#26

1.4K 149 35
                                    

Voor ik ga beginnen met deze deel wil ik jullie echt oprecht onwijs erg bedanken voor de 6k lezers. We gaan al bijna naar de 7k. Trouwens dit boek staat op #2 in actie!!! De hoogste rang tot nu toe! Super bedankt wollah. Ik weet echt niet hoe ik jullie kan bedanken? Willen jullie een extra lange deel of ies anders? Ik zeg er wel bij dat ik geen 5 delen op een dag kan plaatsen doordat ik veel toetsen heb. Bij de 10k zal ik 5 delen op 1 dag plaatsen insallah. Mohiem denk erover na💖💖

Wat er vooraf ging:
Ze is turks en half marokkaans. Ze woont 4 straten verderop. Als ik mijn asya niet krijg krijgt hij zijn esra niet!
~

Ik rij richting het huis van esra en klop aan.  Haar broer doet open en kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'En wie mag jij wel niet zijn?' Vraagt hij. 'Ik ben ilyas kan ik even met esra praten het is belangrijk!' Zei ik.

Twijfelend kijkt hij me aan. 'En wat ben jij van der?'
'Niets ik heb der hulp nodig omdat mijn VRIENDIN iets is overkomen' zei ik. Hij knikt en roept esra erbij.

'Hallo wie ben jij?' Hoor ik haar zeggen. 'Ik ben ilyas de vriend van asya' zei ik. Ze knikt. 'Ow sorry was het helemaal vergeten' zei ze en kijkt snel weg. Ze heeft echt dikke ogen gekregwn wat waarschijnlijk komt door gehuil. 'Gaat het wel?' Vroeg ik. Ze knik. 'Het is gewoon karim hij heeft al een tijd niets van zich laten horen en ik maak em zorgen' zucht ze en trekt haar schoenen aan.

'Kom dan maken we even een wandeling' zei ze. Ik knik en loop met haar mee. 'Dus heb je iets gehoord over karim ik maak me echt zorgen over hem!' Snikt ze. 'Ja ik weet waar hij is. Ik ben hier gekomen om een deal met je te sluiten als je dat goed vind'

'En wat is de deal?' 'Ik zoals je weet heb al een tijdje een realtie met asya, ze word nu uitgehuwelijkt aan soufian zij zelf wilt het niet. Ik ben met mijn vriend naar karim toe gegaan om hem te smeken om de bruiloft stop te zetten maar hij weigerde. Dus ik hoop dat ik via jou toch karim over kan halen om de bruiloft stop te zetten' zei ik.

Esra kijkt me geschrokken aan. 'Omg ja natuurlijk wat erg zo ben ik karim echt niet gewend!' Zei ze. Ik glimlach. 'Super bedankt'
'Kan je me alsjeblieft alles vertellen van A tot Z'

Ik knik en vertel haar alles. Ook over de ontvoering en de drugswereld waar karim in zit.

Perspectief Esra
Met tranen in mijn ogen luister ik naar ilyas. Ilyas zijn zijn woorden doorboren mijn hart. Dit is mijn karim niet! Dat kan gewoon niet! Ik ken karim als een lieve bezorgde nette jongen. Maar blijkbaar ging de tijd zo snel dat hij zich heeft aangepast. Ik heb echt veel respect voor asya dat ze dagen met hem moest uithouden..

Zo te horen was karim gewoon een monster. De tranen branden als vuur op mijn huid. 'Het spijt me zo! Ik had hem moesten opzoeken!' Zeg ik huilend. Ilyas omhelst me en sust me stil.

'Het komt goed praat gewoon met hem' zei hij. Ik knik en sta op. 'Zullen we dan maar gaan?' Vraag ik. Hij knikt en stapt de auto in. Ilyas start de motor en rijd richting het pand waar karim verblijft.

Daar aangekomen voel ik alle blikken op mij gericht. Het pand stikt van de mannen en pakken drugs. Met een naar gevoel in mijn buik loop ik achter ilyas aan naar binnen.

2 bewakers laten mij en ilyas naar binnen. Ik zie karim slapend op de grond liggen. 'Laat mij maar' fluister ik tegen ilyas. Hij knikt en verlaat de kamer. Ik loop snel naar karim toe en schud hem wakker. Hij slaat me met 1 beweging van zich af tegen de koude muur aan.

