaan?
Hij heeft dikke wallen en zijn ogen zijn dik en rood. Zijn baardje ziet er onverzorgd uit en zijn haren zien er niet uit.

Kortom zo slecht heb ik mijn broer nog nooit bij zien lopen. Hij is altijd een persoon die zich zelf niets te kort laat komen.
'Asya kan ik heel even met je praten?' Vraagt hij. Ik kijk ilyas aan. 'Praat met hem. Misschien zal het je goed doen' zegt hij zacht. Ik knik en loop met karim naar binnen. We lopen rechtstreeks naar de tuin waar niemand zit.

'Vertel' zeg ik zo koel mogelijk. Hij schraapt zijn keel. 'Ik vertrek morgen naar frankrijk' verteld hij zacht.
Waarom? Waarom zou hij weg gaan? Allemaal vragen spoken door mijn hoofd. 'Waarom? Ben je nu echt zo zwak om van je problemen te vluchten?' Vraag ik. Hij zucht en wrijf over zijn hoofd. 'Het zit wat ingewikkeld' legt hij uit. Ik frons. 'O ik heb alle tijd dus vertel me waarom je gaat en voor hoelang?' Zeg ik een beetje boos.

'Ik heb een meisje ontmoet. Ze heeft me zeg maar geholpen en me overtuigd om dit gesprek met je te voeren' mompelt hij wat ongemakkelijk.
Ik voel een brok in mijn keel. Hij heeft een vriendin is het dan al uit met ruya?

'Is het uit met ruya?' Vraag ik. Hij knikt. 'ik heb haar lang niet meer gesproken, ik kwam haar laatst tegen in de Jumbo. Ze is getrouwd en is zwanger' verteld hij. Ik knik maar wat en kijk voor me uit. 'Hoe heet ze?' Vraag ik na een akelige stilte. 'Sabrine' zegt hij zacht.
'Woont ze in frankrijk?, is dat de reden waarom je wilt gaan?' Vraag ik boos.

Hij zucht, 'ja ik heb niemand meer hier zo. Jij bent weer bij ilyas. Soufian heeft me bedorgen en de rest van mijn groep is weg gegaan zonder wat te zeggen. Ik ben alleen'

'Oké ga dan naar frankrijk'
'Dus je laat me gaan?' Hij kijkt verward. 'Ja ik laat je gaan. Want ik ben niet zoals jij die iemand zijn geluk afpakt. Ga naar sabrine maak haar gelukkig.' zeg ik met tranen in mijn ogen. 'Het spijt me asya. Ik had het ook anders gewild' zegt hij en staat op.

'Ik hoop dat je me op een dag zult vergeven' hij geeft me een kus en drukt een USB stick in mijn handen. Daarna loopt hij weg. Ik barst uit en laat me op het gras vallen.

Ik had zo gehoopt dat hij het goed kwam maken.
Ik zal hem zo erg missen. De tranen branden gewoon op mijn wangen. Ik kan dit niet. Ik heb hem nodig!

Ilyas komt aangerend. 'Asya wat is er?' Vraagt hij bezorgd. Hij tilt me op en brengt me naar binnen. Gelijk krijg ik allemaal vragen op de af gekogeld.

Ilyas legt me neer op de bank neer en drukt een kus op mijn wang. 'Het komt goed schat.' Zegt hij zonder mijn verhaal te horen. Ik veeg mijn tranen weg en druk mijn gezicht in zijn nek. Ze vertrouwde geur dringt mijn neus binnen. Gelijk wordt ik al wat rustiger. 

'Hij verhuist naar frankrijk' zeg ik met pijn in mijm hart. Ilyas blijft me aankijken en wrijft over mijn rug. 'Het komt goed geloof me' fluistert hij zacht in mijn oor.

Ik sluit mijn ogen en val in een diepe slaap.

-

Ik wordt wakker in mijn kamer. Ik kijk uit het raam en zie dat het donker begint te worden. Hoe lang heb ik wel niet geslapen?

Ik sta op en voel gelijk een steek in mijn buik. Vloekend ga ik weer zitten. Ilyas komt binnen gelopen, waneer hij me ziet fronst hij even. 'Je bent wakker'
'Ja goed gezien' zeg ik sarcastisch en zucht. 'Wat is er?' Vraagt hij als hij me gebogen.

'I-ik ben niet lekker-' voor ik mijn zin kon afmaken wordt alles zwart voor mijn ogen..

-

Hey hey. Kort deeltje I know.
Ik wilde eigenlijk 3 dingen melden. Nou eigenlijk twee want eentje wordt gewoon een vraag.

Als eerst. Willen jullie een snelle einde hebben? Ik ben namelijk van plan om een nieuw boek te beginnen over het kindje van ilyas en asya. Zoals jullie weten ben ik ongeduldig. Dus ik heb jullie mening nodig. Laat weten og
Of je het einde binnen nu en 10 delen wilt hebben of binnen nu en 20 delen.
Let me know.

Ten tweede. Kennen jullie die gek souhaila belkhir nog? Zo nee, ze had ooit een account waar ze rondom dingen bleef spammen in de comments. Niet alleen bij mij maar ook bij andere. Ik heb haar gemeld en nu is ze terug met een ander account.
Haar account heet @JeroenLange

Haar account heet @JeroenLange

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zoals jullie zien is ze weer back

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Zoals jullie zien is ze weer back. Ik probeer haar telkens te melden maar het lukt niet. Ze blijt iritant doen. Dus meld haar aub. Ze spamt me fucking erg die rat!

Oke genoeg over haar. Nu wat leuk nieuws!

Als laatst wilde ik vertellen dat s_chrijfster een Whatsapp groep is begonnen met wat leuke meiden er in. Ik zelf zit er ook in en wilde vragen aan jullie (degene die intresse heeft) om ons te joinen, als jullie er ook in willen stuur haar dan een berichtje. De groep is gewoon om gezellig te kletsen enzo.

Bye gurls

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now