#57

1.2K 129 34
                                    

Hij knikt en loopt mijn kamer uit. Ik ga weer liggen en sluit mijn ogen.

Ilyas ik kom je halen....

~~~~~

Ik word vroeg wakker en sta op. Ik loop naar mijn kast en trek daar een zwarte trui aan en een zwarte broek. Ik doe mijn haren in een staart en trek mijn zwarte nikes aan.

Ik pak een gun uit mijn nachtkastje en stop die onder mijn trui. Als ik helemaal klaar ben loop ik naar de deur toe en kijk of er iemand in de gang staat.

Het is muisstil dus loop ik zo zacht mogelijk naar de kamer van anas. Ik klop zacht. 'Mmmmhh' kreunt hij slaperig. 'Opstaan ananas' roep ik zacht.

Hij staat op en kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Waar ga jij naar toe?' Ik zucht.

'Ben je ons afspraakje vergeten? Kom mee!' Hij knikt en staat op. Ik wacht tot hij klaar is en tik met mijn voet op de grond. 'Yalla zied stap de auto in!' Zegt hij na zo'n kwartier. 'Hehe eindelijk even en ik dacht je te moeten meeslepen' zeg ik en stap de auto in.

'Wat wil je daar eigenlijk doen?' Vraagt hij en rijdt. 'Gewoon iets' zeg ik en geef niet duidelujk antwoord. Hij gaat me sowieso tegenhouden.

'Asya... je weet dat je me alles kan vertellen, behalve je liefdes leven enzo dat boeit me niet' zegt hij. Ik lach. 'Oke maar beloof me niet boos te worden' hij knikt en belooft het me.

'Ik ga ilyas zoeken' vertel ik. 'Watt ben je gek? Het is te gevaarlijk' zegt hij meteen en pakt mijn arm vast.

'Luister ik begrijp dat jullie me veilig willen houden. Ik waardeer het ook echt maar begrijpen dat ilyas man is. Hij zou het zelfde voor me hebben gedaan.
Dit is tenslotte ook mijn fout. Mijn broer zit hier achter en hij zal me nooit pijn doen!' Zeg ik ben een trilling in mijn stem.

Nou asya wees daar maar niet zo zeker van.

Ik kijk anas aan en zie hem boos voor zich uitkijken.

'Anas...' hij draait zich naar me om. 'Wollah ilyas heeft zwaar gelijk je bent echt een eigenwijs meisje' zucht hij.

Ik lach en voel meteen een leegte in me als ik denk aan ilyas. 'Anas alsjeblieft laat me het gewoon doen' fluister ik met een pruillip.

Hij zucht even en gaat met zijn hand door zijn haar. 'Oke maar op een voorwaarde!' Ik knik. 'Ik ga met je mee!' Zegt hij streng. 'Weet je het zeker?' Vraag ik. Hij knikt direct met zijn hoofd en parkeerd voor het pand

We stappen uit en kijken naar het uitzicht. Het is super groot. Gewoon ikea maar dan vier keer groter.

'Heb je je gun bij je?' Vraagt anas. Ik knik en hijs mijn trui omhoog. Hij knipoogt en loopt samen met mij naar binnen. De achterdeur stond open dus konden we makkelijk naar binnen lopen.

Zo zacht mogelijk lopen we door de lange gangen. Het lijkt wel een soort hotel.

Bij het horen van een gil verstoppen anas en ik ons achter 4 grote dozen drugs.
Anas houd zijn hand voor mijn mond als hij merkt dat ik bang begin te hijgen.

Ik kijk hem aan en zie hem gebaren dat ik rustig in en uit moet ademen. Waneer de 2 gedaantes voorbij zijn gelopen sta ik op en kijk of er nog iemand komt.

'En wat dachten jullie wel niet!' Hoor ik een zware stem achter me zeggen. Ik kijk naar anas en zie dat hij word vastgehouden door een man. Hij houd zijn pistool tegen anas zijn slaap aan gericht.

Anas wenkt met zijn blik dat ik weg moet rennen maar ik blijf staan. 'Laat hem los!' Roep ik en pak mijn pistool en richt die op de man.

Hij grijnst en klapt in zijn handen. 'Zozo asya word groot he' lacht hij. 'Heb je überhaupt wel ervaring met pistolen en schieten?'

'Hoe ken je mijn naam?' Roep ik en kijk hem sluw aan. 'Herken je me dan niet meer? Snoepje'
Ik bleef stokstijf staan. Snoepje?!
Het is mijn oom. Hij noemde me vroeger altijd snoepje

Nu schiet ik zonder twijfels door zijn arm. Hij laat anas los wat ons de kans geeft om weg te rennen. Samen rennen we weg terwijl er op ons word geschoten.

We verstoppen ons achter 4 grote dozen en komen even bij. Het was mijn oom!

De moordenaar!! Hij heeft mijn ouders vermoord! En nu zal ik hem vermoorden.

'Gaat het een beetje?' Vraagt anas. Ik knik en neem diep adem. 'Ik ga hem vermoorden ' fluister ik. 'Nee asya wees niet zoals hem. Het is gebeurd oké je haalt je ouders er echt niet mee terug' zegt hij.

Ik zucht. 'Ik weet dat het moeilijk is om je woede in je te houden maar wees verstandig. Wat bereik je er nu mee als je je oom gaat vermoorden? Je word opgepakt en kan levenslang krijgen is dat wat je wilt? Ik dacht namelijk dat je een toekomst wou opbouwen met ilyas' zegt hij.

Hij heeft wel gelijk. 'Dankje anas' fluister ik en knuffel hem. Hij glimlacht en staat op. 'Kom het is veilig nu' fluistert hij en loopt met me naar de eerste deur 

We doen hem open en zien.....

~~~

Sorry voor dit korte deeltje.
LaCasa de Papel is de schuldige die het zo lang heeft laten duren voor dit online kwam😂
Sorry ik ben gewoon verslaafd aan die serie.

Ik heb nog maar 1 volger nodig voor de 800 volgers dus FOLLOW😍😄

Zakaria & IlyasWo Geschichten leben. Entdecke jetzt