Kreunend van de pijn grijp ik naar mijn rug. Bij het horen van mijn stem opend karim meteen zijn ogen. 'E..esra' fluistert hij en staat meteen op. Hij storm op me af en pakt me meteen. 'H..het spijt me gaat het ik dacht dat het een van de bewakers was sorry' zei hij paniekerig.

Ik slik even en sta op. 'Karim ik ben gekomen om te praten!' Zei ik streng. Hij knikt en kijkt me aan. 'Je gaat de bruiloft stop zetten nu meteeen!!'

'Luister esra bemoei alsjeblieft niet met mij ik begrijp dat je het beste wilt alleen kan ik zelf mijn keuzes maken!' Schreeuwt hij woest.
'Nee karim je begrijpt het niet je verpest de toekoms van asya en ilyas. Laat ze doen wat ze willen doe het opsteminst voor je zusje!' Zei ik. 'NEE ESRA NEE IK BEN HAAR BROER EN IK BEPAAL WAT ER GEBEURD MET MIJN ZUSJE!!'

'Luister karim ik weet dat het moeilijk was na de dood van je ouders. Ik begrijp dat je zware tijden hebt meegemaakt met je moeder. Maar alsjeblieft denk je nu echt dat je ouders dit goed zouden keuren?' Vroeg ik. 'Mijn ouders zijn er niet meer !' Gromt hij boos.

'Jawel karim je bent ze verloren uit het oog maar niet uit het hart. Ze zullen altijd in je hart blijven en meekijken hoe hun zoon opgroeid. Alles wat hier nu gebeurd zien ze karim! Alles wat jij doet zien ze ook hoe jij asya hebt behandeld. En hoe je alle schuld op ilyas schuifd. Het is nog niet te laat om terug te keren naar de oude karim want we missen de oude karim enorm erg'

'ESRA IK ZAL DE BRUILOFT HOE DAN OOK NIET STOP ZETTEN!!' schreeuwt hij. 'Doe het voor mij zet de bruiloft stop als je van me houd en me niet wilt verliezen' smeek ik.

'Ik heb niets te verliezen esra ook jou niet. Wil je me niet ga dan maar er zijn genoeg meiden op de wereld!' Schreeuwt hij.

Stil kijk ik hem aan. Er komen haast geen woorden meer uit mijn mond. Heeft karim dit zojuist gezegd?

Ik loop naar de deur toe en loop naar buiten. Ik draai me voor de laatse keer om en kijk karim walgend aan. 'Dat ik nog een toekomst in*ons* zag!' Schreeuw ik walgend en storm naar buiten.

Ilyas staat op als hij me voorbij ziet rennen. 'ESRA WACHT!!' hoor ik hem. Ik ren door tot ik bij de auto ben. Ik begin zwaarder te ademen en voel mijn hart pijnlijk bonken. 'WAAROM KARIM WAAROM DOE JE ME ZO VEEL PIJN!!' schreeuw ik en zak door mijn knieën. De pijn wilt maar niet stoppen. Ik kan het gewoon geloven dat karim dit zojuist heeft gezegd. Dit kan niet zo is karim niet en dat weet ik!!

Ik dacht dat karim van me hield maar nee hoor. 'Esra wat is er gebeurd?' Vraagt ilyas bezorgd. Ik vertel hem alles over de gebeurtenis. 'Het spijt me ik had je nooit mogen vragen' mompelt hij. 'Nee ilyas praat niet zo! Dankzij jou heb ik de ware masker van karim gezien. Nu weet ik wie hij echt is. Ik ben je zo dankbaar dat ik niet voor hem door het vuur ben gegaan hij verdiend het niet! Hij verdiend MIJ niet!!'
~~

Zo esra en karim hebben ruzie!
Vergeet niet te stemmen en te reageren💕

Love naar jullie allemaal💕

Lees allemaal het boek genaamd: hoe mijn leven in 1 klap veranderde!!!

Lees allemaal het boek genaamd: hoe mijn leven in 1 klap veranderde!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vergeet natuurlijk niet op haar delen te stemmen en haar te volgen

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now